MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjuż o tym pisałam, moja siostra cioteczna również poleca Mustele , jej z kolei polecały koleżanki, widziałam jej brzuch ( a za 3 tygodnie ma planowany poród) i jest śliczny 0 rozstępów, zaczęła z niego korzystać w 3 miesiącu ciąży. Bardzo poleca i ja również mam zamiar z niego korzystać. Jest bardzo wydajny
-
Wczoraj byłam na USG i było super.
Maleństwo ma kształty małego człowieczka. Ma już 4 cm, ma dwie rączki i dwie nóżki, widoczny kręgosłup, głowa jest proporcjonalna do tułowia, ma już serduszko z dwoma komorami i dwie półkule mózgowe.
W trakcie USG dzidziuś się ruszał hehe
Wg mies 2 czerwca
Wg USG 8 czerwca
Jestem spokojniejsza, niesamowite uczucie aż mi łezka poleciała ze szczęścia!!Martynika, AISAK, Limerikowo, Modelka, Tusia84, evas, eta lubią tę wiadomość
-
Martynika wrote:Gdzie można dostać tę Mustelę?Znajdę ją w Rossmanie? I orientujesz się może w cenie?
Paula,trzymam kciuki za genetyczne,wszystko będzie dobrze,zobaczysz :)Napisz jak już będziesz po!
Ja Mustele kupiłam w aptece, w Rossmannie raczej nie ma. Droga jest, mam nadzieję, że będzie wartoLimerikowo lubi tę wiadomość
-
Poczytałam opinie dla tego kremu-no,no,kusi.Czuję,że jutro zajdę po niego do apteki.Cena faktycznie zabójcza,ale w końcu rozstępy zostają na całe życie,wolę zrobić wszystko,żeby tego uniknąć.No i są głosy,że jest bardzo wydajny,co jest pocieszające .
Modelka lubi tę wiadomość
-
Martynika dzięki Strasznie się stresuję ale mam nadzieję że przyniosę dobre wieści
Bankierka no to fajne wieści
A o tym kremie też chyba poczytam, bo na serio nie chcę rozstępów już mam na pośladkach po odchudzaniu i tyciu -
Paula,ja na pupie też mam,bo jestem dość wysoka,a urosłam bardzo szybko w krótkim czasie,więc to jeszcze z okresu nastoletniego,już dawno zdążyły wyblaknąc.Moja mama po dwóch ciążach miała piękny brzuch,mam nadzieję,że się w nią wdam .
Paula,na pewno będzie dobrze,nic się nie martw .
Monika,jeżeli wiesz,że to po żelazie,to może faktycznie warto odstawić,a sprawdzałaś w ogóle poziom żelaza?może wcale nie potrzebujesz go brać,mi na przykład ku mojemu ogromnemu zdziwieniu wyszło za wysokie.
Azi,dzięki za link,jutro tam pobuszuję . -
azi wrote:Dziewczyny polecam Wam sprawdzona aptekę www.apteka-melissa.pl Mustela i inne marki są tam w dobrej cenie. Zawsze u nich zamawiam.
też polecam melissę, choć zamawiam na zmianę z apteką dbam o zdrowie, bo po pierwsze niektóre rzeczy są tam tańsze, a po drugie jak mam małe zamówienie to nie zawsze opłaca się płacić za przesyłkę (w melissie), a w doz przekazują do apteki za darmo -
czesc Dzeiewczyny :* co do rezstepow to mi niestety po pierwszej ciazy zostaly mimo stosowania wszelkiego rodzaju kremowo mysle ze taka moja uroda i kremy nie maja nic z tym wspolnego ale moze sie skusze na mustelle skoro taka dobra poza tym dopadlo mnie zapalenie oskrzeli i musze do lekarza smigac niech cos da bo ten kaszel mnie dobija a jak u Wasdzien mija? pozdrawiam :*
-
Martynika wrote:Paula,ja na pupie też mam,bo jestem dość wysoka,a urosłam bardzo szybko w krótkim czasie,więc to jeszcze z okresu nastoletniego,już dawno zdążyły wyblaknąc.Moja mama po dwóch ciążach miała piękny brzuch,mam nadzieję,że się w nią wdam .
Paula,na pewno będzie dobrze,nic się nie martw .
Monika,jeżeli wiesz,że to po żelazie,to może faktycznie warto odstawić,a sprawdzałaś w ogóle poziom żelaza?może wcale nie potrzebujesz go brać,mi na przykład ku mojemu ogromnemu zdziwieniu wyszło za wysokie.
Azi,dzięki za link,jutro tam pobuszuję .
No to witam w klubie wysokich - ja też właśnie jedyne mam nieliczne na pupie, z okresu intensywnego dorastania
Monika, może byś się do lekarza wybrała? -
Martynika wrote:Monika,jeżeli wiesz,że to po żelazie,to może faktycznie warto odstawić,a sprawdzałaś w ogóle poziom żelaza?może wcale nie potrzebujesz go brać,mi na przykład ku mojemu ogromnemu zdziwieniu wyszło za wysokie.
Azi,dzięki za link,jutro tam pobuszuję .
tak od razu do lekarza z byle czym tonie mam w zwyczaju biegać... -
dzięki dziewczyny na początek spróbuję tych buraczków a na wizycie pogadam z gin o zmianie z tardyferonu na drugi
jeszcze dzisiaj mi kołuje w brzuchu, ale mniej i mam ogólny wstręt do żarcia. jeszcze śniadania nie jadłam nawet bo nie wchodzi już dzisiaj odstawiłam tardyferon zobaczymy, może to zbieg okoliczności a przyczyna leży gdzie indziej -
MonikaS wrote:Uploaded with ImageShack.com
Limerikowo lubi tę wiadomość