MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny któraś z was tutaj tak doradza często nt pracy i zasiłków itp. Moja koleżanka ma umowę na pracę tymczasową do dnia porodu, teraz jeest na L4. cZY należy jej się coś od zusu lub mopsu po porodzie"? W tej firmie 9 miesiecy pracowała zanim zaszła.
-
nick nieaktualny
-
ja zrobiłam sobie sałatkę, schab w piekarniku się dusi
potem dorobię sos i makaron, a potem zobaczymy jak te głupie glukometry pomierzą (wzięłam z zaskórniaków i kupiłam bletki do dziadkowego glukometru. Każe też mężowi zbadać cukier. Zobaczymy jakie rozbieżności u niego wyjdą a on nie ma cukrzycy
-
Niby niewiele ale jest ponizej 5 centyla. W przyszly czwartek wizyta, moja lekarka nie należy do takich co straszą, wrecz przeciwnie, a jednak ostatnio wspomniała o szpitalu jak nie będzie poprawy. Termin mi się przesunął o ponad tydzień i mówiła ze to jest właśnie ta granica.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
alexast wrote:ja zrobiłam sobie sałatkę, schab w piekarniku się dusi
potem dorobię sos i makaron, a potem zobaczymy jak te głupie glukometry pomierzą (wzięłam z zaskórniaków i kupiłam bletki do dziadkowego glukometru. Każe też mężowi zbadać cukier. Zobaczymy jakie rozbieżności u niego wyjdą a on nie ma cukrzycy
U mnie "Niby Córeczka" 23t2d ważyła 540g, Za to koleżanki w 22tc Synek miał 600. Ona też ma cukrzyce ciążową. Tak więc- wynik,a wynik.
co do prenatalnego - to w pierwszym tygodniu kwietnia będzie leciał 31 tc, akurat 7-ego kwietnia się kończy więc może uda się na wizytkę w moje urodzinki wybrać-wszystko zależy kiedy skończy się moje zwolnienie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 16:20
-
MonikaS wrote:no właśnie coś Tusia się nie odzywa...
ja to z tym pęcherzem się męczę
Nutka też robię kocyk tylko przymusowa przerwa teraz bo mi się włóczka skończyła a w sklepie też już takiej nie mieli - niby w następnym tyg ma się pojawić a:)
mój synek śpi a drugi ten w brzusiu to już regularnie mnoe tu zaczepiato przez noego pewnie ten pęcherz mi doskwiera ehhhh
No ja też teraz nie robię, ale wieczorem już zacznę znów. Najpierw obrus dla mamy, bo już pół mam i muszę dokupić kordonek a w tym sklepie obok domu nie ma takiego;) Więc muszę skoczyć do innego i tam też kupię kolejny kolor do kocyka;) -
Modelka wrote:Dziewczyny, a w jakim proszku będziecie prały ubranka niemowlaków? Zaczynam na serio kompletować wyprawkę i na razie wpadłam w małą panikę, że jeszcze tak niewiele mam
ja zamierzam kulić eko kule do prania. Moja mama używa i jest bardzo zadowolona. A ostatnie czytałam w gazecie dla przyszłych mam artykuł, w którym też je polecali.Modelka lubi tę wiadomość
-
Ja jeszcze nie wiem jaki proszek, ale na pewno nie można używać płynu do płukania, nawet takiego dla dzieci. Położna mówiła, że jak dzidzia się poci to ten płyn w ubranku zaczyna reagować z potem i są podrażnienia.
Dla mnie to akurat nie problem, bo dzidziuś musi pachnieć dzidziusiem!Modelka, Limerikowo lubią tę wiadomość