MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kobietki dziekuje za zyczenia ...
Tak koncze dzis 30 lat a corcia chciala miec mame na wylacznosc i w prezencie wpakowala nas do szpitala
antybiotyk dostalam bo crp bylo podwyzszone a faktycznie czulam sie przeziebiona.. sterydow nie dostalam na pluca dla dziecka.. lekarz mowil ze jutro powtorka z badan i jesli bedzie tak jak bylo z szyjka to wyjde lezec do domu..
ja od pierwszego dnia w szpitalu dostalam karte ruchow dziecka i 3 razy dziennie po godzinie tj od 9-10, 13-14, 18-19 mam zapisywac ruchy dziecka w danej godzinie.. ale moja mala jest tak ruchliwa ze nie mam z tym problemubyla u mnie siostra z tortem wiec.na sali swietowanie... a czekam jeszcze na dzieciaki i meza
AISAK, alexast, monalisa, weronikabp, nutka, Limerikowo, NataliaK, Paulina1986, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
alexast wrote:ja zamierzam kulić eko kule do prania. Moja mama używa i jest bardzo zadowolona. A ostatnie czytałam w gazecie dla przyszłych mam artykuł, w którym też je polecali.
nic na ich temat nie slyszalam. przygotowując wyprawkę wpierw będę prała w normalnym proszku, a przy drugim pranku przed samym terminem to wypiorę w dziecięcym Lovela lub Dzidziuś. -
Tusia, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Dużo zdrówka i spokojnej ciąży do samego końca
Nie wyobrażam sobie liczenia 4 ruchów dziecka na godzinę, bo przeważnie w dzień mam parę godzin ciszy, z paroma kopniakami. Uaktywnia się rano i późnym wieczorem tak, że mi brzuch skacze. Więc ewidentnie ma swoje pory aktywności.Tusia84, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam wizytę dokładnie za tydzień 13.03.2014 i wtedy będę się umawiać na 3cie usg prenatalne w 30tym tygodniu.
Co do ruchów ja odczuwam najbardziej intensywnie w godzinach wieczornych po 20tej i później. Czasami także rano i zdarza się, że w ciągu dnia, ale to tylko wtedy gdy napiję się troszkę pepsi.
Znów powróciły popołudniowe drzemki, takie jak w pierwszym trymestrze. Co dziennie jestem zmęczona i muszę się położyć na 1-2 h, a przesypiam całą noc.
-
Nasze szczęście najbardziej aktywne rano ok 9 ,16-17 no i ok 20
jak tylko sie n ie rusza o sie martwić zaczynam. Ja mam wizyty w szpitalu co tydzień i raz w miesiącu prywatnie u swojego gina wiec napewnomnie na Polnej wezmi na oddzial za 4 tygodnie
Co tydzień mam mierzona szyjke , macice, łożysko i sprawdzamja położenie maleństwa i co tydzien pytam o to samo "kogo noszę pod sercem" i co tydzień slysze: niedogodne ulozenie płodu :p
Limerikowo, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonalisa Tobie dzieciaczek nie chce pokazac co ma miedzy nogami a mi nie chce pokazac buzki!ostatnio na usg tak czekalam i co...jak tylko kobietka przylozyla glowice to chwile posiedzial doslownie 5 sekund i sie odwrocil. To sie nazywa charakterek!
Dziewczyny ale zrobilam salateczke ; brokuly,kukurydza,fasola czerwona,jajko,makaron razowy i majonezaleee dobre
)
Limerikowo, Paulina1986, Galanea lubią tę wiadomość
-
Heloł, ledwo żyję po dzisiejszym dniu
Ale i tak myślałam, że będzie gorzej. Teraz jeszcze wieczorna toaleta Zuzki i wtedy już mam czas tylko dla siebie
Tusiu, wszystkiego co najlepsze...i szybkiego powrotu do domku :*
Ja usg trzeciego trymestru mam 1.04 mam nadzieję, że Staszek nie zrobi mamie prima aprilis i wszystko będzie okNataliaK, Tusia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonikaS wrote:u mnie też nie chce buźki pokazywać a jajka zawsze pokaże
ja też z marca 18- tegowizyta dopiero 25 marca
u mnie też włączyła się śpiáczka - dzisiaj przespałam ok 4 godzin tak mnie zmogło a w nocy też śpię jak zabita
-
nick nieaktualny
-
Tusia wszystkiego najlepszego i spokojnego oczekiwania na skarba
My dzisiaj bylismy w sklepie dzieciecym i utwierdzilismy sie w decyzji co do wyboru lozeczka oraz praktycznie na 100% jestesmy zdecydowani na x-landera x-move z kolekcji 2014 kolor bezowy. Powiem szczerze, ze to pierwszy wozek w ktorym bardziej podoba mi sie spacerowka niz gondolaAle generalnie wozek zrobil mega pozytywne wrazenie
Bardzo udany wypad
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 20:12
Mucha, NataliaK, Galanea, Tusia84, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
Moj szwagier go ma, tzn. Peg perego. Powiem szczerze, ze wozek ladny, ale mnie sie zle go prowadzilo. Mialam wrazenie jakby kola byly z plastiku. Ale szwagier z narzeczeona bardzo sobie go chwala- i gondole i spacerowke. Takze ciezki wybor przed Toba
-
A ja wróciłam do domu z monitorem oddechu. Dogadałam się z babką z tablicy.pl i sprzedała mi Angel Care z nianią za.. uwaga uwaga.. 80zł
Testowaliśmy w domu na różne sposoby, wszystko działaNie planowałam kupna niani, ale tu była w zestawie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 20:50
Mucha, NataliaK, Paulina1986, nutka, eta, Agusia2312, evas, monaaa lubią tę wiadomość