MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Tusia84 wrote:dokładnie jednak leżenie przynosi bardzo dobre rezultaty kiedy chodzi o szyjkę.. tydzień leżenia plackiem w szpitalu, wstawanie tylko do toalety i moja szyjka z 18mm na 26mm więc różnica jest..
-
azi wrote:Topa42 takie uczucie od zeber w dol, hmm taka fala scisku. Az oddechu zlapac nie moglam.
-
Trzymajcie się dziewczyny! Ściskam mocno za was kciuki! Biedne.. a ja narzekam na swoje samopoczucie.. aż mi wstyd.
monalisa u nas też podobne imiona braliśmy po uwagę, najprawdopodobniej będzie Nadia. Lili też śliczne.
Idę na spacerek papa.nutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeeeeloooł mamuśki
Oj nie nadrabiam wszystkiego bo szczerze nie dam rady, ale coś widzę że Wasze szyjki o brzuszki psikusy robią, mam nadzieje że będzie wszystko dobrze
Moja myśl na dzień dzisiejszy: Powiem Wam, że strasznie współczuje bardzo grubym ludziom w lato z wielkim brzuchem i kobietkom w zaawansowanej ciąży też i wcale się nie dziwie czemu nie chcą wychodzić w lato w skwar... niby dopiero 1 dzień wiosny, ale bardzo ciepło momentzmi było, wybrałam się w kilka miejsc i myślałam że ducha wyzionę
Fakt, faktem brzuch mam już naprawdę jak BIG BĄCZEK, w autobusie dziś kobietka się zapytała czy jadę już rodzić hehe -_-... to miał być chyba żarcik z jej strony
Co do porodu z mężem, to ja go nie zmuszałam, on jest bardzo khm słaby na widok krwi, chce być ze mną i to bardzo,aleeee ja się boje że może odjechaćpoza tym, jak oglądamy porodówkę na TLC to wygina się w każdą stronę i kuli nogi,mówi że nie dałby rady chyba, jeszcze koledzy z pracy mu nagadali nie wiadomo czego, jak to przy porodzie z żoną jest, to już chodzi ze strachem że szok
a najlepsze jest to jak patrzy się na brzuch i jak Franek wypycha jakąś część ciała to albo dotknie delikatnie jednym palcem, albo nie dotknie wcale mówiąc że się boi że mu krzywdę zrobi a jego to na pewno boli
na nic moje tłumaczenia, ah ci faceci
weronikabp, nutka, Kota, Limerikowo, Modelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej, wszystkie szpitalne rezydentki, przemawiam do Waszych szyjek i brzuchów - NIE SKRACAĆ SIĘ I NIE SPINAĆ! WYDŁUŻAĆ I LUZOWAĆ! No
.
I na prośbę wklejam listę, popatrzcie przy swoich nickach, czy są aktualne dane:
LISTA AKTUALNA:
Paula222 – 23 lata, Olsztyn, mężatka, długie starania – 20, 22 maja – chłopiec
vikus001 – mężatka, koniec maja/początek czerwca – dziewczynka
natalkaa86 – 1 czerwca
Bankierka – 29 lat, panna do 15 sierpnia – 2 czerwca – chłopiec
leniuta29 – 2 czerwca
MagdaO – 29 lat, woj. pomorskie, córka z zD, nieformalnie zamężna, 3 cykl starań – 2 czerwca – chłopiec
NataliaK – 25 lat , Warszawa, mężatka – 2 czerwca – chłopiec
Martynika – 25 lat – 4 czerwca – chłopiec
Judi2014 – 4 czerwca – chłopiec
czekajajaca – 30 lat, Kraków, mężatka, 4 cykl starań – 5 czerwca – dziewczynka
fler – 28 lat, okolice Krakowa, mężatka, 5 cykl starań – 5 czerwca – dziewczynka
MonikaS – 30 lat, syn 2 lata – 5 czerwca – chłopiec
seksualnaa – 6 czerwca
mamablizniat:) – 6 czerwca – chłopiec x2
jarzębinka – 9 czerwca
karolina1990 – 23 lata, pomorze, mężatka, 2 cykl starań – 10 czerwca – dziewczynka
AISAK – 25 lat, woj. Lubelskie, mężatka, 2 cykl starań – 11 czerwca – niespodzianka
Evelineq – 25 lat, Podkarpacie, mężatka – 11 czerwca – dziewczynka
kambel – 22 lata, panna, 2 cykl starań – 12 czerwca – dziewczynka
szczesliwa83 – 12 czerwca
mała czarna 88 – 13 czerwca
Nalka – 23 lata, Gdańsk, mężatka, szczęściara – 14 czerwca - dziewczynka
Mati1980 – 33 lata, Wrocław, mężatka, 9 cykl starań – 14 czerwca – chłopiec
azi – 28 lat, Łódź, mężatka, 3 cykl starań – 14 czerwca - dziewczynka
MartaM27 – 14 czerwca
monalisa – 35 lat, Poznań, mężatka, dwójka dzieci, 7 lat starań, nr tel.: 502-061-997 –14 czerwca – dziewczynka
Evcia – woj. Śląskie – 15 czerwca – dziewczynka
nutka – 22 lata, Dolny Śląsk, mężatka, 12 miesięcy starań – 16 czerwca – chłopiec
vosia – 17 czerwca
Elka:) – 25 lat, Małopolska, mężatka – 18 czerwca – chłopiec
Modelka – 32 lata – 19 czerwca – chłopiec
Niesforna – 29 lat, Warszawa, mężatka, 3 cykl starań – 19 czerwca - chłopiec
