X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja też na zmianę tematu, nabyłam taką właśnie pościel i ochraniacz do łóżeczka, I love it :)
    de52eb68897c7ed4m.jpg

Galanea, AISAK, NataliaK, vikus001, Agusia2312, eta, evas lubią tę wiadomość

• AISAK Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bea_tina wrote:
    Nie no mnie tylko 3w1;) a to z jakimis dodatkami, czy sam stelaz 'wklady' i tyle, wybaczcie rozmowe prywatna!
    gondola, spacerówka z wkladka dla najmniejszych bobasów tak samo nosidełko. Okrycia nóżek, folia przeciwdeszczowa , moskitiera, torba.
    wiec do życia mi osobiście nie potrzeba na chwile obecna.

Bea_tina lubi tę wiadomość

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronika ładna :)

weronikabp lubi tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • vikus001 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika cudowne!!!!! przeslodkie!!!:))) ja mam nadzieje ze rowniez niedlugo sie pochwale takowym zakupem bo juz praktycznie jestem zdecydowana...czekam tak naprawde az mebelki dojada do konca marca i kupuje...(chodz nie wiem czy wytrzymam) :)

weronikabp lubi tę wiadomość

3i49df9hikojmw25.png
    34bwdqk3gvs7gqgm.png
  • vikus001 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Limerikowo jak bedziesz rodzila na Polnej to odezwij sie do mnie prosze jak wrazenia bo z tego co widze urodzisz pewno predzej;)

Limerikowo lubi tę wiadomość

3i49df9hikojmw25.png
    34bwdqk3gvs7gqgm.png
  • Galanea Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko ja się tak zastanawiam. Bo zestawy pościeli, to przeważnie poszewka na poduszkę, kołdrę i ochraniacz. No ale kołderek póki co nie polecacie na lato, tylko rożek, poduszki ponoć nie wskazane. Więc pozostaje ochraniacz i prześcieradło? :P Czy coś ominęłam? :P

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • vikus001 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Galanea tak jak mowisz pewno poscieli nie bedziemy odrazu uzywaly ale z czasem sie przydadza tak czy tak wiec mysle ze warto kupic sobie komplecik i juz z glowy:)

Galanea lubi tę wiadomość

3i49df9hikojmw25.png
    34bwdqk3gvs7gqgm.png
  • Galanea Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vikus001 wrote:
    Galanea tak jak mowisz pewno poscieli nie bedziemy odrazu uzywaly ale z czasem sie przydadza tak czy tak wiec mysle ze warto kupic sobie komplecik i juz z glowy:)

Racja, racja. A tak to chociaż komplet będzie pasujący :)

vikus001 lubi tę wiadomość

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vikus na pewno sie odezwe z full relacja z porodu, moze nawet na pol zywo bedzie, skurcze, parcie, fazy etc z tabletem w rece :--))))))))))))))
    najgorsze i najlepsze emocje, subiektywne i obiektywne oczywscie przekaze
    f2w3pc0zzgl2xzuk.png

vikus001 lubi tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bea_tina wrote:
    Martynika to ten camarello carera:
    25sljs6.jpg

Elegancki, też mi się podoba. Muszę nim pojeździć.

Aisak, więc mówisz, że taki będziesz miała? Wyczaiłaś wszystkie opinie, itd.?

• vikus001 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Limerikowo wrote:
    Vikus na pewno sie odezwe z full relacja z porodu, moze nawet na pol zywo bedzie, skurcze, parcie, fazy etc z tabletem w rece :--))))))))))))))
    najgorsze i najlepsze emocje, subiektywne i obiektywne oczywscie przekaze
    f2w3pc0zzgl2xzuk.png

licze na to:)))

Limerikowo lubi tę wiadomość

3i49df9hikojmw25.png
    34bwdqk3gvs7gqgm.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, nie wiem czy we wszystkich kompletach pościeli tak jest, ale w tym co ja kupiłam Michasiowi to poduszka to tylko z nazwy :) raczej jak kawałek cienkiej kołderki w poszewce :) płaska jak deska ;)

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika to ja zestaw koldra&poduszka do wozka kupilam i zastanawialam sie tez nad tym ,czemu ta poducha taka plaska jak koldra hehe ;-)

MonikaS lubi tę wiadomość

• Martynika Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika, tak z innej beczki, spojrzałam teraz na Twój suwaczek i myślę - łał, tu już 28 tydzień, sporo, fajnie ma.

