MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo ja ide ogladac filmhttp://m.youtube.com/watch?v=zV3nk82T1ZU,jak kogos interesi tematyka to polecam serie Himalaisci. <3jak patrze na te moje gory to stwierdzam ze nie ma w naturzenic piekniejszego<3
Muszka a Ty jak nie napiszesz to nie zasne i bedziesz miala mnie i Franka na sumieniu -
nick nieaktualnyI mnie tez
) a góry kocham Natalia, od zawsze, jestem pare razy w roku. Mam przyjaciół alpinistow i himalaistow, lubię z Nimi przebywać
mojego męża tez zarazilam i jeździmy razem w Tatry. Aspiracji wspinaczkowych nie mamy ale fajny trekking bardzo lubimy.
NataliaK lubi tę wiadomość
-
Melduje sie...czekanie u lekarza sie przeciagnelo i dopiero weszlam do domku...kochane jestescie
Na poczatku streszczenie "wszystko jest dobrze". Mala wazy 1100, ma dlugie nogi, ogolnie wychodzi na USG ze jest tydzien starsza, ale nie ma co sie przywiazywac do tego. Wszystkie organy jak nalezy. Szyjka ponad 4 cm i lozysko powoli odsuwa sie od ujscia
weronikabp, NataliaK, evas, AISAK, Galanea, Tusia84, Martynika, Paulina1986, Modelka, Agusia2312, MonikaS, eta, Paula222, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMucha wrote:Melduje sie...czekanie u lekarza sie przeciagnelo i dopiero weszlam do domku...kochane jestescie
Na poczatku streszczenie "wszystko jest dobrze". Mala wazy 1100, ma dlugie nogi, ogolnie wychodzi na USG ze jest tydzien starsza, ale nie ma co sie przywiazywac do tego. Wszystkie organy jak nalezy. Szyjka ponad 4 cm i lozysko powoli odsuwa sie od ujscia
no niech Cie wyściskam, mua, mua, mua
)))
Mucha, NataliaK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMucha wrote:Weronika dziekuje bardzo
na prawde kochana jestes...kurcze czuje ze mam w was wsparcie...niby internet, a jednak zbliza!!!!
)
weronikabp, Mucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja w tym czekaniu zasnęłam
No ale najważniejsze Muszko że wszystko dobrzebardzo się cieszę z tych wspaniałych wiadomości..
Oby dzisiejszy dzień przyniósł i dla mojej szyjki takie dobre nowiny jak wszystkie wczorajsze WaszeMucha, szczessciara, weronikabp, Galanea lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry kochane!
Wczoraj zastrajkowal mi telefon, zablokowala sie karta sim, pozniej tablet tez nie chcial sie polaczyc z internetem wiec bylam odcieta od swiata. Dzien z przygodami bo na sali polozono nam hmmm patologie. Smród byl taki ze polozne nie mogly wytzymac..po 2 gidzinach ja dali do izolatki, ale zapach pozostal..caly odswiezacz wypsikalam, okna i drzwi pootwierane..i pol dnia zamiast w lozku spedzilam nakrzesle w jadalni. Oczywiscie wieczorem to odchorowalam..do tego zaczął sie tu taki ruch..tyle rodzacych ze lozek brakuje. Bede marudzila zeby mnie dzisiaj wyslali do domku.
Buziaki i pozdrowienia dla mamusiek i dzieciaczkow przesylam, oraz dziekuje za troskę:*Modelka, weronikabp, alexast, Limerikowo, Galanea lubią tę wiadomość
-
Dziekuje dziewczynki te male i duze no i mali panowie za kciuki
Azi to niefajne mialas przejscia, fuj...a jeszcze w ciazy bardziej smierdzi i przeszkadza, mam nadzieje, ze do domku dzisiaj pojdziesz.
Tusia mooooocno trzymamy kciuki i czekamy na same dobre wiadomosci! O ktorej idziesz do lekarza?Tusia84, alexast lubią tę wiadomość