MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
witajcie, w końcu doczekałam się moich pieniędzy z ZUSu. Ale co najlepsze- dwa razy podawałam im numer konta, jak dzwoniłam pytać to mówili kiedy będzie przelew na konto a jak się okazało dziś dostałam przekaz pocztowy. Nie mam pojęcia co zrobili z moim pismem że wybieram formę przelewu.
Limerikowo, Modelka lubią tę wiadomość
-
Niesforna odzywiaj sie tam dobrze w szpitalu: nie za dwoje ale dla dwoch..dla mnie zreszta to prawie jedno i to samo hi hi
dobrze ze Maz Ci prowiancik zgodne z apetytem donosi
jak wrocilam ze szpitala w 2005r to tez wyglodniala sie rzucilam na lodowke u mamy;--))))
pare tyg temu byl zreszta jakis raport w tv, ze w szpitalach bida z tym jedzeniem i ilosc i jakosc :--(( zatem do poprawki
Niesforna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAISAK wrote:Oj tak- Limerkowo na Prezydenta:)
ja tez glodowalam ostatnio- ciagle o jedzeniu myslalam. W chwili obecnej to najchetniej jadlaabym za troje. taki wilczy apetyt mam;) zjadlabym wszystko co sie rusza:))
AISAK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
karolina1990 wrote:a takie twardnienia brzucha zdarzają się Wam też w pozycji leżącej, jak odpoczywacie?
Wczoraj na usg Pani dr chciała pokazać jego buźkę, ale nie dał się. Jedną rączką się zakrywał, a drugą walił mamusię po pęcherzuLimerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
juz jestem.
kontrola wyglądała tak, że nawet panie do domu nie weszły tylko sprawdzały czy jestem w domu - 'leżącego' zwolnienia nie mam , zwykłe
zdążyły mi kartkę do skrzynki wrzucić bo myślały, że mnoe nie ma. na tej kartce napisane że mam jutro się stawić w celu wyjaśnoenia, czemu w domu mnie nie było. to nieaktualne bo je dogoniłam tzn przez okno je wołałam hihi kazały tylko podpis złożyć na karcie pokontrolnej i o nic nie pytały i to wszystkoo mały włos i musiałabym się jutro stawiać i tłumaczyć, że ja w domu byłam tylko myślałam, że to świadkowie Jehowy hehehe ciekawe co oni by na to
Mucha, excella, Limerikowo lubią tę wiadomość