X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niesforna, trzymaj się kochana, zdrówka i niech szyja już stanie w miejscu, a najlepiej się wydłuży z powrotem :)) dobrze, że jesteś pod dobrą opieką, więc wszystko będzie dobrze, na pewno.

Limerikowo, Niesforna lubią tę wiadomość

• karolina1990 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie, w końcu doczekałam się moich pieniędzy z ZUSu. Ale co najlepsze- dwa razy podawałam im numer konta, jak dzwoniłam pytać to mówili kiedy będzie przelew na konto a jak się okazało dziś dostałam przekaz pocztowy. Nie mam pojęcia co zrobili z moim pismem że wybieram formę przelewu.

Limerikowo, Modelka lubią tę wiadomość

• Limerikowo Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niesforna odzywiaj sie tam dobrze w szpitalu: nie za dwoje ale dla dwoch..dla mnie zreszta to prawie jedno i to samo hi hi
    dobrze ze Maz Ci prowiancik zgodne z apetytem donosi
    jak wrocilam ze szpitala w 2005r to tez wyglodniala sie rzucilam na lodowke u mamy;--))))
    pare tyg temu byl zreszta jakis raport w tv, ze w szpitalach bida z tym jedzeniem i ilosc i jakosc :--(( zatem do poprawki
    f2w3pc0zzgl2xzuk.png

Niesforna lubi tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak- Limerkowo na Prezydenta:)
    ja tez glodowalam ostatnio- ciagle o jedzeniu myslalam. W chwili obecnej to najchetniej jadlaabym za troje. taki wilczy apetyt mam;) zjadlabym wszystko co sie rusza:)

Limerikowo lubi tę wiadomość

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AISAK wrote:
    Oj tak- Limerkowo na Prezydenta:)
    ja tez glodowalam ostatnio- ciagle o jedzeniu myslalam. W chwili obecnej to najchetniej jadlaabym za troje. taki wilczy apetyt mam;) zjadlabym wszystko co sie rusza:)
    wszystko co się rusza, to Ciebie trzeba się bać kochana :))

AISAK lubi tę wiadomość

• topa42 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niesfora trzymaj się i koniecznie pisz co u Ciebie

Vikus śliczny bujaczek - bardzo mi się podoba

A co do tej kontroli to mam pytanie - o co pytali >? Jak przebiegła?

zem3i09keg891u11.png
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niesforna trzymaj sie tam i nie dawaj tej szyjce juz dalej sie skracac! Dawaj znac jak tam sytuacja.

Ciekawe jak tam Tusia na wizycie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 13:32

iv09g7rf258kfw3a.png
  • karolina1990 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a takie twardnienia brzucha zdarzają się Wam też w pozycji leżącej, jak odpoczywacie?

• Limerikowo Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a czemu ja na Prezydenta???:--))))))))))))))))
    co prawda bylo sie i przewodniczaca i klasy pare kadencji i starosta na studiach 2 kadencje i w zuchach
    w Pl sie trudno rzadzi, bo gdzie Polakow dwoch tam 3 opinie, dziekuje zatem postoje;--))))))))
    f2w3pc0zzgl2xzuk.png

weronikabp lubi tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • nutka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę się zdrzemnąć troche, bo mi głowa leci;)

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
    Jezu ufam Tobie! Jezu Dziękuję Ci!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wybrałam ostatecznie literki na ścianę, będą szyte z materiału z peticado, taki wzór:
    http://peticado.pl/pl/produkt/zestaw-waniliowo-szary/?category=literki/literki-szyte

:))

• Limerikowo Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    super te literki i ja pomysle bo idea b dobra
    wszystkie beda jak princesy spaly normalnie ;--)))))))))))))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 13:59

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola sliczne, ale straszliwie drogie...napis Maja kosztowalby 184 zl. Wlasnie za to wpadlam na pomysl ze sama takie zrobie :)

iv09g7rf258kfw3a.png
  • Niesforna Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolina1990 wrote:
    a takie twardnienia brzucha zdarzają się Wam też w pozycji leżącej, jak odpoczywacie?
    Ja czasem czuje jak mi się tak jakby napinał brzuch jak leżę lub siedzę, ale zauważyłam że jest to związane z tym, że widzę na brzuchu że mały się wtedy przekręca, obraca, przeciąga i różne inne wygibasy tam robi :)

Wczoraj na usg Pani dr chciała pokazać jego buźkę, ale nie dał się. Jedną rączką się zakrywał, a drugą walił mamusię po pęcherzu :)

km5shdgeq6lxrwmj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mucha wrote:
    Pola sliczne, ale straszliwie drogie...napis Maja kosztowalby 184 zl. Wlasnie za to wpadlam na pomysl ze sama takie zrobie :)
    no co ty 4 literki to 105 zł :) nie 184 :) ja mam dwie lewe ręce do szycia dlatego musze kupić. :)

• Mucha Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronikabp wrote:
    no co ty 4 literki to 105 zł :) nie 184 :) ja mam dwie lewe ręce do szycia dlatego musze kupić. :)

Cos na tym telefonie ponaciskalam i mi wyszla jakas dziwna kwota ;)

iv09g7rf258kfw3a.png
  • Modelka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobitki, ja dziś odcięta od netu w komputerze, więc tylko z telefonu sobie Was poczytuje. Ale ponieważ mi nie odpowiedzialyscie, to ponawiam pytanie - macie też tak czasem, jakby Was bolały mięśnie wokół cipki? Zaraz przy wejściu do pochwy?

zem3upjygjyf6uag.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    modelka - ja nie mam :)

Modelka lubi tę wiadomość

• MonikaS Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juz jestem.
    kontrola wyglądała tak, że nawet panie do domu nie weszły tylko sprawdzały czy jestem w domu - 'leżącego' zwolnienia nie mam , zwykłe
    zdążyły mi kartkę do skrzynki wrzucić bo myślały, że mnoe nie ma. na tej kartce napisane że mam jutro się stawić w celu wyjaśnoenia, czemu w domu mnie nie było. to nieaktualne bo je dogoniłam tzn przez okno je wołałam hihi kazały tylko podpis złożyć na karcie pokontrolnej i o nic nie pytały i to wszystko :) o mały włos i musiałabym się jutro stawiać i tłumaczyć, że ja w domu byłam tylko myślałam, że to świadkowie Jehowy hehehe ciekawe co oni by na to ;)

Mucha, excella, Limerikowo lubią tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • karolina1990 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale mi chodzi o twadnienia w sensie skurcze a nie te wynikajace z obrotow dziecka. Mi nieraz na lezaco nawet taki skurcz zlapie ze dokladnie moge zlapac gdzie jest dno macicy

‹‹ 607 608 609 610 611 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