MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Stara, ugotujesz się w tym w czerwcu
. Szukaj wersji summer
.
No i tutaj jest góra taka, jak mi nie odpowiada, tzn. odpinana i wyciągasz cycka w całej okazałości. Wolę takie dyskretne "dziury", że ten cycek nagle nie wiadomo skąd wyskakuje i szybko się chowa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2014, 16:17
NataliaK, evas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartynika wrote:Stara, ugotujesz się w tym w czerwcu
. Szukaj wersji summer
.
Hahaahaa moze faktycznie masz racje:D:D
Cos w ten deseń :Dhttp://allegro.pl/pizama-do-karmienia-zyta-italian-fashion-s-xxl-i4018898814.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2014, 16:17
-
Wow, jakie ten sprzedawca ma tanie rajstopy ciążowe!
Znaczy się ten poprzedni z opcją "zimową". A ta zyta fajna
. Tylko znowu te guziczki. Ale do domu bym sobie taką kupiła.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2014, 16:20
NataliaK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartynika wrote:Wow, jakie ten sprzedawca ma tanie rajstopy ciążowe!
Ja w ciazy mialam tylko raz rajstopy i to przez 5 minut zakladania... dalam za nie 80 zl i w trakcie sie porwaly jak probowalam w nie wsadzic swoje 4 litery. Stwierdzilam, ze cala ciaze po tym traumatycznym przezyciu przechodze bez rajstopweronikabp lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyModelka wrote:A ja z innej beczki - zaczęłam sobie szukać koszulek do szpitala i wszystkie są takie... mamuśkowate... Nic mi się nie podoba... A wiem, że jak założę na siebie coś mamuśkowatego, to się będę źle czuła po prostu... BLEH!
http://sklep.alles.pl/produkt,sawanna-koszulka,567.html
http://sklep.alles.pl/produkt,mama-rene-01-koszulka,207.html
kupiłam na allegro, tam są dużo tańsze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2014, 16:37
NataliaK, Modelka lubią tę wiadomość
-
Wiecie co a ja właśnie miałam pisać, że mam w domu kilka takich koszulek nocnych na ramiączkach coś jak ta z Alles co Weronika wkleiła tą drugą i one nie są niby typowo ciążowe czy do karmienia ale z racji tego że są na ramiączkach to nie ma problemu z wystawieniem piersi do karmienia.. a że rodzimy w czerwcu to będę w nich właśnie spała..
weronikabp lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTusiu i słusznie, gdybym takie miała to bym nie kupowała tych do karmienia, ale ja podobnie jak dziewczyny nie cierpię koszul, koszulek nocnych, więc nic nie miałam, te z alles są naprawdę fajne i czuję się w nich dobrze, kobieco. Od położnej wiem,że bardzo ważne jest wietrzenie zarówno krocza jak i piersi w pierwszych dniach i tyg po porodzie, więc piżama odpada zdecydowanie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2014, 17:17
Tusia84, evas lubią tę wiadomość
-
Bardzo ładne są, ale chyba wezmę te, do których link wcześniej wkleiłam, bo ta "dziura" na cyca mi się podoba
. Nie wiem, jakie warunki będą w szpitalu, czy w czasie karmienia nie zwali mi się do sąsiadek trzech tatusiów, teściowe i wujek z dziadkiem, więc odpowiada mi taka opcja, że wystawiam tylko kawałeczek cycucha i prawie nie widać, że się karmi
.
O tym mówię dokładnie:
No, a z odpinanymi od góry, to już trzeba wyłożyć mleczarnię.evas lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartynika wrote:Bardzo ładne są, ale chyba wezmę te, do których link wcześniej wkleiłam, bo ta "dziura" na cyca mi się podoba
. Nie wiem, jakie warunki będą w szpitalu, czy w czasie karmienia nie zwali mi się do sąsiadek trzech tatusiów, teściowe i wujek z dziadkiem, więc odpowiada mi taka opcja, że wystawiam tylko kawałeczek cycucha i prawie nie widać, że się karmi
.
