MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWiesz co...żal mi Ciebie. Nie tylko ja tak to odebrałam, wiem bo rozmawiam prywatnie z dziewczynami, jesli zechcą napiszą na forum, ja niekogo do tego nie zmuszę, piszę co uważam i nie wrzucaj mnie do worka tych co lubią tylko to co drogie, bo widzę że masz problem z tymi którym wiedzie się lepiej, ale to jest Twoj problem nie mój, ja nie jestem snobką, lubię dobrą jakość niezaleznie tanią czy drogą, dialog z Tobą uważam za zakończony. Jeszcze raz dodam, mogłaś wyrazić swoje zdanie w delikatniejszy sposób, nie krytykując w taki właśnie sposób wózka z którego ktoś jest tu bardzo zadowolony i szczęśliwy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2014, 17:51
NataliaK lubi tę wiadomość
-
AISAK wrote:topa my właśnie tak się zastanawiamy jak w realu wygląda ten Camerero carrara? Z polecenia dostaliśmy namiar na niego.
Co do funduszy- każdy orze jak moze. Dla jednego Zośka innemu Maryśka. Tak wiec cieszmy się tym co nam sprawia radość. To tylko materialne rzeczy. Drogie czy tanie , każde moze się popsuć. Takie życie.
mój M podchrapuje-katarek go meczy, ale mam nadzieje ze zaraz zbudzi go zapach kurczaczka . -
weronikabp wrote:Wiesz co...żal mi Ciebie. Nie tylko ja tak to odebrałam, wiem bo rozmawiam prywatnie z dziewczynami, jesli zechcą napiszą na forum, ja niekogo do tego nie zmuszę, piszę co uważam i nie wrzucaj mnie do worka tych co lubią tylko to co drogie, bo widzę że masz problem z tymi którym wiedzie się lepiej, ale to jest Twoj problem nie mój, ja nie jestem snobką, lubię dobrą jakość niezaleznie tanią czy drogą, dialog z Tobą uważam za zakończony.
Jakoś nigdy nie miałam na forum spięcia z innymi dziewczynami a chciałabym zauważyć że ty jako jedna kłócisz się o wszystko więc zestopuj bo Ci żyłka strzeliMiriam, monalisa, sunset, nutka, excella lubią tę wiadomość
-
AISAK wrote:Ah nerwowe te nasze Mamuśki. Dajcie na luz. Przecież to nie forum dla Agry mum. Każdy ma prawo do opinii. Nie zawsze trzeba się zgodzić. W końcu dorośli jesteśmy. Dać sobie buzi na zgodę i nie szaleć
Zdrowieć chorybzdy i wiosny nie straszyc:) -
nick nieaktualnyhehe tak jestem awanturniczką i snobką - zadowolona?
dalej chcesz zanudzać dziewczyny tym beznadziejnym dialogiem? Ja już go skończyłam z szacunku do innych. A tym tekstem "żyłka strzeli" pokazalaś kim jesteś. Nie odpowiem już na żaden Twoj prostacki wpis, zaden, nawet jeśli będziesz bardzo prowokować.
Forum jest po to aby dyskutować i wymieniać opinie ale NA ODPOWIEDNIM POZIOMIE, Z SZACUNKIEM DO OPINII INNYCH o czym ty nie masz zielonego pojęcia.
