MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka. Ja tez jestem po śniadanku
Pranie wstawione - pogoda cudna - słonko świeci i zar- az idę przed dom na ławeczkę
Dziś odbiorę wyniki glukozy ;-( mam nadzieję że będą dobre
co do golenia okolic bikini to mam już z tym problem, patrzę w lustro ale coś mi to nie wychodzieh a co będzie później
-
Hej dziewczyny widzę że u Was w wszystko w porządku - nie licząc bobrów hehehe. Ja nie mam czasu zaglądać na forum bo dalej sobie pracuje, a w domu... no cóż mieliśmy zrobić malowanie w jednym pokoju to mój mąż stwierdził że zrobi remont w całym mieszkaniu bo nie lubi się rozdrabniać i tak musiałam się przeprowadzić do rodziców
- stare dobre czasy mi się przypomniały.
Dziś taka piękna pogoda a ja siedzę przykuta do biurka bo chodzić nie mogę, nawet spacery odpadają bo mi się słabo robi - jutro mam wizytę i zobaczymy co na to powie lekarz?
Miłego dnia
i zdrówka -
Martynika ta hurtownia to Eurobaby
Godziny otwarcia: http://www.zumi.pl/1517338,Sklep_Eurobaby,Warszawa,firma.html
Przy zakupie wozka polecam jeszcze sklep Tosia.pl fajne maja ceny, a sa na Targowku i Ursynowie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2014, 11:13
-
nick nieaktualnyMartynika, widzę, że już wiesz o hurtowni, oni są do późna otwarci, z tego co pamiętam. Nerka już ok? nie boli?
Co do bobra, to ja na wyczucie hehe, dobrze że nie widzę jaki jest tego efekt, wolę nie widziećuzywam tych maszynek z żelem, żeby się nie pokaleczyć
-
Haha, zrobiłam ale nie wyszło mi za bardzo:P Nie miałam lusterka małego, a jak poszłam do sypialni do lustra po wszystkim to się zaczęłam sama z siebie śmiać;P Ale cóż, dziś jakoś musi przejść tak jak jest, a od jutra mąż dostaje nowe zadanie.
W tym sklepie Tosia, jest fajna cena na foteliki Recaro plus baza- 630-690złMucha lubi tę wiadomość
-
No, właśnie co do hurtowni, to adres ten sam, ale strony internetowe jakieś inne, jedno canpol, drugie rampers, ale na rampersie normalnie godziny otwarcia, asortyment, itd. Podjedziemy w środę tam, albo do tej Tosi, mąż zdecyduje gdzie mu wygodniej
. Mam nadzieję, że wrócę już z wózkiem
.
Nerka ok, nie boli (odpukać). Lekko mnie tam ćmiło ze dwa razy, tak delikatnie, gdybym nie była wyczulona na to miejsce, to nawet nie zwróciłabym uwagi. Zaraz wypiłam litr wody, kładłam się i było ok. Oby tak już do (nierychłego) rozwiązania. -
Ooo, ta Tosia jest tuż przy stacji metra Ursynów. Umówiłam się dzisiaj z mamą w centrum, może jeszcze dziś się tam przejedziemy zrobić wstępne rozpoznanie, tak, żebym będąc tam z mężem już dokładnie wiedziała co i jak i żeby tylko wybrać i zapakować do auta (huehuehue, szatański plan).
-
Martynika co do powrotu z fizycznym wozkiem to moze byc ciezko, bo przewaznie sa one na zamowienie. Terminy zaleznie od producenta. Chyba ze akurat jakis maja na stanie w sklepie w kolorze ktory Ci sie podoba. Ale zamowiony mozesz miec zawsze. Niestety i tu i tu nie maja wszystkich wozkow do pokazania. Masz juz jakies typy co do producenta?
NataliaK lubi tę wiadomość
-
Wychodzę spotkać się z mamą i może pooglądać wózki, miłego dnia wszystkim
.
PS.
Rozumiem, że pisałaś o sklepie Tosia a propos tego, że wózki są tam przeważnie na zamówienie, a jak jest z dostępnością wózków w tej hurtowni na Puławskiej? Wiecie może?Agusia2312 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartynika wrote:Wychodzę spotkać się z mamą i może pooglądać wózki, miłego dnia wszystkim
.
PS.
Rozumiem, że pisałaś o sklepie Tosia a propos tego, że wózki są tam przeważnie na zamówienie, a jak jest z dostępnością wózków w tej hurtowni na Puławskiej? Wiecie może? -
W zasadzie mam czas, mogę poczekać na zamówienie, grunt, żeby przekonać się, co mi naprawdę pasuje i złapać kierunek
. W takim razie mam nadzieję, że dziś coś wybiorę, w środę zaciągnę męża na akceptację i będziemy już tylko czekać na realizację zamówienia.
Fajnie, dzięki za podpowiedzi dziewczyny, teraz już zmykam. -
nick nieaktualnyA ja właśnie wróciłam z zakupów, od fryzjera i kosmetyczki, a co! szczęsliwa mama to szczęsliwy Franek
na zakupy poszłam na piechotkę i tak się zziajałam jakbym przeszła z 20 km a w sumie to tylko 4,5 km w dwie strony. Ależ jestem zmęczona, aż mi śmiać chce samej z siebie, co to samochody dla wygody robią z ludźmi ...Mucha, Agusia2312 lubią tę wiadomość