MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyVikuś a jaki antybiotyk Ci dał i własnie tak jak Martynika zapytam na jakiej podstawie stwierdził to zapalenie? pytam z ciekawości, bo nie miałaś zrobionego CRP ani badania moczu, a to podobnież niezbędne żeby stwierdzić zapalenie układu moczowego.
-
nick nieaktualny
-
NataliaK wrote:Mamy ten sam termin porodu
ale moze jeszcze bedziemy majówkami
Takie mam przeczucie, że to będzie maj. I też masz synusia. Super
Tylko, że my jeszcze nie mamy imienia. A raczej mamy kilka hahaNataliaK, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
wiecie co....sama nie wiem po czym to stwierdzil...w sumie pobadal wszystko co sie dalo podotykal powytrzasal i stwierdzil ze to nic innego nie moze byc jak wlasnie zapalenie ukladu moczowego tym bardziej ze boli jak oddaje mocz...antybiotyk jaki dostalam to zinnat 500 i do tego furaginum na 3 tyg i clortimazol rownoczesnie z antybiotykiem no i nospe forte doraznie
-
Ja bede miala coreczke, a z moim szpitalem i problemami z szyjka okazalo sie ze to byl falszywy alarm i mam nadzieje, ze juz problem nie powroci. Dwa tygodnie temu na USG okazalo sie ze z szyjka wszystko ok i oby tak zostalo. Ciagle jeszcze brzuch sie czasem spina, ale jak do tej pory nie wplywa to na szyjke.
Kolejne USG za 2 tygodnie.weronikabp, Galanea, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBankierka wrote:Takie mam przeczucie, że to będzie maj. I też masz synusia. Super
Tylko, że my jeszcze nie mamy imienia. A raczej mamy kilka hahau mnie bez zadnych watpliwosci imie dla syna bylo od poczatku, za to jakbym miala miec corke... masakra!imienia nie wybralabym chyba do porodu
weronikabp lubi tę wiadomość
-
vikus001 wrote:wiecie co....sama nie wiem po czym to stwierdzil...w sumie pobadal wszystko co sie dalo podotykal powytrzasal i stwierdzil ze to nic innego nie moze byc jak wlasnie zapalenie ukladu moczowego tym bardziej ze boli jak oddaje mocz...antybiotyk jaki dostalam to zinnat 500 i do tego furaginum na 3 tyg i clortimazol rownoczesnie z antybiotykiem no i nospe forte doraznie
A nie zlecił moczu mimo wszystko? -
Margotka napisala
Wysłany: Dzisiaj, 17:54
"czesc Piekne glukoze przezylam na czczo bylo 95 wiec chyba dobrze
Mam do Was prosbe powiedzcie mi czy myslicie ze przy becie 85tysięcy jest mozliwosc ze pecherzyk plodowy jest pusty?? "
ja mialam bete wysoka i byl 2x pecherzyk pusty, zarodek sie nie rozwinal do serduszka i zanikl, wchlonal a objawy ciazy utrzymywaly sie kolejny mc;-((Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2014, 20:57
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiecie co,przypomnialam sobie jak psioczylam na komunikacje miejska i ustepowanie miejsca ciezarnym jakis czas temu... ups!od tygodnia jestem zmuszona sie przemieszczac warszawska komunikacja miejska i jestem w szoku, za kazdym razem ktos z usmiechem na twarzy ustepuje mi miejsca,az mi glupio
tylko nie wiem z jakiej racji ten usmiech,pewnie mysla sobie ale hipopotamek...
weronikabp, Galanea, Limerikowo, eta lubią tę wiadomość
-
Hehehe, ja wczoraj jechałam tramwajem, wsiadłam na początku trasy i usiadłam. Parę przystanków dalej wlazła stara baba, stanęła nade mną i zaczęła ostentacyjnie sapać, więc odpięłam kurtkę i wywaliłam brzuch na wierzch. Prychnęła i poszła dalej. Tak a propos komunikacji miejskiej
.
Galanea, NataliaK, Bea_tina, Limerikowo, nutka, Modelka, eta lubią tę wiadomość
-
A mnie nikt nie przepuścił w kolejce do gabinetu zabiegowego jak wczoraj czekałam na glukozę, chociaż na drzwiach napisane, że kobiety w ciąży mają pierwszeństwo. Stare dziady się pchały przede mnie. Ale poczekałam sobie cierpliwie, później już wchodziłam o określonych godzinach.