MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bea_tina wrote:Nie no mnie tylko 3w1;) a to z jakimis dodatkami, czy sam stelaz 'wklady' i tyle, wybaczcie rozmowe prywatna!
wiec do życia mi osobiście nie potrzeba na chwile obecna.Bea_tina lubi tę wiadomość
-
weronika cudowne!!!!! przeslodkie!!!
)) ja mam nadzieje ze rowniez niedlugo sie pochwale takowym zakupem bo juz praktycznie jestem zdecydowana...czekam tak naprawde az mebelki dojada do konca marca i kupuje...(chodz nie wiem czy wytrzymam)
weronikabp lubi tę wiadomość
-
Tylko ja się tak zastanawiam. Bo zestawy pościeli, to przeważnie poszewka na poduszkę, kołdrę i ochraniacz. No ale kołderek póki co nie polecacie na lato, tylko rożek, poduszki ponoć nie wskazane. Więc pozostaje ochraniacz i prześcieradło?
Czy coś ominęłam?
-
vikus001 wrote:Galanea tak jak mowisz pewno poscieli nie bedziemy odrazu uzywaly ale z czasem sie przydadza tak czy tak wiec mysle ze warto kupic sobie komplecik i juz z glowy:)
Racja, racja. A tak to chociaż komplet będzie pasującyvikus001 lubi tę wiadomość
-
Limerikowo wrote:
licze na to:)))Limerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Monika, tak z innej beczki, spojrzałam teraz na Twój suwaczek i myślę - łał, tu już 28 tydzień, sporo, fajnie ma.
A potem zadumałam się na chwilę, przewinęłam stronę do góry i spojrzałam na swój :>. Przecież ja też jestem w 28 tygodniu. Mentalnie zatrzymałam się na jakimś 23 chyba.
Dziś rano zdałam sobie sprawę, że powinnam już większą wagę przywiązywać do ruchów, że to ten czas. Dopiero teraz to sobie uświadomiłam, że teraz już trzeba na to zwracać uwagę, a nie tak jak wcześniej, gdy sama uspokajałam dziewczyny, że jeszcze nie pora, że jeszcze może być cisza.
No i jak łaziłam cały dzień z mamą, to w ogóle malucha nie czułam, ale chyba dlatego, że się bujał i spał. Jak wróciłam do domu i się położyłam, to poczułam jak się kręci, chociaż dzisiaj ogólnie jakoś tak delikatnie. Leci ten czas.nutka, MonikaS, eta lubią tę wiadomość
-
Martynika wrote:Elegancki, też mi się podoba. Muszę nim pojeździć.
Aisak, więc mówisz, że taki będziesz miała? Wyczaiłaś wszystkie opinie, itd.?
Ale co kto woli... Największy plus wg nas to duuza spacerówka , a i gondola 84cm. lekki, amiryzatorki jak masełko.Martynika lubi tę wiadomość
-
Wrocilam z wizyty...szyjka ok (przynajmniej ta widoczna czesc bez usg), lozyskiem jeszcze mam sie nie przejmowac.
Tusia ciezki temat i ja nawet nie czuje sie na silach zeby go podejmowac, nie wyobrazam sobie takiej sytuacji. Jezeli jest Ci z tym zbyt ciezko to mysl tylko o sobie i dla swojego spokoju moze popros zeby Cie przeniesli.
Martynika a ktorego xlandera prowadzilas? Jest tez "puls" ktory jest lzejszy (ale ma tylko tylnie kola pompowane).
Weronika super ta posciel, ja wlasnie takiej deliktnej szukalam.Martynika, Galanea, weronikabp, AISAK, Limerikowo, NataliaK, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
To był Move chyba. W jednym sklepie Move, w drugim jakiś inny, ale nie wiem który, oba prowadziło mi się strasznie ciężko, ale tak jak mówię - ja nigdy nie miałam dużo siły, po prostu poczułam wielką różnicę, jak zaraz po nim złapałam za rączkę Bebetto. Dla jednej mamy to może nie być aż takie ważne, po prostu dlatego, że jest silna i nie czuje większej różnicy, dla innej już mega istotne, dziś dowiedziałam się czegoś nowego o sobie, jeżeli chodzi o wybór wózków
.
-
Tusiu, popieram Muchę, w takich sytuacjach trzeba myśleć o sobie. Ja sądzę, że ta dziewczyna by zrozumiała, gdybyś zmieniła salę, poza tym i tak pewnie pochłaniają ją teraz takie myśli, że nie będzie się szczególnie pochylać nad tego typu roszadami... swoją drogą zła jestem na tych, co Was tak poprzydzielali, rozumiem, że obłożenie duże, że nie ma za bardzo wyboru, ale to jest naprawdę ekstremalne połączenie
.
Skup się teraz przede wszystkim na sobie, na swoim spokoju ducha. Trzymam za Ciebie kciuki, bo wiem, że nie dość, że masz swoje problemy, to jeszcze atmosfera przytłacza, a w niesprzyjających warunkach zawsze gorzej człowiekowi dochodzić do siebie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2014, 21:19
Tusia84 lubi tę wiadomość
-
my zwrocilismy uwage jeszcze na peg perego book plus completo (jest lekki), tylko on jest nowy i jeszcze niewiele ma opinii. Xlander move jest ciezki i masywny faktycznie, ale tak jak mowisz zalezy od osoby ktora go bedzie prowadzic czy sie zdecyduje (mi sie podoba, ale tesciowa jak mialaby go wniesc na 2 pietro z dzieckiem w srodku to moglaby po drodze wyionac ducha).