X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • nutka Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika chyba trzeba będzie próbować. Bo jak wzorki mi tam jakieś wyjdą to się lekarz uśmieje po moim wyjściu z gabinetu:P

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
    Jezu ufam Tobie! Jezu Dziękuję Ci!
  • topa42 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka. Ja tez jestem po śniadanku :-) Pranie wstawione - pogoda cudna - słonko świeci i zar- az idę przed dom na ławeczkę :-)
    Dziś odbiorę wyniki glukozy ;-( mam nadzieję że będą dobre
    co do golenia okolic bikini to mam już z tym problem, patrzę w lustro ale coś mi to nie wychodzi :-( eh a co będzie później :-)

zem3i09keg891u11.png
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tam, nasze babki chodziły z bobrem i było dobrze :D.

MonikaS, monaaa, vikus001 lubią tę wiadomość

• topa42 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    he he he no niby tak :-)-ale ja sobie nie wyobrażam jeżyk musi być :-) a najlepiej mała ścieżka :-) teraz ciężko i chyba męża będę o pomoc prosić :-)

zem3i09keg891u11.png
  • fler Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny widzę że u Was w wszystko w porządku - nie licząc bobrów hehehe. Ja nie mam czasu zaglądać na forum bo dalej sobie pracuje, a w domu... no cóż mieliśmy zrobić malowanie w jednym pokoju to mój mąż stwierdził że zrobi remont w całym mieszkaniu bo nie lubi się rozdrabniać i tak musiałam się przeprowadzić do rodziców :) - stare dobre czasy mi się przypomniały.
    Dziś taka piękna pogoda a ja siedzę przykuta do biurka bo chodzić nie mogę, nawet spacery odpadają bo mi się słabo robi - jutro mam wizytę i zobaczymy co na to powie lekarz?

Miłego dnia :)
    i zdrówka

• Mucha Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika ta hurtownia to Eurobaby
    Godziny otwarcia: http://www.zumi.pl/1517338,Sklep_Eurobaby,Warszawa,firma.html

Przy zakupie wozka polecam jeszcze sklep Tosia.pl fajne maja ceny, a sa na Targowku i Ursynowie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2014, 11:13

iv09g7rf258kfw3a.png
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mucha, dzięki :).

Mucha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika, widzę, że już wiesz o hurtowni, oni są do późna otwarci, z tego co pamiętam. Nerka już ok? nie boli?

Co do bobra, to ja na wyczucie hehe, dobrze że nie widzę jaki jest tego efekt, wolę nie widzieć:) uzywam tych maszynek z żelem, żeby się nie pokaleczyć :)

• nutka Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha, zrobiłam ale nie wyszło mi za bardzo:P Nie miałam lusterka małego, a jak poszłam do sypialni do lustra po wszystkim to się zaczęłam sama z siebie śmiać;P Ale cóż, dziś jakoś musi przejść tak jak jest, a od jutra mąż dostaje nowe zadanie.:P

W tym sklepie Tosia, jest fajna cena na foteliki Recaro plus baza- 630-690zł;)

Mucha lubi tę wiadomość

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
    Jezu ufam Tobie! Jezu Dziękuję Ci!
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, właśnie co do hurtowni, to adres ten sam, ale strony internetowe jakieś inne, jedno canpol, drugie rampers, ale na rampersie normalnie godziny otwarcia, asortyment, itd. Podjedziemy w środę tam, albo do tej Tosi, mąż zdecyduje gdzie mu wygodniej :). Mam nadzieję, że wrócę już z wózkiem :).

Nerka ok, nie boli (odpukać). Lekko mnie tam ćmiło ze dwa razy, tak delikatnie, gdybym nie była wyczulona na to miejsce, to nawet nie zwróciłabym uwagi. Zaraz wypiłam litr wody, kładłam się i było ok. Oby tak już do (nierychłego) rozwiązania.

• evas Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki ;) nie było mnie 2 dni i ledwo Was nadrobiłam.
    U nas wszystko w porządku. Mały od rana nie daje pracować, ciągle się wierci :D

Miłego i słonecznego dnia wszystkim życzę :*

Martynika, weronikabp, MonikaS, Agusia2312 lubią tę wiadomość

9bsp388.png
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo, ta Tosia jest tuż przy stacji metra Ursynów. Umówiłam się dzisiaj z mamą w centrum, może jeszcze dziś się tam przejedziemy zrobić wstępne rozpoznanie, tak, żebym będąc tam z mężem już dokładnie wiedziała co i jak i żeby tylko wybrać i zapakować do auta (huehuehue, szatański plan).

• Mucha Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika co do powrotu z fizycznym wozkiem to moze byc ciezko, bo przewaznie sa one na zamowienie. Terminy zaleznie od producenta. Chyba ze akurat jakis maja na stanie w sklepie w kolorze ktory Ci sie podoba. Ale zamowiony mozesz miec zawsze. Niestety i tu i tu nie maja wszystkich wozkow do pokazania. Masz juz jakies typy co do producenta?

NataliaK lubi tę wiadomość

iv09g7rf258kfw3a.png
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, najbardziej skłaniam się ku x-landerowi i maxi-cosi, ale muszę je pomacać, połazić z nimi, bo jak na razie sugeruję się tylko tym, co widzę w Internecie.

NataliaK lubi tę wiadomość

• Martynika Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wychodzę spotkać się z mamą i może pooglądać wózki, miłego dnia wszystkim :).

PS.
    Rozumiem, że pisałaś o sklepie Tosia a propos tego, że wózki są tam przeważnie na zamówienie, a jak jest z dostępnością wózków w tej hurtowni na Puławskiej? Wiecie może?

Agusia2312 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika wrote:
    Wychodzę spotkać się z mamą i może pooglądać wózki, miłego dnia wszystkim :).

PS.
    Rozumiem, że pisałaś o sklepie Tosia a propos tego, że wózki są tam przeważnie na zamówienie, a jak jest z dostępnością wózków w tej hurtowni na Puławskiej? Wiecie może?
    większość teraz jest na zamówienie, sklepy nie ryzykują zakupów, zamawiają dopiero po wpłacie zaliczki, no chyba, że wybierzesz ten który jest wystawiany. Ale może będziesz miała szczęście i będzie ten który wybierzesz :)

• Mucha Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W obu podobnie :)

iv09g7rf258kfw3a.png
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W zasadzie mam czas, mogę poczekać na zamówienie, grunt, żeby przekonać się, co mi naprawdę pasuje i złapać kierunek :). W takim razie mam nadzieję, że dziś coś wybiorę, w środę zaciągnę męża na akceptację i będziemy już tylko czekać na realizację zamówienia.
    Fajnie, dzięki za podpowiedzi dziewczyny, teraz już zmykam.

• Mucha Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To xlandery sa i tu i tu.

iv09g7rf258kfw3a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie wróciłam z zakupów, od fryzjera i kosmetyczki, a co! szczęsliwa mama to szczęsliwy Franek =)
    na zakupy poszłam na piechotkę i tak się zziajałam jakbym przeszła z 20 km a w sumie to tylko 4,5 km w dwie strony. Ależ jestem zmęczona, aż mi śmiać chce samej z siebie, co to samochody dla wygody robią z ludźmi ...;-)

Mucha, Agusia2312 lubią tę wiadomość

‹‹ 547 548 549 550 551 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