MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny śliczne macie brzuszki:) Też bym musiała sobie fote strzelić, znaczy mój maż ale to nie dziś bo w pracy jest
Tusia oszczędzaj sięI leżakuj jak tylko możesz
Zdrowie dziecka i twoja najważniejsze
Martynika gratuluje zakupu wózka;) Nasz stoi na strychu na razie w wersji nie złożonej w foliach:)
Limerkowo no chce poczuć porządnego kopniaka !Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2014, 19:15
Limerikowo lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
Dziękuję Paulina1986.
Jak dla mnie to połowa z nich mi odpowiada. To Bartosz jest uparty. Zawziął się na jedno imię i nie chce odpuścić. Uważam, że to nie w porządku, ponieważ z tylu imion, które mi się podobają to akurat mi nie leży. On tego nie rozumie, a razu pewnego skończyło się awanturą. Ja ze swoich pomysłów mam zrezygnować ale on ze swojego nie chce.
Brzuszki świetne! Niestety u mnie wielkość budzi powątpiewanie w miesiąc. Ostatnio pytałam w sklepie z bielizną o staniki ciążowe. Pani mi pokazuje ale najmniejszy zaczyna się od obwodu pod biustem 75. pytam, czy jest 60 (o ja naiwna!). Na co pani pyta, czy nie sądzę, że w trakcie ciąży się powiększy obwód. Mówię, że jak na razie piersi tylko się "nabrzmiały" więc chcę większą miseczkę, ewentualnie obwód 65 na wszelki wypadek, bo jestem w siódmym miesiącu. Pani nie chciała mi uwierzyć.Limerikowo, Paulina1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNataliaK wrote:Wczoraj juz czytalam o tej biednej kobiecie.... i wlasnie ciagle utwierdzam sie w tym ze boje sie bledu lekarzy,poloznych,pielegniarek... nie samego porodu. Wspolczuje z calego serca tej biednej kobiecie
-
nick nieaktualny
-
Nalka wrote:To Bartosz jest uparty. Zawziął się na jedno imię i nie chce odpuścić.
A mogłabyś zdradzić na jakie imię mężulek taki napalony? Jeśli wcześnie już o tym pisałaś, to musiałam przegapić -
Ja juz pisalam ze przy takiej znieczulicy personelu w szpitalu to wole u weterynarza rodzic po ludzku!!
w koncu maja placone z podatkow, mentalnosc komunistyczna jak trza w glowie jesli chodzi o obsluge, zero wspolczucia jeszcze baby babom tak robia w dodatku, czy to po zlosci jak niektore tesciowe synowym, czort jeden wie tylko
a potem sie dziwia ze TVN ludzie sla na szpitale
szkoda, ze babka nie nagrala wypowiedzi personelu, bo dowod w sprawie idealny potem
teraz to zacznie sie mataczenie w dokumentacji i pamieci aparatu usg
-
W skrócie: 40letnia kobieta zaczęła rodzic na oddziale w szpitalu,wołała pomocy,ale nikt do niej nie przyszedł,urodziła córkę na łóżku,sama.Jak jej mama poszła prosić o pomoc,mówiąc,że córka rodzi,to jej odpowiedzieli,że kobietom w jej wielu na wycieczki jeździć,a nie dzieci rodzic.Nie no,masakra,nie mogę słuchać takich rzeczy w ogóle...
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
A zbadana też nie została od razu,jak poprosiła o badanie,to pani doktor stwierdziła "to co,wszystkie mam dzisiaj zbadać?".
Nie chce się wierzyć po prostu,że w cywilizowanym kraju dzieją się takie rzeczy,mój mąż powiedział,że wszyscy,którzy pracowali wtedy na oddziale powinni dostać dyscyplinarkę z brakiem prawa do wykonywania zawodu.Ale na pewno będą sobie na wzajem chronić tyłki.Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny fajne macie brzuszki
Co do tej kobiety to jakaś tragedia aż się popłakałam jak powiedziała że widziała jak jej dziecko rusza rączkami
Tusia cieszę się, że jesteś w domu i oszczędzaj się - staraj się jak najwięcej leżeć.
Martynika gratuluję wózka :-)zapodaj zdjęcia
Ja kupiłam mrożone truskawki i zrobiłam sobie koktajlMniam tego mi trzeba było
Wyobraźcie sobie że od popołudnia siedziałam z córką i tłumaczyłam jej mnożenie i dzielenie w słupkachnie mam nerwów do tłumaczenia ale jakoś poszło - zrozumiała , jutro jeszcze na lekcjach powtórzą i mam nadzieję że będzie ok. Eh co by było jakby człowiek tego nie potrafił
Limerikowo, Tusia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynie mam cukrzycy dziewczynki
) 78, 114,126
ale anemia jest, żelazo znowu spadło, bo nie brałam przez parę dni, więc musze wrócić do niego, erytrocyty i hemoglobina tez minimalnie zaniżone, no ale to chyba normalne. Mocz super, więc nie jest źle
u nas też mąż będzie od maty, fizy i chemiija od polskiego, historii, języków
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2014, 20:07
Mucha, NataliaK, Galanea, Agusia2312, Limerikowo, Paulina1986, eta lubią tę wiadomość
-
A ja zapomniałam wam napisać ze też nie mam cukrzycy
mogę się obrzerać slodkisciami. Nie do przesady oczywiści
w sobotę jedziemy do brata ba urodzinki będzie tort mój ulubiony bezowy, dziś dałam bratowej przepis to będzie jej debiut
weronikabp, Galanea, Limerikowo, Paulina1986, Agusia2312 lubią tę wiadomość