MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mati spokojnie, jak po nospie przeszło to pewnie chwilowa sprawa, ale dla Twojego spokoju proponowałabym i tak żebyś poszła do lekarza. wizyt nigdy za dużo jeśli chodzi o malucha.
dziewczyny ja szkołę rodzenia zaczynam 18 marca na żelaznej. też już się nie mogę doczekać, żeby wchłonąć ta wiedzę
NataliaK wszystkiego dobrego dla Ciebie i malucha!weronikabp lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWeronika i Paulina iiii Eta :)dziękuje bardzo za życzenia urodzinowe
Dziś zakupów ciąg dalszy, kurcze porównując ceny ''warszawskie'' a ceny z tych mniejszych miast to różnica jest...totalnie ogromna a i wybór jak dla mnie jest większy. Nawet Franek ma paczkę pampersiaków na pobyt w szpitalu:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2014, 16:53
weronikabp, eta, AISAK, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
nutka wrote:Dziewczyny podrzucam wam wpis na temat fotelików w zestawach z wózkiem;) http://osiemgwiazdek.blogspot.com/2013/08/zestaw-3w1-fotelik-gratis-tanio-kup.html
Miłego dnia!
nutka dzięki, przypomniałaś mi że jeszcze dodatkowo trzeba pamiętać żeby fotelik pasował do naszego autaa jak widzę nie wszystkie da się stabilnie zamocować. mój mąż musi to obczaić.
nutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEta, Niesforna, Modelka to już we 4 możemy się spotkać na porodówce
)ale będzie się działo, wow!
Mati, jeśli po nospie przeszło to zapewne nic poważnego ale jeśli Cie niepokoi to pewnie że leć do lekarza i sprawdzaj
Natalia słodkie skarpetunie, ja też kupiłam słodkie 2 pary wczoraj w tk maxie i kocyk taki jakby babciny, przesłodki, oczywiście fajnie by było zrobić na drutach tak jak Nutka, ale ja mam 2 lewe ręce do robótek ręcznychWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2014, 17:04
Niesforna, Modelka, eta lubią tę wiadomość
-
Dołączam się do życzeń urodzinowych
.
Ech, gdybym trzymała się pierwotnych planów, to może spotkałybyśmy się na Żelaznej w piątkę, no, ale wywiało mnie na Karową. Na Żelazną będę za to chodzić na szkołę rodzenia, z tym, że zaczynam chyba najpóźniej z Was wszystkich, bo 26 marca.
Co do pozycji podczas rodzenia, to też ostatnio koleżanka mi opowiadała, że w czasie porodu poczuła totalną ulgę dopiero wtedy, gdy z leżenia przeszła do pozycji na czworaka, opierając się ramionami na piłce. W ten sposób było jej dużo łatwiej rodzić. Mam nadzieję, że na Karowej również będę miała taką możliwość. Z tego, co podglądałam na stronie, to mają różne sprzęty na porodówce, więc chyba nie zamykają się tylko do łóżka.
Ja dziś miałam totalnie relaksujący dzień, mąż zabrał mnie do Serocka. Jeździmy tam regularnie od kiedy się poznaliśmy. Tam był nasz pierwszy wypad w środku mroźnej zimy, już daawno temu, wspominam to z rozrzewnieniem. Bardzo lubię to miejsce, relaksuję się tam.
Poniżej fragment mojego dnia, właściwie większy fragment, bo wygrzewaliśmy się na tych leżakach masę czasu, wsłuchując się w krzyki mew. Tego mi było trzeba - pierwszego wiosennego słońca, tak właśnie ładuję baterie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 10:14
AISAK, NataliaK, weronikabp, Niesforna, Limerikowo, Agusia2312, eta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo do tego rodzenia to podczytuje sobie marcowe dziewczyny i po prostu takie emocje mna targaja ze masakra
tym bardziej ze w moim przypadku Franek moze sie urodzic juz 11 maja
I chyba dlatego wlaczyl mi sie jakis syndrom dopinania wszystkiego na ostatni guzik
Weronika co do kocyka to mi szyje moja ciocia,juz jest na finiszu,ja nie mam zdolnosci ale strasznie podobaja mi sie takie reczne robótki. A skarpetki sa po prostu.... najlepsze! -
Natalia zdrówka, radości i usmiechu każdego dnia.
Skarpetki super. Też bym chciała takie z napisami , ale na allegro miesiąc temu sprawdzałam i mały wybór był.
Za2 dni wizyta:) mój maluszek puka i puka jak dzieciolek:)NataliaK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAISAK wrote:Natalia zdrówka, radości i usmiechu każdego dnia.
Skarpetki super. Też bym chciała takie z napisami , ale na allegro miesiąc temu sprawdzałam i mały wybór był.
Za2 dni wizyta:) mój maluszek puka i puka jak dzieciolek:)
Ja te skarpetunie kupilam w selgrosietak zupelnie przypadkowo bo jak szukalam to znalezc nie moglam oczywiscie.
dziekuje za zyczonka Aisak i Martynika
-
Czesc dziewczyny no i okazalo sie ze bakteria poszla precz po antybiotyku...ufff ale juz od tego momentu nie korzystam z publicznych toalet a jak juz zajdzie taka potrzeba to nosze ze soba swoj papier bo to prawdopodobnie od tego papieru w toaletach zlapalam:(. Mloda wczoraj tatusiowi takiego kopa zasadzila ze nie moglismy ze smiechu:)
weronikabp, Martynika, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natalia, wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka dla Ciebie i Maleństwa
Ja dziś pozwoliłam sobie na spacer, taka piękna pogoda. Mam nadzieję, że nie wyjdzie mi to bokiem (tak wiem, krótka szyjka i nisko schodzące łożysko), ale trzeba też dotlenić dzieciaczka.
Jutro czeka mnie test glukozy, ech boję się, żeby wyszedł dobry wynik.NataliaK lubi tę wiadomość
-
Natalia - wszystkiego najlepszego duuuużooooooooooooo zdrowia
Ja idę jutro do poradni cukrzycowej, ciekawe co mi powiedzą odnośnie tego głupiego glukometru. Coś dzisiaj śpiąca jestem. Mam nadzieję, że jutro lepiej będzie. Bo na korkach chyba zasnę.NataliaK lubi tę wiadomość