MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Modelka wrote:A ja właśnie padłam na chwilę, bo umyłam 4 okna (czyli zostało mi jeszcze tylko jakieś 12), latam po mieszkaniu i sprzątam. Chyba to słońce mnie tak nastraja
Witam Was dziewczyny, dawno mnie tu nie było, nawet nie próbuję nadrobić
Mam nadzieję, że nic się złego u nikogo nie dzieje
Modelka, właśnie odkryłam zaletę małych mieszkań
Widziałam, że piszecie o cc - dołączam do planowych cc, bo okazało się, że mam częstoskurcz komorowy, póki co czekam na Holtera żeby to potwierdzić. A już zaczęłam się nastawiać na sn, bo dwie lekarki mi powiedziały, że skoro przy Weronice doszłam do 8 cm to może łatwo pójść...
evas - w ciąży chciałaś mieć w biodrach więcej niż w "talii"?Modelka lubi tę wiadomość
-
Hej wrocilam...lekarka kazala przez dwa dni grzac powieke ugotowanym jajkiem przez sciereczke, a jak nie pomoze to niestety masc z antybiotykiem dostalam, ale podobno mozna ja w ciazy stosowac.
Tak opowiadacie o tych wypiekach, ze sie zaczelam zastanawiac co by upiec
Moze bede jak zandarm, ale karolina w jaki sposob kupilas ta sukienunie?
Tusia dasz rade ja przez 1,5 miesiaca lezalam plackiem i mi mama, albo tesciiwa przychodzila nawet jedzonko przygotowywala. W weekendy maz sprzatal i dawal doskonale rade. Nie jest to latwe, ale dla malenstwa wartotrzymam kciuki!
eta lubi tę wiadomość
-
hahaha Mucha teraz nas tu rozlicza z leżenia
trzeba uważać co się pisze i wkleja
hahaha
a dzisiaj piątek mam obiad z wczoraj ale to spaghetti z mięsem, więc nie jem i zaczęłam się zastanawiać czy sobie rybki nie zamówię do jedzenia heheh jak tak będę leżała i wymyślała z jedzeniem to jak się podniosę to będę ważyła ze 100kgNataliaK, weronikabp, Galanea lubią tę wiadomość
-
Karolina to mnie uspokoilas
a wczoraj u ginekologa bylas?
Tusia pilnuje, bo chcialabym zeby bylo wszystko dobrzeale moge sie zajac soba tylko powiedzcie slowo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 13:12
weronikabp, Tusia84, NataliaK, nutka, Modelka, eta lubią tę wiadomość
-
nie, u endokrynologa. Ale nie ukrywam że nie leżę plackiem cały dzień. Staram się więcej odpoczywać, unikam stania, nie chodzę na spacery czy zakupy ale coś tam jednak robię. Jednak mi mój lekarz nie dał "nakazu leżenia" tylko zasugerował więcej odpoczynku a sądzę że to zasadnicza różnica.
Galanea lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuszka zdrowiej szybciutko
Tusiu - jednoczę się z Tobą w robieniu nic, troszke pochodziłam i znowu sie spina, więc cóz zostaje totalne lenistwo a to też nie mojej naturze, więc wiem jak to boli..
Nutka - moja mala też tak ma, nawet 2, 3 dni potrafi być bardzooo cicha a potem znowu kopniaki, Pani doktor kazała się tym nie przejmować, skoro sprawdzam serduszko i słyszę około 140 na min to jest wszystko dobrze.
Natalia dawaj fotę tych rogalików zanim wszystkie wtrąbicie)
Ja musze jutro coś słodkiego zrobić, do znajomych, może jakiś bezowy dobry tort? robiłam tylko z lemon curd, był pyszny, chyba zrobie ten sam.Mucha, Tusia84, evas lubią tę wiadomość
-
Weronika no ja się zaczęłam troszkę martwić(tym bardziej, że weekend nadszedł a jakbyście tak przeanalizowały moje wiadomości to na weekend zawsze zaczynam się martwić;P) a mój detektor jest beznadziejny i jeszcze nie udało mi się nim znaleźć serduszka, nawet jak po wyjściu położnej od razu w tym samym miejscu próbowałam. Dupowaty jest i tyle. Ale użyłam go, bo zawsze młody zaczyna się ruszać bardziej jak go włączam. I zaczął trochę. Teraz też 3 razy dał znak i śpi:P
Tusia84, weronikabp lubią tę wiadomość
-
Nutka bo musisz go usztywnić i naciągnąć. Najlepiej w wodzie z cukrem, a potem szpileczkami do dywanu przypiąć, wtedy się wyprostuje i tak pozostawić do wyschnięcia.
-
Evas niestety on już jest po;P Na stole leży gładko, ale po prostu krzywe kwadraty są i tego się nie ominie;P Następny będzie lepszy:P
No i myślę, że pani mi dała za gruby kordonek, i te też trochę ma wpływ na wygląd. Ale jestem zadowolona;) Jaki jest taki jest, następny będzie ładniejszy:)evas lubi tę wiadomość
-
ivv wrote:Witam Was dziewczyny, dawno mnie tu nie było, nawet nie próbuję nadrobić
Mam nadzieję, że nic się złego u nikogo nie dzieje
Modelka, właśnie odkryłam zaletę małych mieszkań
Widziałam, że piszecie o cc - dołączam do planowych cc, bo okazało się, że mam częstoskurcz komorowy, póki co czekam na Holtera żeby to potwierdzić. A już zaczęłam się nastawiać na sn, bo dwie lekarki mi powiedziały, że skoro przy Weronice doszłam do 8 cm to może łatwo pójść...
evas - w ciąży chciałaś mieć w biodrach więcej niż w "talii"?tylko jak to potem zgubić?