MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySluchajcie jestem tak szczęśliwa...wlasnie bawie sie z moją Polą, mówię do Niej czule daj mamie kopniaka, a ona kop
i tak juz z 5 min
))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2014, 21:04
Tusia84, czekajajaca, NataliaK, Galanea, nutka, maggda, Limerikowo, Mucha, evas, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEhhh szkoda ze moj Franek tak sie nie slucha... jest na etapie wypychania roznych czesci ciala ale nie moge odroznic tylka od glowy,wiec mowie Franek powtorz... a tu cisza! I za chwile noge wypchnie..albo reke-bo tez nie Rozrozniam jeszcze
weronikabp lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNataliaK wrote:Ehhh szkoda ze moj Franek tak sie nie slucha... jest na etapie wypychania roznych czesci ciala ale nie moge odroznic tylka od glowy,wiec mowie Franek powtorz... a tu cisza! I za chwile noge wypchnie..albo reke-bo tez nie Rozrozniam jeszcze
))
-
A moja Milena chyba dzisiaj odwróciła się główką do dołu.. bo wcześniej miała ułożenie poprzeczne miednicowe i czułam kopniaczki po bokach lub bardzo nisko wewnątrz.. a dziś w kościele kopała mnie bardzo wysoko w tej części brzucha jeszcze jej nie czułam.. mam nadzieję, że już tak zostanie i we wtorek na sprawdzaniu szyjki potwierdzi się i już się nie obróci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2014, 21:20
-
nick nieaktualny
-
Moje maleństwo też zrobiło się bardziej ruchliwe. Jest ułożona główką w dół i kręci się mała wiercipiętka. Lekarz się wkurzał w czwartek, że ciężko mu było pomiary zrobić, bo taka ruchliwa
I udaje mi się ją obudzić, jak przychodzi pora na liczenie ruchów
Ps. Od kiedy zaczyna się 7 miesiąc?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2014, 21:37
-
nick nieaktualnyTusia84 wrote:Dziękuję Ci.. ja nie znam żadnej Mileny.. tzn takiej dalszej koleżanki córka ma tak na imię ona już ma 5 latek ale jest śliczną i uroczą dziewczynką.. a tak nie znam nikogo..
Tusia zeby nie przechwalac, to ja znam kilka kobietek o tym imieniu, kazda mega inteligentnaweronikabp, Tusia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGalanea wrote:Moje maleństwo też zrobiło się bardziej ruchliwe. Jest ułożona główką w dół i kręci się mała wiercipiętka. Lekarz się wkurzał w czwartek, że ciężko mu było pomiary zrobić, bo taka ruchliwa
I udaje mi się ją obudzić, jak przychodzi pora na liczenie ruchów
Ps. Od kiedy zaczyna się 7 miesiąc?Galanea lubi tę wiadomość
-
weronikabp wrote:Wg forum u Ciebie od jutra kochana
O, ale fajnieWszystkie kobitki mi mówią, że nie mogą uwierzyć, że już u mnie 7 miesiąc prawie, ponad 1kg dziecko, a brzuch tak mały
Nie wiem gdzie ta Zośka się chowa
weronikabp, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Galanea a w jakim szpitalu teraz jest ta dziewczyna? Super że dają jej szanse
A propo koszul ja mam takie:
http://allegro.pl/koszula-dla-karmiacych-krata-italianfashion-xl-i3889135830.html
http://allegro.pl/koszula-ciaza-karmienie-bawelna-dobranocka-xl-i3922920309.html
i
http://allegro.pl/koszula-ciazowa-do-karmienia-radosc-xl-i3931734322.html
zastanawiam się którą przeznaczyć na poród...
Dziś znów miałam twardnienie brzucha, nie wiem co się dzieje ostatnio...
A ja nie wiem czy już zaczęłam ten 8 miesiąc czy nie??? -
nick nieaktualnyTusia84 wrote:Natalia, Weronika dziękuję Wam
to bardzo miłe
mam nadzieję, że i mojej Milenie udzielą się te cechy
Paula chyba wlasnie zaczynasz)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2014, 22:01
Paula222, Tusia84 lubią tę wiadomość
-
Galanea mam lekarza prowadzącego ciążę w wojewódzkim, z resztą ten szpital jest najbliżej mojego domu, a szczerze Malarkiewicza nie wiem nawet gdzie dokładnie jest i słyszałam że on jest prywatny?
Weronika ojj ja w tych mc w ogóle się nie łapięWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2014, 22:07
weronikabp, NataliaK lubią tę wiadomość
-
Paula222 wrote:Galanea mam lekarza prowadzącego ciążę w wojewódzkim, z resztą ten szpital jest najbliżej mojego domu, a szczerze Malarkiewicza nie wiem nawet gdzie dokładnie jest i słyszałam że on jest prywatny?
No szpital jest prawie w lesieJest prywatny, ale na NFZ też przyjmują. Byłam tam, dowiadywałam się. Ale tylko ciąże donoszone, od 35-36 tc.
-
U mnie przeginaja w druga strone..ktg 3 razy dziennie, tylko male twrdnienie badaja detektorem, lekarze dociekliwi. Ale dobrze, widac ze sie staraja. Dzisiaj 3 wenflony mipadly...cala podziurawiona jestem. Położona powiedziala ze taki szajs im zamowili i ostatni juz poszla zwedxic z innego odzialu.czekam jutro na wizyte ordynatora i co postanowi.dobranoc, dobrej nocy:)
weronikabp, Limerikowo lubią tę wiadomość