O tym mówię dokładnie:
No, a z odpinanymi od góry, to już trzeba wyłożyć mleczarnię.tu się łatwo pobrudzić mlekiem a plamy po mleku podobnież śmierdzą, więc koszulka zaraz do prania
ale dobrze, że mamy do wyboru do koloru, każda weźmie to co jej pasi bardziej
-
a i wiecie co nie ubierajcie do porodu koszulki którą sobie kupicie do karmienia czy innej full wypas bo najczęściej ta koszula nie nadaje się już do niczego innego jak do wyprania lub wyrzucenia.. kładą Wam dziecko zaraz po urodzeniu i często jest ona poplamiona krwią i wszystkim tym co związane z porodem.. więc nie ma się co stroić.. ja zaraz po porodzie jak odleżałam swoje i mogłam wstać to poszłam pod prysznic i wtedy się przebrałam..a koszulę z porodu dałam mamie i mówię, żeby wyrzuciła oczywiście nie zrobiła tego tylko wyprała ją i moja siostra później w niej też rodziła pierwsze swoje dziecko
ale nie wyglądała ciekawie.. a też się wystroiłam bo nie pomyślałam przy pierwszym dziecku, że tak będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2014, 17:25
weronikabp, NataliaK, Martynika, Modelka, evas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartynika i ja tez 8
Nie,ja mam taka traume po tych rajtuzach,ze nie wiem kiedy zalozejak je podarlam to siedzialam na lozku z pol godziny i ryczalam hahaha bardzo donośnie,az sie zaciagalam,maz przylecial i oczywiscie na moj widok... smiech
Weronika,wlasnie wieeem ze nie mozna w pizamce,a szkoda bo ja naprawde bede czula sie jak golas,jeszcze do tego pewnie bedzie noga a'la albinos biel az razi... mmm:D
PLAMY Z MLEKA SMIERDZA?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2014, 17:27
weronikabp, Modelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTez słyszałam ze śmierdzą ale czy serio to nie wiem z drugiej strony nawet takim mlekiem od krowy jak zalwjesz sie to śmierdzi wiec chyba to prawda
a co do koszuli tl do porodu lepiej wziąć jakaś stara lub koszulkę męża bo pózniej to do niczego sie nie nadaje tak moj ginek mówi
weronikabp lubi tę wiadomość
-
Hej!
My dopiero z mężusiem wróciliśmy po weekendzie u teściówByło nawet ok, oprócz tego, że siostrzeniec mojego męża wszedł mu dosłownie na laptopa i klops, cały monitor do wymiany. Na szczęście mój przewidujący mąż wykupił dodatkowe ubezpieczenie, więc mam nadzieję, że nie będzie żadnego problemu.
A propo koszulek czy też innej odzieży w której zamierzamy rodzić, tak jak pisała Tusia moja położna też mówiła, żeby do porodu nie iść w jakiejś super itd. gdyż właśnie położną nam nasze maleństwa i będą całe we krwi itp. Dlatego też ja też nie zamierzam szaleć jeżeli chodzi o koszulkę do porodu, a potem to już zupełnie co innego...weronikabp, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Modelka wrote:A ja z innej beczki - zaczęłam sobie szukać koszulek do szpitala i wszystkie są takie... mamuśkowate... Nic mi się nie podoba... A wiem, że jak założę na siebie coś mamuśkowatego, to się będę źle czuła po prostu... BLEH!
Dokladnie! Tez juz szukalam i wszytskie sa w misie albo w obrzydliwych morelowo rozowych kolorach geriatrycznych. Tak jak by kobieta po porodzie chciala wygladac i czuc sie jak najgorzej. Ja kupilam sobie czarna i szara, jedna udalo mi sie dostac w oysho a druga w tk maxie.Modelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny