X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • monalisa Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DO CHOLERY JASNEJ SZARPIE WAS DZIEWCZYNY???? HORMONÓW ZA DUŻO CZY CO??? PROSZĘ WAS PRZESTAŃCIE WSZYSTKO CO WYSTAWIACIE JEST SLICZNE I WYJATKOWE BO NASZE I DLA NASZYCH MALEŃSTW , A JAK WIADOMO KAŻDA MAMA CHCE TO CO NAJLEPSZE DLA NASZYCH POCIECH. HALLO WARIATKI SPOKÓJ. ZDENERWOWALAM SIĘ NAPRAWDĘ PRZECIEŻ TO FORUM NIE BĘDZIE JUZ BEZ KTÓREJ Z WAS TAKIE SAME, PRZECIEŻ TO WY ZNACIE MNIE I INNE MAMY NAJLEPIEJ PRZECIEŻ TO PRZED WAMI SIĘ OTWIERAMY JAK PRZED NIKIM INNYM. PRZEPRASZAM ZA WARIATKI PONIOSLO MNIE ALE SIĘ ZDENERWOWALAM I MALEŃSTWO TEZ SZALEJE

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2014, 19:20

bontbhr.png
  • Tusia84 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko! nie było mnie trochę, a tu takie rzeczy widzę, że nie można pisać co się kupuje lub ma zamiar kupić.. co nam się podoba, a co nie bo zaraz ktoś czuje się urażony.. Dziewczyny jesteśmy dorosłymi kobietami dajcie spokój..

Odchodzenie z forum.. nerwy.. aż przykro się to czyta..

Ja tak samo kiedyś zostałam zaatakowana bo miałam inne zdanie niż część dziewczyn.. uważam, że nie powinno tak być i to dotyczy każdej kwestii..

Każda z nas ma prawo napisać co myśli i uważa.. jeśli ja np. udam się do sklepu i wózek firmy (wymyślam) "tako", "jedo" czy "quinny" nie spodoba mi się bo uznam, że ma taką. taką i taka wadę to uważam, że mam prawo to napisać mimo iż innej osobie ten wózek będzie się podobał i uzna, że nie posiada wad.. najważniejsze, że mi pasuje innym nie musi się podobać.. gdyby każdej kobiecie na świeci podobało się to samo to byłoby nudno i szaro...

tak np. było z wózkiem quinny kiedy Natalia wspomniała, zę chce go kupić.. napisała wtedy co wiem o tym wózku z praktyki mojej siostry i kiedy sama miałam przyjemność z niego korzystać i nie pisałam tego po to żeby obrazić urazić wybór Natalii.. szczególnie że wizualnie i kolorystycznie sama jestem zakochana w tym wózku... i jeśli któraś z Was kupi ten wózek to nie zmieni to mojego zdania na jego temat odnośnie funkcjonalności.itd. wiem, że to dosyć często wybierany wózek i dla wielu osób jest super!!

Nie odbierajcie każdej innej opinii na temat danego produktu tak osobiście.. :)

monalisa, topa42, NataliaK, alexast, sunset, evas lubią tę wiadomość

ggfxf7q.png
  • monalisa Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no to jakiś horror , a ja myślałam ze jesteśmy psiapsiułkami :(

bontbhr.png
  • monalisa Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny , a my za tydzień będziemy mieli studniówkę :)

topa42 lubi tę wiadomość

bontbhr.png
  • topa42 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia dokładnie zgodzę się z Tobą - naskoczył ktoś na mnie nie wiem dlaczego a ja tylko pisałam co jest plusem a co minusem w jakimś wózku - a oglądałam ich masę. No nic chyba przestanę wyrażać swoje zdanie :-( A przecież my tu po to jesteśmy żeby każda pisała plusy i minusy bo co 2 głowy to nie jedna :-)

zem3i09keg891u11.png
  • monalisa Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mnie żołądek rozbolal, chyba z nerwów, a miałam się nie denerwować

bontbhr.png
  • topa42 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monalisa wrote:
    Ale mnie żołądek rozbolal, chyba z nerwów, a miałam się nie denerwować
    Spokojnie po co się denerwujesz- szkoda nerwów :-)

monalisa lubi tę wiadomość

zem3i09keg891u11.png
  • topa42 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monalisa wrote:
    Dziewczyny , a my za tydzień będziemy mieli studniówkę :)
    Gratuluję :-) Ja będę musiała jeszcze długo na to poczekać :-)

zem3i09keg891u11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i Tusia napisalas to wczesniej o quinny tak ladnie ze nie odebralam w zaden sposob Twojej wrogosci czy cos takiego i o to wlasnie chodzi co nie :)

Topa moze jednak meliski?

• topa42 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NataliaK wrote:
    No i Tusia napisalas to wczesniej o quinny tak ladnie ze nie odebralam w zaden sposob Twojej wrogosci czy cos takiego i o to wlasnie chodzi co nie :)

Topa moze jednak meliski?
    Po co ? Ja jestem spokojna :-) Luzik :-)

zem3i09keg891u11.png
  • monalisa Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesteśmy po to aby sobie doradzać i zwracać uwagę na wady i zalety. Nasz wózek na przykład jest trochę sztywny ale nam to nie przeszkadza bo u nas wszędzie asfalt i pozbruk wiec nie będę po wertepach jeździć, a i nie obrazilam się jak mi napisaliście ze jest sztywny jak dla was ale super ze zauważyła któraś z mam to wadę jak dla niej. My chcemy miec wszystko z jednej firmy i nic nie dokupowac. Polskie wózki są ładne np.ale jak juz pisałam aby zainstalować fotelik na stelażu lub gondole trzeba dokupić kikklaki, a i Isofixa nie mają i nam to nie odpowiada. Chico amerykanska firma która stawia na wytrzymałość nie na lekkość i praktyke, Maxi Cosi fajne super ale od 4 lat nic sue w nich nie zmienia po za cena coraz to wyższa, Quinny malo praktyczny w użytkowaniu dłuższym wychodza wady no i nasz Peg Pergo sztywny i pewnie w użytkowaniu wyjdą na jaw inne wady , A teraz krytykować możecie moja wypowiedź

