MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa mam poduszkę do spania i karmienia jednocześnie butelki kupiłam w zestawie tommy tippe dostałam jeszcze innych firm od znajomych i mamy wiec mam ich w sumie chyba 8 sle to stanowczo za dużo zależy czy będziesz karmić piersią czy butla ja mam zamiar spróbować bez smoczka wychować mała ale czy mi sie uda to nie wiem wiec smoczka nie kupowałam lecz mimo moich próśb a nawet błagan zeby mi smoka do domu nie przynosić mama moja i tak mi kupiła az 4
schowałam głęboko w szafie co do sterylizatora i podgrzewacza da sie bez nich żyć wyparzac możesz wrzatkiem a podgrzewac w garnku s woda
ja dostałam podgrzewacz od sąsiadki i wyparzacz tez ale czy będę używać nie mam pojęcia
monalisa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiriam wrote:Co do ukrytych kosztów jednorazowek to wiem lecz ja z przekonania ze to zdrowsse dla dziecka nie ze względów finansowych sie na nie decyduje
i dxiecko łatwiej od pieluchy odzwyczaic bo czuje ze mokro ma
Ja chce wypróbować wygodę dla dzieciaczka, zobaczymy czy się sprawdziMiriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJudi2014 wrote:Jeny dziewczyny nie kłóćcie się, nie warto...
Natalia, czy jak cały zeszły rok byłam na urlopie wychowawczym to muszą mi z ZUSu przysłać pit? Bo już marzec a ja nic nie dostałam.
Nie wiem jak z wychowawczym ale ja na L4 z pracy jestem i dopiero w piątek dostałam PIT z ZUS j muszę korektę robić bo już sie rolicxylam -
nick nieaktualnyJudi2014 wrote:Jeny dziewczyny nie kłóćcie się, nie warto...
Natalia, czy jak cały zeszły rok byłam na urlopie wychowawczym to muszą mi z ZUSu przysłać pit? Bo już marzec a ja nic nie dostałam.
Cześć,
Zus nie wysyła pitu za wychowawczy, można wnioskować do pracodawcy o pit, ale wtedy on będzie i tak zerowy.
-
Hej,dziewczyny,przepraszam,ciężko mi was nadrobić.
Chcę tylko napisać,że u mnie w szpitalu niestety noc z bólem,teraz już jest ok,ale przeżyłam spory szok...
Otóż według lekarzy w szpitalu na Inflanckiej noszę pod sercem dziewczynkę...
Powiedzieli,że ułożenie co prawda niekorzystne,bo dziecko miało nogi mocno ściśnięte,ale gdyby nie wiedzieli,że ktoś mi wcześniej mówił,że chłopiec,to na bank obstawiliby dziewczynkę.Jak to określiła pani doktor-typowa "bułeczka".
No,nie mogę uwierzyć.Więc Artur nie będzie Arturem?i miałoby to wyjść w 7 miesiącu?jeju...
weronikabp lubi tę wiadomość
-
Judi teraz mąż niech Ciebie i dziecko odliczy
tzn rozliczenie wspólne a odpis za dziecko mąż odliczy
tzn niech normalnie będzie, że jesteś wykazana z dochodem zerowym
ale nieskładniowo to napisałam - sorki
mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi
Martynika, ale numer - ciekawe co tam nosisz pod serduszkiemWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 16:14
-
Martynika- to taka sama sytuacja jak u mnie. 2 TYGODNIE temu szłam do szpitala z Synkiem, a przy przyjęciu na oddział na usg stwierdzili, że Babeczka z każdej strony... Ciężki to orzech do zgryzienia. Mam nadzieję, że 11-ego dostanę zdjęcie czarno-na białym z obrazem płci.
MonikaS lubi tę wiadomość
-
Rany żeby moja dziewczynka się w chłopaka nie zmieniła bo moje śliczne różowe zakupy bedę mogła wyrzucić do kosza
jednak poprzednim razem mój gin się nie mylił a teraz byłam u dwóch różnych i powiedzieli że dziewczynka to tego się trzymam
Właśnie się dopatrzyłam że muszę sprostować- chyba jednak jutro nie chodzę w III trymestr. Bo III zaczyna się od 28 tc a nie 27, nie ?
Galanea, monalisa lubią tę wiadomość