Maksi8 – 20 czerwca
Hankaa28 – 29 lat, Poznań, córka 7 lat, panna do 30 sierpnia – 20 czerwca – dziewczynka
fasolka13 – 21 czerwca
Truskawkowe ciastko – 24 lata, mężatka, rok starań –21 czerwca
Karolajn – 22 czerwca
weronikabp – 37 lat, mężatka, 3 miesiące starań – 22 czerwca – dziewczynka
onka79 – 35 lat, Nowy Sącz / obecnie Birmingham, mężatka, starania od 01.2011r., 22 czerwca, prawdopodobnie dziewczynka
eta – 28 lat, Warszawa, mężatka, starania od kwietnia 2012 r. – 22 czerwca – chłopiec
Tusia84 – 29 lat, Kubuś, Hania, Emanuel – 23 czerwca – dziewczynka
sunset – Górny Śląsk, córka 3 lata, 2 cykl starań –23 czerwca - dziewczynka
Paulina1986 – 27 lat, Wielkopolanka, mężatka – 23 czerwca – dziewczynka
Galanea - 28 lat, Olsztyn, 1 cykl starań – 23 czerwca – dziewczynka
alexast – 31 lat, woj. Opolskie, mężatka, 3 lata starań – 23 czerwca - chłopiec
Olena – 24 czerwca
ewcia2337196 – 24 czerwca
ivv – 33 lata, Weronika, mężatka – 25 czerwca – dziewczynka
Agusia2312 – 23 lata, wielkopolska, mężatka, 9 cykl starań – 25 czerwca
Margotka87 – 26 lat, Zuzia 3 lata, mężatka – 25 czerwca (lub 2.07) – dziewczynka
Martusia – 25 czerwca
ch0colate – 21 lat – 25 czerwca, Bliźniaki
Mucha – 31 lat, Warszawa, mężatka – 25 czerwca – dziewczynka
goś83 - 30 lat, Warszawa - 26 czerwca
Kota – 28 lat, Kraków – 26 czerwca – dziewczynka
000kar000 – 27 lat, mężatka 2 cykl starań - 26 czerwca – chłopiec
excella – 26 czerwca – chłopiec
Weronika2903 – 27 czerwca
monaaa - Śląsk, mężatka – 27 czerwca (lub 3.07) – chłopiec
topa42 – 30 lat, okolice Krakowa, Oliwka 10 lat, mężatka, 10 cykli starań – 29 czerwca – chłopiec
evas – 34 lata, okolice Warszawy, Konrad 14 lat, Michał 12 lat, w związku, 2 cykl starań – 29 czerwca – chłopiec
Emilka WSK – 24 lata, Strzelce Krajeńskie, mężatka, 4 cykl starań – 29 czerwca (lub 6.07)
Duchess – 33 lata, Warszawa, syn 3 latka, mężatka – 30 czerwca – chłopiec
Limerikowo – 34 lata, Irlandia, mężatka – dziewczynka
balonik – warmińsko-mazurskie - koniec czerwca
nutka, monalisa, Tusia84, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A jakby tak naszą listę trochę uaktualnić i usunąć osoby, które się nic nie odzywają?
Bo niektóre to się zapisywały jeszcze w październiku i już się nie udzielają. A tak będziemy miały przejrzystą listę kto, co i kiedy;)
Np. natalkaa86 nie udziela się w tym wątku od 10października. Na forum była jeszcze 2 lutego ale w innym wątku i tylko jedno pytanie zadała.
seksualnaa natomiast tylko 4 razy się wypowiadała w tym wątku, w listopadzie dwa razy, raz w grudniu i raz w styczniu
W wolnej chwili przeszukam wiecej:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 17:54
NataliaK, weronikabp, MonikaS lubią tę wiadomość
-
Prawdę mówiąc trochę głupio mi wyrzucać z listy osoby, które kiedyś prosiły, żeby je na nią wpisać. Źle mi się to kojarzy, bo do tej pory z listy usuwało się wiecie kiedy...
A co reszta o tym sądzi?
Może żeby lista była bardziej przejrzysta ograniczymy ilość informacji? Proponuję następujący schemat:
Nick - wiek - miasto - termin - płeć
Bez informacji o cyklach starań, stanie cywilnym, czy liczbie dzieci, bo to już chyba kojarzymy, tak jak sobie tutaj rozmawiamy codziennie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 17:58
evas lubi tę wiadomość
-
O nie! czlowiek wychodzi sobie na sloneczko, wraca a wy sie do szpitali pakujecie!
Trzymam kciuki zeby was szybko powypuszczali.
Co do porodu to moj maz raczej nie chce byc przy finale, mowi, ze zostanie ze mna w fazie poczatkowej kiedy bede go wyzywac, ale na samo "wychodzenie" dziecka chce wyjsc. Zoabaczymy jak sie bedzie na to zapatrywal po szkole rodzenia, ale ja tez nie jestem pewna czy chce zeby byl ze mna caly czas. Musze to jeszcze przemyslec. Wy wszystkie rodzicie z mezami/partnerami?
Modelka, Galanea lubią tę wiadomość
-
Kota, mojego pewnie w ogóle nie będzie (praca wysyła go akurat w tym terminie na ponad 2 tygodnie baaaardzo daleko od Warszawy), ale jeśli będzie, to na 100% nie chce być przy finale. Więc podobnie jak Ty - może być w pierwszej fazie, ale na ostatnią wybywa