A potem zadumałam się na chwilę, przewinęłam stronę do góry i spojrzałam na swój :>. Przecież ja też jestem w 28 tygodniu. Mentalnie zatrzymałam się na jakimś 23 chyba.

Dziś rano zdałam sobie sprawę, że powinnam już większą wagę przywiązywać do ruchów, że to ten czas. Dopiero teraz to sobie uświadomiłam, że teraz już trzeba na to zwracać uwagę, a nie tak jak wcześniej, gdy sama uspokajałam dziewczyny, że jeszcze nie pora, że jeszcze może być cisza.

No i jak łaziłam cały dzień z mamą, to w ogóle malucha nie czułam, ale chyba dlatego, że się bujał i spał. Jak wróciłam do domu i się położyłam, to poczułam jak się kręci, chociaż dzisiaj ogólnie jakoś tak delikatnie. Leci ten czas.

nutka, MonikaS, eta lubią tę wiadomość

• AISAK Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika wrote:
    Elegancki, też mi się podoba. Muszę nim pojeździć.

Aisak, więc mówisz, że taki będziesz miała? Wyczaiłaś wszystkie opinie, itd.?
    to co było t wyczytałam. Również w sklepie z innymi parami rozmawialiśmy i też kupili bo w rodzinie mieli. Zadowoleni.
    Ale co kto woli... Największy plus wg nas to duuza spacerówka , a i gondola 84cm. lekki, amiryzatorki jak masełko.

Martynika lubi tę wiadomość

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Huhuhu, wyczaiłam go już przez Internet w sklepie w Warszawie, może jutro przejadę się tam sama i nim pojeżdżę :).

• Mucha Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrocilam z wizyty...szyjka ok (przynajmniej ta widoczna czesc bez usg), lozyskiem jeszcze mam sie nie przejmowac.

Tusia ciezki temat i ja nawet nie czuje sie na silach zeby go podejmowac, nie wyobrazam sobie takiej sytuacji. Jezeli jest Ci z tym zbyt ciezko to mysl tylko o sobie i dla swojego spokoju moze popros zeby Cie przeniesli.

Martynika a ktorego xlandera prowadzilas? Jest tez "puls" ktory jest lzejszy (ale ma tylko tylnie kola pompowane).

Weronika super ta posciel, ja wlasnie takiej deliktnej szukalam.

Martynika, Galanea, weronikabp, AISAK, Limerikowo, NataliaK, Agusia2312 lubią tę wiadomość

iv09g7rf258kfw3a.png
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To był Move chyba. W jednym sklepie Move, w drugim jakiś inny, ale nie wiem który, oba prowadziło mi się strasznie ciężko, ale tak jak mówię - ja nigdy nie miałam dużo siły, po prostu poczułam wielką różnicę, jak zaraz po nim złapałam za rączkę Bebetto. Dla jednej mamy to może nie być aż takie ważne, po prostu dlatego, że jest silna i nie czuje większej różnicy, dla innej już mega istotne, dziś dowiedziałam się czegoś nowego o sobie, jeżeli chodzi o wybór wózków ;).

• Martynika Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiu, popieram Muchę, w takich sytuacjach trzeba myśleć o sobie. Ja sądzę, że ta dziewczyna by zrozumiała, gdybyś zmieniła salę, poza tym i tak pewnie pochłaniają ją teraz takie myśli, że nie będzie się szczególnie pochylać nad tego typu roszadami... swoją drogą zła jestem na tych, co Was tak poprzydzielali, rozumiem, że obłożenie duże, że nie ma za bardzo wyboru, ale to jest naprawdę ekstremalne połączenie :/.

Skup się teraz przede wszystkim na sobie, na swoim spokoju ducha. Trzymam za Ciebie kciuki, bo wiem, że nie dość, że masz swoje problemy, to jeszcze atmosfera przytłacza, a w niesprzyjających warunkach zawsze gorzej człowiekowi dochodzić do siebie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2014, 21:19

Tusia84 lubi tę wiadomość

• Mucha Autorytet

Wysłany: 10 marca 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) my zwrocilismy uwage jeszcze na peg perego book plus completo (jest lekki), tylko on jest nowy i jeszcze niewiele ma opinii. Xlander move jest ciezki i masywny faktycznie, ale tak jak mowisz zalezy od osoby ktora go bedzie prowadzic czy sie zdecyduje (mi sie podoba, ale tesciowa jak mialaby go wniesc na 2 pietro z dzieckiem w srodku to moglaby po drodze wyionac ducha).

iv09g7rf258kfw3a.png
‹‹ 552 553 554 555 556 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