MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina Ja w poniedziałek jak tylko się zaczęło zadzwoniłam i umowilam się odrazu na wizytę i dobrze bo dali nam kroplowke, przepisali Aspargin 4×3 + nospe + Acard no i nadal Duphaston. W szpitalu mnie zbadali na fotelu, podlaczyli pod aparat ktory bada napiecia macicy no i długość szyjki zrobili. Szyjka ok 2,6 cm tak wiec zapyalam czy sie wydłuża czy co , a pani ktora mnie badala powiedziała że szyjka jest elastyczna i jak sie ja docisnie i do tego mały jeszcze z drogirj strony nacisnie to moze zamydlic obraz i wychodza cuda .
Galanea, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
A my dziś w końcu się wybieramy do kina;) Już zarezerwowane miejsca. Na Jack Strong- cieszę się, że jeszcze to grają bo chciałam zobaczyć
I nie odmówię sobie popcornu karmelowego;P
A dziś mój mąż był na lumpkach i nakupił masę ciuszków!
Rozczulił mnie tym;) Wybrał takie piękności że aż mi miło:) Już się piorą
A propo prania- czy już pierzecie w tych proszkach dla dzieci i prasujecie? Ja na razie przepieram w swoim żelu do prania a i tak przed samym porodem popiorę wszystko w dziecięcym, bo przez 3 miesiące to będzie leżeć. A i mi położna powiedziała, że nie ma potrzeby prasowania.
Ale niektóre rzeczy będę prasować dla samej swojej przyjemności- teraz dla przyjemności oglądam i składam, także jak będę miała siłę to i poprasuję niektóre;)
Galanea, Agusia2312, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Kochane jestem:) Dziękuję za troskę i pamięć... ale najważniejsze wyszłam dziś do DOMKU!!!! Jestem taka szczęśliwa, że płakać mi się ze szczęścia chciało, że będę mogła leżeć w domku z moimi największymi skarbami dzieciaczkami

Tak więc na dzisiejszym usg moja szyjka z 17mm w piątek dziś miała 26mm
oczywiście lekarz powiedział, że to i tak poniżej normy więc mam prowadzić bardziej leżący tryb życia.. trochę mnie to uspokoiło i pocieszyło ale oczywiście dzisiaj wyszłam i już dzisiaj nie było tak jak powinno... szpital zmusza do leżenie bo nie ma nic innego do roboty.. a tu wróciła to po syna pojechałam do szkoły po córcie.. musiałam jej buty kupić bo w zimowych lata a wiosna za oknem.. jednak wiem że najważniejsze jest leżenie teraz i jutro się nie ruszam z domu
weronikabp, nutka, monalisa, NataliaK, Mucha, Galanea, Paulina1986, Agusia2312, Limerikowo, Bea_tina, eta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGalanea wrote:Ale macie ładne brzuszki. Natalia, uśmiałam się z tego bączka

A to mój brzuch z wczoraj
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a01dd4921555.jpg
hehehehe
ja sama z siebie się śmiałam 
najważniejsze to mieć do siebie dystans, ja tam mam go chyba aż za dużo, w pracy zawsze się dziwili że jestem taka w stosunku do siebie, a ja myślę że chyba tak łatwiej
)
A brzuszek śliczny
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2014, 18:23
Galanea lubi tę wiadomość
-
Śliczny brzuszek Monalisa;) Wrzucam twój link, bo z tego nic się nie wyświetla;)
http://zapodaj.net/6d3b38ed4af8a.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2014, 18:23
monalisa, weronikabp, Paulina1986, Galanea, Agusia2312, eta lubią tę wiadomość
-
Monalisa- piękna sunia;) Widzę, że też macie w domu dużego psa;) Gadają wam tak jak nam, że macie oddać jak się dziecko urodzi?
Mnie już wkurza i nawet nikomu już nie tłumaczę, że mowy nie ma;)
monalisa, Limerikowo, Modelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTusiu cieszę się bardzo, że szyja urosła
) oszczędzaj się kochana, koniecznie. 
A ja się tak cieszyłam, że już mnie nie ciągną wiązadła itd aż tu przyszedł ból ale wiem że to moja wina za dużo dziś dźwigałam, a nie powinnam, mam nauczkę
Tusia84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie no co ty nikt by nawet nie wpadl na ten pomysł wszyscy ja kochamy i jak domownika traktujemy. Moj brat ma tez duzego psa Pitbulla ale to najładniejszy pies jakiego widział nawet weterynarz charakter tzw. mulika bardzo kocha malego bratanka ktory ma 14 miesięcy na krok go nie odstępuje nawet spi w jego pokoju z nim poprosty jest zakochany pies w malym i z wzajemnością huhihi.nutka wrote:Monalisa- piękna sunia;) Widzę, że też macie w domu dużego psa;) Gadają wam tak jak nam, że macie oddać jak się dziecko urodzi?
Mnie już wkurza i nawet nikomu już nie tłumaczę, że mowy nie ma;)
Wiem tylko ze jak wrócimy z dzidzia to nie wolno pod żadnym pozorem odganiac psa od dziecka, bo pies pomysli ze to wróg jego i będzie zazdrosny i moze potraktować dziecko jak wroga, intruza. Pani treserka polecila tez spacery z psem i pustym wózkiem aby się przyzwyczaiła bo nie wiadom jak przy wózku będzie sie zachowywac nasza Tori ma 14 miesięcy wiec jest sama jeszcze dzieckiem -
Nutka,byłam na Jacku,bardzo dobry film,powinnaś być zadowolona
.
Tusia,dobrze,że jesteś już w domu,uważaj na siebie.
Mamy wózek
.Wersja kolorystyczna,jaką sobie upatrzyliśmy była od razu dostępna,więc kupiliśmy nasze jedo fyn memo z fotelikiem maxi cosi
.Niestety,wszystko stoi złożone w folii i kartonach w komórce w naszym nowym bloku,ale jak tylko pomalujemy pokój w przyszłym tygodniu i wstawimy już meble,to wózek wyjedzie złożony i stanie w pełnej krasie.
To właściwie moja pierwsza rzecz,jaką kupiłam dla dziecka,poczułam powagę sytuacji i miałam przez chwilę takie "o rany,o rany,czy nie za szybko z tym wózkiem?". Nie wiem,czemu mam takie myśli,nie jestem przesądna,a jednak pojawił się u mnie strach,że za bardzo się pośpieszyłam,choć przecież większość z Was ma już swoje wózki,a ja mam jeden z pierwszych terminów.Muszę chyba poprzestawiać coś w swojej głowie.Chociaż z zakupu się oczywiście ogromnie cieszę
.
monalisa, weronikabp, NataliaK, Galanea, Paulina1986, Agusia2312, Limerikowo, nutka, eta lubią tę wiadomość
-
Martynika super jak złożysz wozek to daj fotki. Moj m odbierze jak urodze
wlasnie z obawy zaby nic sie nie stało choc tez nie jesteśmy przesadni, dzis popoludniu wpadla bratowa z kolejnymi kartonami ciuszków
Matko oni maja dom , a my mieszkanie i nie mam gdzie tego upchnac
Martynika lubi tę wiadomość