A i super że Cię stać na wszystko.. hehehe padłam z tego tekstu, wiesz jest taka zasada Ci co mają pieniądze, nigdy tego nie mówią.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2014, 18:01
-
nick nieaktualnyAISAK wrote:Ah nerwowe te nasze Mamuśki. Dajcie na luz. Przecież to nie forum dla Agry mum. Każdy ma prawo do opinii. Nie zawsze trzeba się zgodzić. W końcu dorośli jesteśmy. Dać sobie buzi na zgodę i nie szaleć
Zdrowieć chorybzdy i wiosny nie straszyc:)
hahahahaha Angry Mum!!!dooobre! wczoraj naśmiałam się z Stefana Stelaża a dziś z tego
)
Topa, Weronika ma rację, nie chce tu nikogo oceniać, ale faktycznie też zauważyłam że średnio przyjemnie traktujesz te wybory, które są jakieś droższe, czy inne(inne w sensie nie w Twój gust). Ja nie napisałam nic na temat Twojego wózeczka, nawet jeśli miałam w głowie coś co nie chciałabyś przeczytaćPo prostu uważam ,że nie ma sensu komuś sprawiać przykrości, dla nas wszystkich nasze wybory są najlepsze, po co komuś sprawiać przykrość
To tyle z mojego dialogu w tym temacie, wychodzę z tematu
Czy któraś z Was słyszała jakieś opinie bądź sama użytkowała dla dziecka takie pieluchy? http://allegro.pl/wielorazowe-pieluchy-kieszonki-brazowe-wzorki-napy-i3974012944.html - to tylko przykład oczywiście, nie mówie akurat o tej konkretnej aukcji ale ogólnie o idei takich pieluchWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2014, 18:07
weronikabp lubi tę wiadomość
-
weronikabp wrote:hehe tak jestem awanturniczką i snobką - zadowolona?
dalej chcesz zanudzać dziewczyny tym beznadziejnym dialogiem? Ja już go skończyłam z szacunku do innych. A tym tekstem "żyłka strzeli" pokazalaś kim jesteś. Nie odpowiem już na żaden Twoj prostacki wpis, zaden, nawet jeśli będziesz bardzo prowokować.
Forum jest po to aby dyskutować i wymieniać opinie ale NA ODPOWIEDNIM POZIOMIE, Z SZACUNKIEM DO OPINII INNYCH o czym ty nie masz zielonego pojęcia. -
Ja nigdy nie skrytykowałam żadnego wózka wręcz napisałam że mi się podoba
A jak twierdzicie inaczej wasza sprawa. A gdybyś napisała co myślisz na pewno bym się nie obraziła bo każdy ma swoje zdanie
Wiem że mój wózek jest tani, nie markowy, może brzydki ( dla kogoś )z wyglądu ale wiem że nie przepłaciłam i nawet jeżeli posłuży mi przez 1,5 roku to nie wydałam masę kasy.
Widzę że na tym forum to tylko można pisać dobre rzeczy ale jak ktoś ma inne zdanie zostaje odrzucony. -
nick nieaktualnytopa42 wrote:Ja nigdy nie skrytykowałam żadnego wózka wręcz napisałam że mi się podoba
A jak twierdzicie inaczej wasza sprawa. A gdybyś napisała co myślisz na pewno bym się nie obraziła bo każdy ma swoje zdanie
Wiem że mój wózek jest tani, nie markowy, może brzydki ( dla kogoś )z wyglądu ale wiem że nie przepłaciłam i nawet jeżeli posłuży mi przez 1,5 roku to nie wydałam masę kasy.
Widzę że na tym forum to tylko można pisać dobre rzeczy ale jak ktoś ma inne zdanie zostaje odrzucony.
Przecież nikt Cię nie odrzuca, Topa spokojnie, już luzik, każdy ma prawo wyrazić własne zdanie ale nie robiąc komuś tym przykrości po prostu. I ooo to w tym wszystkim przecież chodzi
weronikabp lubi tę wiadomość
-
to ja też wtrącę swoje trzy grosze - nie zauważyłam niczego obraźliwego w wypowiedzi Topy co do droższych wózków i moim zdaniem Weronika po raz kolejny wszczyna niepotrzebną wymianę uszczypliwości. wiem, że zaraz i ja zostanę za to zaatakowana, ale nie podoba mi się to, że po raz kolejny atakowana jest kolejna osoba na tym forum, przecież można sobie darować takie niepotrzebne prowokacje i razem cieszyć się z tego co daje nam powód do radości
topa42, Miriam, MagdaO, azi, sunset, Martynika, nutka, excella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywow, dobrze, skoro taka jest opinia to ja się pożegnam, życzę wszystkim zdrowia i powodzenia, gratuluję Topa i MonikaS - usunęłyście źródło awantur jak to nazwałyście.
Pozostaje mi wierzyć, że poza Natalią będą jeszcze dziewczyny, które tak samo odbiorą nieszczęsny wpis Topy w którym wyrażnie skrytykowała właśnie wózek Natalii i Vikusi. Nie potrafiąc napisać swojego zdania tak aby nie urazić radości innych!
To by było na tyle.
-
MonikaS wrote:to ja też wtrącę swoje trzy grosze - nie zauważyłam niczego obraźliwego w wypowiedzi Topy co do droższych wózków i moim zdaniem Weronika po raz kolejny wszczyna niepotrzebną wymianę uszczypliwości. wiem, że zaraz i ja zostanę za to zaatakowana, ale nie podoba mi się to, że po raz kolejny atakowana jest kolejna osoba na tym forum, przecież można sobie darować takie niepotrzebne prowokacje i razem cieszyć się z tego co daje nam powód do radości
-
weronikabp wrote:wow, dobrze, skoro taka jest opinia to ja się pożegnam, życzę wszystkim zdrowia i powodzenia, gratuluję Topa i MonikaS - usunęłyście źródło awantur jak to nazwałyście.
Pozostaje mi wierzyć, że poza Natalią będą jeszcze dziewczyny, które tak samo odbiorą nieszczęsny wpis Topy w którym wyrażnie skrytykowała właśnie wózek Natalii i Vikusi. Nie potrafiąc napisać swojego zdania tak aby nie urazić radości innych!
To by było na tyle. -
weronikabp wrote:hehe tak jestem awanturniczką i snobką - zadowolona?
Forum jest po to aby dyskutować i wymieniać opinie ale NA ODPOWIEDNIM POZIOMIE, Z SZACUNKIEM DO OPINII INNYCH o czym ty nie masz zielonego pojęcia.
A i super że Cię stać na wszystko.. hehehe padłam z tego tekstu, wiesz jest taka zasada Ci co mają pieniądze, nigdy tego nie mówią.sunset, Martynika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTopa ja już się usuwam z tego forum dzięki Tobie, bo nie zamierzam się denerwowć przez kogoś takiego jak Ty więc możesz już przestać mi dowalać - kazdy kto jest mądry sam wysnuje wnioski z tej rozmowy. To, że podobnie jak inni wrzucałam linki z rzeczami ktore kupilam, ze akurat są to droższe rzeczy nie oznacza, że krytykuję tańsze, po prostu są to moje wybory. Ty w jasny i klarowny i bardzo mało delikatny sposób skrytykowałaś czyjś wybór. Zero wyczucia. Dziewczyny, pozostawiam Wam ocenę tej beznadziejnej rozmowy, ale wg mnie tak to jest, kiedy ktos nie może i nie potrafi się cieszyć radością innych, nieważne czy drogą czy tanią...
wszystkim dużo zdrowia i szczęsliwych rozwiązań, dla mojego dobra już tu nie będę zaglądać, bo jad Topy zrobił swoje.
Zegnam się. -
Wiesz co jestem na różnych forach i wyrażam swoje opinie ale nikt jeszcze nie krytykował mojej osoby nie znając mnie
Chciałabym zauważyć że mało odzywałam się na tym forum i znajdźcie mi chodź jeden post gdzie skrytykowałam dziewczyny ? Wiem że jesteś psychologiem ale to nie znaczy że wpłyniesz na dziewczyny. Lubisz robić metamorfozy no to zrobiłaś ją teraz na forum. A jadu mojego - tego tekstu już nie skrytykuję bo moja kultura mi na to nie pozwala.
-
nick nieaktualny