MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina Ja w poniedziałek jak tylko się zaczęło zadzwoniłam i umowilam się odrazu na wizytę i dobrze bo dali nam kroplowke, przepisali Aspargin 4×3 + nospe + Acard no i nadal Duphaston. W szpitalu mnie zbadali na fotelu, podlaczyli pod aparat ktory bada napiecia macicy no i długość szyjki zrobili. Szyjka ok 2,6 cm tak wiec zapyalam czy sie wydłuża czy co , a pani ktora mnie badala powiedziała że szyjka jest elastyczna i jak sie ja docisnie i do tego mały jeszcze z drogirj strony nacisnie to moze zamydlic obraz i wychodza cuda .
Galanea, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
A my dziś w końcu się wybieramy do kina;) Już zarezerwowane miejsca. Na Jack Strong- cieszę się, że jeszcze to grają bo chciałam zobaczyć
I nie odmówię sobie popcornu karmelowego;P
A dziś mój mąż był na lumpkach i nakupił masę ciuszków!Rozczulił mnie tym;) Wybrał takie piękności że aż mi miło:) Już się piorą
A propo prania- czy już pierzecie w tych proszkach dla dzieci i prasujecie? Ja na razie przepieram w swoim żelu do prania a i tak przed samym porodem popiorę wszystko w dziecięcym, bo przez 3 miesiące to będzie leżeć. A i mi położna powiedziała, że nie ma potrzeby prasowania.Ale niektóre rzeczy będę prasować dla samej swojej przyjemności- teraz dla przyjemności oglądam i składam, także jak będę miała siłę to i poprasuję niektóre;)
Galanea, Agusia2312, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Kochane jestem:) Dziękuję za troskę i pamięć... ale najważniejsze wyszłam dziś do DOMKU!!!! Jestem taka szczęśliwa, że płakać mi się ze szczęścia chciało, że będę mogła leżeć w domku z moimi największymi skarbami dzieciaczkami
Tak więc na dzisiejszym usg moja szyjka z 17mm w piątek dziś miała 26mmoczywiście lekarz powiedział, że to i tak poniżej normy więc mam prowadzić bardziej leżący tryb życia.. trochę mnie to uspokoiło i pocieszyło ale oczywiście dzisiaj wyszłam i już dzisiaj nie było tak jak powinno... szpital zmusza do leżenie bo nie ma nic innego do roboty.. a tu wróciła to po syna pojechałam do szkoły po córcie.. musiałam jej buty kupić bo w zimowych lata a wiosna za oknem.. jednak wiem że najważniejsze jest leżenie teraz i jutro się nie ruszam z domu
weronikabp, nutka, monalisa, NataliaK, Mucha, Galanea, Paulina1986, Agusia2312, Limerikowo, Bea_tina, eta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGalanea wrote:Ale macie ładne brzuszki. Natalia, uśmiałam się z tego bączka
A to mój brzuch z wczoraj
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a01dd4921555.jpg
heheheheja sama z siebie się śmiałam
najważniejsze to mieć do siebie dystans, ja tam mam go chyba aż za dużo, w pracy zawsze się dziwili że jestem taka w stosunku do siebie, a ja myślę że chyba tak łatwiej)
A brzuszek śliczny)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2014, 18:23
Galanea lubi tę wiadomość
-
Śliczny brzuszek Monalisa;) Wrzucam twój link, bo z tego nic się nie wyświetla;)
http://zapodaj.net/6d3b38ed4af8a.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2014, 18:23
monalisa, weronikabp, Paulina1986, Galanea, Agusia2312, eta lubią tę wiadomość
-
Monalisa- piękna sunia;) Widzę, że też macie w domu dużego psa;) Gadają wam tak jak nam, że macie oddać jak się dziecko urodzi?
Mnie już wkurza i nawet nikomu już nie tłumaczę, że mowy nie ma;)
monalisa, Limerikowo, Modelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTusiu cieszę się bardzo, że szyja urosła
) oszczędzaj się kochana, koniecznie.
A ja się tak cieszyłam, że już mnie nie ciągną wiązadła itd aż tu przyszedł ból ale wiem że to moja wina za dużo dziś dźwigałam, a nie powinnam, mam nauczkęTusia84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nutka wrote:Monalisa- piękna sunia;) Widzę, że też macie w domu dużego psa;) Gadają wam tak jak nam, że macie oddać jak się dziecko urodzi?
Mnie już wkurza i nawet nikomu już nie tłumaczę, że mowy nie ma;)
Wiem tylko ze jak wrócimy z dzidzia to nie wolno pod żadnym pozorem odganiac psa od dziecka, bo pies pomysli ze to wróg jego i będzie zazdrosny i moze potraktować dziecko jak wroga, intruza. Pani treserka polecila tez spacery z psem i pustym wózkiem aby się przyzwyczaiła bo nie wiadom jak przy wózku będzie sie zachowywac nasza Tori ma 14 miesięcy wiec jest sama jeszcze dzieckiem -
Nutka,byłam na Jacku,bardzo dobry film,powinnaś być zadowolona
.
Tusia,dobrze,że jesteś już w domu,uważaj na siebie.
Mamy wózek.Wersja kolorystyczna,jaką sobie upatrzyliśmy była od razu dostępna,więc kupiliśmy nasze jedo fyn memo z fotelikiem maxi cosi
.Niestety,wszystko stoi złożone w folii i kartonach w komórce w naszym nowym bloku,ale jak tylko pomalujemy pokój w przyszłym tygodniu i wstawimy już meble,to wózek wyjedzie złożony i stanie w pełnej krasie.
To właściwie moja pierwsza rzecz,jaką kupiłam dla dziecka,poczułam powagę sytuacji i miałam przez chwilę takie "o rany,o rany,czy nie za szybko z tym wózkiem?". Nie wiem,czemu mam takie myśli,nie jestem przesądna,a jednak pojawił się u mnie strach,że za bardzo się pośpieszyłam,choć przecież większość z Was ma już swoje wózki,a ja mam jeden z pierwszych terminów.Muszę chyba poprzestawiać coś w swojej głowie.Chociaż z zakupu się oczywiście ogromnie cieszę.
monalisa, weronikabp, NataliaK, Galanea, Paulina1986, Agusia2312, Limerikowo, nutka, eta lubią tę wiadomość
-
Martynika super jak złożysz wozek to daj fotki. Moj m odbierze jak urodze
wlasnie z obawy zaby nic sie nie stało choc tez nie jesteśmy przesadni, dzis popoludniu wpadla bratowa z kolejnymi kartonami ciuszków
Matko oni maja dom , a my mieszkanie i nie mam gdzie tego upchnac
Martynika lubi tę wiadomość