MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
weronikabp wrote:pewnie nie uwierzycie ale jak już zjadłam kanapkę po wszystkich pobraniach to w samochodzie zjadłam jeszcze wafelka bo mi się słodkiego chciało, po glukozie? to chyba anormalne?
)) Zobaczymy wieczorem jakie będą wyniki.
Weronika, ja bezpośrednio po badaniu nie mogłam nawet myśleć o słodkim, a wieczorem jadłam już ciasto i lodyWyniki miałam dobre
Trzymam kciuki za Twoje.
weronikabp, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Agusia2312 wrote:A łykacie kochane już dodatkowo witaminy DHA?
MNie sie ostatnio położna pytała i zakupiłam wczoraj
-
Pregna plus biorę od początku ciąży,ale od drugiego trymestru lekarz kazał mi dodatkowo łykać Dha,więc kupuję omega med z dha.Po pierwsze dha wspomaga rozwój mózgu i wzroku,a po drugie czytałam też na trzecim trymestrze,że zapobiega rozstępom.
Agusia2312 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa brałam witaminy do połowy 2 trymestru... lekarz powiedział że wyniki mam bardzo dobre, a jak nie chce rodzić 5 kg dziecia to mam jeść tak jak do tej pory-zdrowo to Franek będzie pełnym,zdrowym zuchem, wagowo w normie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2014, 15:41
Limerikowo, vikus001, nutka, monalisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja tak jak Nutka i NataliaK nie lykam zadnych suplementow,
tez wyniki na Fe, Mg, K, Na, Ca wyszly mi ok a poza tym mam inne typu na nadcis i tarczyce, aspargin wiec wystarczy tego szczescia jak na moj zoladek ;--))
dla smaku by nie pic "golej wody" racze sie 2 szklankami z uwaga Vibovit Junior mniam mniam smak dziecinstwa waniliowy, na sucho tez super
Pan w aptece w Poz pytal w styczniu jak kupowalam 2 opak "ile dziecko ma lat?" to mowie, ze to ja pije, smial sie ;--)) nie zaszkodzi
po Femibionie po 30min taki haft byl od razu,ze po 3dniach wyladowal w koszu
nutka, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
weronikabp wrote:w sumie zgadzam się z Wami dziewczyny, ale skoro biorę je od początku to jakoś boję się teraz odstawić, właśnie ta połozna ze szkoły rodzenia jest przeciwna witaminom. No ale już za późno w moim przypadku.
Limerikowo, Galanea lubią tę wiadomość
-
Agusia nawet jak masz na przedniej scianie zlokalizowane lozysko to poczekaj poczekaj w koncowce 29tyg Maluch Cie zakopie od srodka ;--))))tak jak u mnie daje czadu
a widze, ze Drogie Panie maja nie tyle zapal do sprztania czy przestawiania szafek co po prostu typowy syndrom wicia gniazdka, czyli niebo juz by swemu Dziecku przychylily :))))
na mnie to maz krzyczy jak chce, smieci wyniesc i zlosci sie czemu mu tego nie zglaszam jak on jest juz w domu ;--))
Agusia2312 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzisiejszy domek Franka, ale ma apartament!
Franka domek, w oddali wózek hehe i mój balast 11,5 kg
tak spojrzałam na moje pasy na bluzie i szkoda że nie są żółte a bluza czarna, wyglądałabym jak taki grubiutki bączek:D
ja i moje dzisiejsze poczucie humoru...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2014, 16:04
Limerikowo, weronikabp, AISAK, evas, vikus001, Paulina1986, Galanea, Agusia2312, eta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
NataliaK wrote:
jak bym widziala siebie no i jeszcze ten sam wozek:))))Limerikowo, NataliaK, weronikabp lubią tę wiadomość
-
Coś wieczorem pomyśle nad zdjęciem
bo w sumie to nie mam żadnego ciążowego
Ale aż taka chudzinka nie jestem, w poprzednich ciążach miałam dużo mniejszy brzuszek. Na szczęście nic w biodrach mi sie jeszcze nie zdążyło odłożyćLimerikowo, Agusia2312 lubią tę wiadomość