MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarolina1990 wrote:ja biore po tabletce prenatal classic i prenatal DHA. w prenatal dha jest az 600 mg tych kwasow. lekarz zalecil juz teraz ze najlepiej zeby witaminy mialy minimum 500 mg dha
Tusia jakoś milczy, moze wyszła do domku i dlatego jeszcze nie napisała?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2014, 17:08
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarolina1990 wrote:dzisiaj mam takie " skurcze" ok raz na godzine wiec nie tak czesto. wczoraj zaczelo sie okolo 21, zobaczymy czy dzis znowu sie rozkreci
-
nick nieaktualny
-
Nalka w odpowiedzi na Twoje hasło w podpisie, w obawie o rozpad Twojego małżeństwa
przesyłam Ci listę imion dla córeczki, którą przygotowałam dla swojego męża. Pewnie wszystkie imiona z listy już przerabialiście, a może jednak nie i coś Wam wpadnie w oko
Szczerze mówiąc to zbierałam się chyba z miesiąc, żeby się z Tobą podzielić tą listą
Aleksandra, Alicja, Amelia, Antonina, Barbara, Blanka, Emma, Gabriela, Hanna, Izabela, Janina, Jaśmina, Julia, Kaja, Karina, Krystyna, Laura, Lena, Lucyna, Maja, Maria, Michalina, Nikola, Nina, Oliwia, Pola, Sara, Urszula, Wiktoria, Zofia, Zuzanna
A dla innych niezdecydowanych mamusiek zamieszczam też listę imion dla potencjalnych synusiów
Adam, Aleksander, Antoni, Artur, Bartosz, Bruno, Dominik, Feliks, Filip, Gabriel, Grzegorz, Hubert, Igor, Jakub, Jan, Kacper, Krzysztof, Leon, Marek, Mateusz, Michał, Paweł, Piotr, Tomasz, Wiktor
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2014, 17:40
weronikabp, NataliaK, Limerikowo, Mucha, Nalka, Agusia2312, evas, eta lubią tę wiadomość