NataliaK, topa42, MonikaS lubią tę wiadomość

bontbhr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie różnica we wpisie Tusi a Topy jest zasadnicza jak zauważyła Natalia, mozna napisać swoje zdanie tak, żeby nikogo nie urazić. Pamietam Twoja sytuacje Tusiu stanęłas w obronie życia nienarodzonego, popieralam Cie wtedy gdyż mam taki sam pogląd ale nie obrażalam czy krytykowalam nikogo kto ma inny.
    Sorry ze zdenerwowalam niektóre z Was, nie chciałam, stanęłam tylko w obronie odpowiedniego wyrażania swojej opinii. Szczerze życzę Wam duzo zdrowia, wiem, ze te z Was które maja dobrą i trafną intuicję sprawiedliwie ocenią to co sie tu stało.

Pa

• monalisa Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje ucho i żołądek bo się skicham zaraz

bontbhr.png
  • topa42 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monalisa wrote:
    Jesteśmy po to aby sobie doradzać i zwracać uwagę na wady i zalety. Nasz wózek na przykład jest trochę sztywny ale nam to nie przeszkadza bo u nas wszędzie asfalt i pozbruk wiec nie będę po wertepach jeździć, a i nie obrazilam się jak mi napisaliście ze jest sztywny jak dla was ale super ze zauważyła któraś z mam to wadę jak dla niej. My chcemy miec wszystko z jednej firmy i nic nie dokupowac. Polskie wózki są ładne np.ale jak juz pisałam aby zainstalować fotelik na stelażu lub gondole trzeba dokupić kikklaki, a i Isofixa nie mają i nam to nie odpowiada. Chico amerykanska firma która stawia na wytrzymałość nie na lekkość i praktyke, Maxi Cosi fajne super ale od 4 lat nic sue w nich nie zmienia po za cena coraz to wyższa, Quinny malo praktyczny w użytkowaniu dłuższym wychodza wady no i nasz Peg Pergo sztywny i pewnie w użytkowaniu wyjdą na jaw inne wady , A teraz krytykować możecie moja wypowiedź
    Ale właśnie o to chodzi żeby pisać plusy i minusy i mnie całkowice twoja wypowiedź nie przeszkadza. Dobrze że piszemy o plusach i minusach. Każda po innym podłożu będzie jeździć i dobrze zwrócić na pewne kwestie uwagę. Faktycznie w tych polskich firmach trzeba mieć adaptery do fotelika. W każdej rzeczy są plusy i minusy

zem3i09keg891u11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monalisa wrote:

Zaintrygowalas mnie!co to sa kikklaki?:D

Ps;co do peg perrego bylam w komisie rzeczy dla dzieciaczkow i byl jakis tam model tego wozka,starszy-to widac. Ale cena 1200 zl, mimo sfatygowania, a czemu?podobno niezniszczalny =D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2014, 19:49

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia możesz przypomnieć co pisałas o quinny ? Bo ja go kupiłam i jestem ciekawa opini :) jeżeli twoja siostra użytkowala :) z góry dzięki :)

• monalisa Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja stane po stronie teraz Weronikibp bo jej wózek skrytykowalam ze dla mnie kosmiczny i pewnie drogi odpowiedziała tylko ze tak drogi nie miala zalu ze "kosmiczny" ale jak chodziło o usuniecie chorego zniekształconego dziecka Anielki to ja byłam przeciwna jej wypowiedzi bo każdy ma prawo do decyzji czy da rade żyć z takim dzieckiem czy nie i czy ma komu to dziecko zostawic gdy go zabraknie. I tez mnie wtedy objechaly niektóre z was. Ale nie mam zalu choć każda z was ciągle podkreśla ze mamy prawo do swoich decyzji i wypowiedzi to jak juz dojdzie do tego to krytykujecie nakrecajac jedna druga. Koniec kropka.

NataliaK, alexast, weronikabp lubią tę wiadomość

bontbhr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klikklaki to chyba chodziło o adaptery do gondoli i fotelika takie jak masz w quinny w zestawie

• monalisa Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NataliaK wrote:
    Zaintrygowalas mnie!co to sa kikklaki?:D

Ps;co do peg perrego bylam w komisie rzeczy dla dzieciaczkow i byl jakis tam model tego wozka,starszy-to widac. Ale cena 1200 zl, mimo sfatygowania, a czemu?podobno niezniszczalny =D
    O proszę i jednak zniszczony ;) nie każdy szanuje pewnie. Wiec kochana te kikklaki to takie plastiki które musisz zmontować do fotelika aby go osadzic na stelażu mi by to przeszkadzało bo jak wspomniałam my duzo jeździmy bo pracujemy na drugim końcu miasta Poznania, a właściwie za miastem kawałek , a po drodze dzidzia do mamy mojej na służbę będzie jeździła :)

bontbhr.png
  • monalisa Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam właśnie o to mi chodziło :)

bontbhr.png
‹‹ 508 509 510 511 512 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