X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieee na pewno cos napisze, wie ze czekamy :-)

Tusia84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja ide ogladac filmhttp://m.youtube.com/watch?v=zV3nk82T1ZU,jak kogos interesi tematyka to polecam serie Himalaisci. <3jak patrze na te moje gory to stwierdzam ze nie ma w naturzenic piekniejszego<3

Muszka a Ty jak nie napiszesz to nie zasne i bedziesz miala mnie i Franka na sumieniu ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I mnie tez :-)) a góry kocham Natalia, od zawsze, jestem pare razy w roku. Mam przyjaciół alpinistow i himalaistow, lubię z Nimi przebywać :-) mojego męża tez zarazilam i jeździmy razem w Tatry. Aspiracji wspinaczkowych nie mamy ale fajny trekking bardzo lubimy.

NataliaK lubi tę wiadomość

• AISAK Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mucha cip cip- tas tas- gdzie jesteś? Ja z Corunia też czekam:)

weronikabp lubi tę wiadomość

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje sie...czekanie u lekarza sie przeciagnelo i dopiero weszlam do domku...kochane jestescie :)
    Na poczatku streszczenie "wszystko jest dobrze :)". Mala wazy 1100, ma dlugie nogi, ogolnie wychodzi na USG ze jest tydzien starsza, ale nie ma co sie przywiazywac do tego. Wszystkie organy jak nalezy. Szyjka ponad 4 cm i lozysko powoli odsuwa sie od ujscia :)

weronikabp, NataliaK, evas, AISAK, Galanea, Tusia84, Martynika, Paulina1986, Modelka, Agusia2312, MonikaS, eta, Paula222, Limerikowo lubią tę wiadomość

iv09g7rf258kfw3a.png
  • maggda Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to super wieści Mucha a tak się balas :)

weronikabp, Mucha lubią tę wiadomość

yuuds65g3xczefvz.png

twfgs7p.png

63nqryl.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mucha wrote:
    Melduje sie...czekanie u lekarza sie przeciagnelo i dopiero weszlam do domku...kochane jestescie :)
    Na poczatku streszczenie "wszystko jest dobrze :)". Mala wazy 1100, ma dlugie nogi, ogolnie wychodzi na USG ze jest tydzien starsza, ale nie ma co sie przywiazywac do tego. Wszystkie organy jak nalezy. Szyjka ponad 4 cm i lozysko powoli odsuwa sie od ujscia :)
    No kochana, na takie wieści my tu czekać :-) no niech Cie wyściskam, mua, mua, mua :-))))

Mucha, NataliaK lubią tę wiadomość

• Mucha Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na szczescie obawy sie nie spelnily :)

NataliaK, weronikabp lubią tę wiadomość

iv09g7rf258kfw3a.png
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronika dziekuje bardzo :) na prawde kochana jestes...kurcze czuje ze mam w was wsparcie...niby internet, a jednak zbliza!!!!

weronikabp lubi tę wiadomość

iv09g7rf258kfw3a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra to jeszcze raz, mua, mua, mua :-))) pewnie, ze zbliża.. Wszystkie czekamy na ten sam cud Boży :-)

Mucha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mucha wrote:
    Weronika dziekuje bardzo :) na prawde kochana jestes...kurcze czuje ze mam w was wsparcie...niby internet, a jednak zbliza!!!!
    No to ciesze sie razem z Frankiem , ktory na info ze ciocia Muszka zdrowa poszedl spac,wiec i ja ide w jego slady ;-))

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gut najt :-)

NataliaK, Mucha lubią tę wiadomość

• maggda Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia miłych snów dla Was :) dobranoc karaluchy pod poduchy... ;)

Moja wiercipięta kochana, upragniona znowu zaczyna imprezkę <3

NataliaK, evas, weronikabp, Mucha, Agusia2312 lubią tę wiadomość

yuuds65g3xczefvz.png

twfgs7p.png

63nqryl.png[/url]
  • evas Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór dziewczynki ;)
    Ledwo udało mi się Was nadrobić po całym dniu. Gaduły jesteście straszne :P

Muszko ciesze się, że wszystko w porządku ;)

Mój mały cały wieczór szaleje. Ciekawe kiedy zamierza iść spać :D

maggda, Mucha lubią tę wiadomość

9bsp388.png
  • Galanea Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mucha, super, super, super! To wagowo mamy takie same dzidzie i Twoje łożysko też się podnosi, ależ dobre wieści! :) Widzę, że dobry dzień.

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powoli sie podnosi...

Ja tez po tych emocjach padam na twarz wiec juz bede sie dobranockowac. Kolorowych snow :)

iv09g7rf258kfw3a.png
  • evas Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc kochane ;)

Ja też już padam na nosek. Choć boje się położyć, bo mnie od razu zgaga dopada. Chyba przed snem wypije szklankę wody z cytryna, może coś pomoże.

Mucha lubi tę wiadomość

9bsp388.png
  • Tusia84 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja w tym czekaniu zasnęłam :/

No ale najważniejsze Muszko że wszystko dobrze :) bardzo się cieszę z tych wspaniałych wiadomości..

Oby dzisiejszy dzień przyniósł i dla mojej szyjki takie dobre nowiny jak wszystkie wczorajsze Wasze :)

Mucha, szczessciara, weronikabp, Galanea lubią tę wiadomość

ggfxf7q.png
  • azi Ekspertka

Wysłany: 25 marca 2014, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kochane!
    Wczoraj zastrajkowal mi telefon, zablokowala sie karta sim, pozniej tablet tez nie chcial sie polaczyc z internetem wiec bylam odcieta od swiata. Dzien z przygodami bo na sali polozono nam hmmm patologie. Smród byl taki ze polozne nie mogly wytzymac..po 2 gidzinach ja dali do izolatki, ale zapach pozostal..caly odswiezacz wypsikalam, okna i drzwi pootwierane..i pol dnia zamiast w lozku spedzilam nakrzesle w jadalni. Oczywiscie wieczorem to odchorowalam..do tego zaczął sie tu taki ruch..tyle rodzacych ze lozek brakuje. Bede marudzila zeby mnie dzisiaj wyslali do domku.
    Buziaki i pozdrowienia dla mamusiek i dzieciaczkow przesylam, oraz dziekuje za troskę:*

Modelka, weronikabp, alexast, Limerikowo, Galanea lubią tę wiadomość

3jgxyx8d08x508h1.png
    l22n6iye5ll34so8.png
    1k3xegz2f74add0s.png
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje dziewczynki te male i duze no i mali panowie za kciuki :)

Azi to niefajne mialas przejscia, fuj...a jeszcze w ciazy bardziej smierdzi i przeszkadza, mam nadzieje, ze do domku dzisiaj pojdziesz.

Tusia mooooocno trzymamy kciuki i czekamy na same dobre wiadomosci! O ktorej idziesz do lekarza?

Tusia84, alexast lubią tę wiadomość

iv09g7rf258kfw3a.png
‹‹ 656 657 658 659 660 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