MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Azi, wracaj do domku, ale oszczędzaj się

Dziewczynki, za to ja znalazłam artykuł, którym się chciałam podzielić, żeby zobaczyć, co myślicie. Będę jeszcze szukała czegoś na ten temat w zagranicznych źródłach, żeby sobie potwierdzić, ale generalnie wynika z tego, że jeśli ograniczanie kalorii w I i II trymestrze jest powiązane pozytywnie z nadwagą występującą w dorosłym życiu naszych dzieciaczków, to znów ograniczanie ich w III trymestrze jest pozytywnie związane z brakiem takich problemów...
http://www.przepisy-dla-dzieci.pl/Cooking/Article/ff72a5c0-37a7-4885-a628-75b33bace0d2
Miłego dnia, ja ma dziś dzień zabiegany, a do tego jest tak zimno u mnie, brrrr...
P.S. W zagranicznych źródłach jest pełno tego typu informacji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 07:42
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny

Powodzenia dzis na wizytach,szpitalnym dziewczynom zycze powrotu do domu
A dzis znow beznadziejna pogoda i pewnie bedzie dzien lenia nr 2
Chce juz czwartek i usg,im blizej tym bardziej sie boje ale tez juz chce miec to za soba,mam nadzieje ze nie potwierdza sie przypuszczenia lekarza...
Milego dnia!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 07:49
Agusia2312, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Galanea lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyModelka,Uklad kielichowo-miedniczkowy byl na granicy dobrego/zleg 28 lutego. Teraz maja sie dokladnie przyjrzec na prenatalnym,czy wrocilo do normy czy bedzie problem. Nie kazdy lekarz zwraca na to uwage na badaniach usg a u chlopcow czesto jest wlasnie z tym problem takze dziewczynki ktore czekaja na synkow,przy najblizszym usg zapytajcie czy jest ok jesli sami nie pomierza tego,dla wlasnego spokoju ale tez i po to zeby po porodzie nic Was nie zakoczylo.
Modelka, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Układ kielichowo-miedniczkowy? Chyba zaraz w google wrzucę, bo w ogóle nie wiem, o czym mówisz...
Trzymam kciuki, kochana, żeby u Ciebie było wszystko w porządku. I przy okazji trzymam też kciuki za siebie, bo przecież ja też czekam na chłopaka...
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyModelka wrote:Układ kielichowo-miedniczkowy? Chyba zaraz w google wrzucę, bo w ogóle nie wiem, o czym mówisz...
Trzymam kciuki, kochana, żeby u Ciebie było wszystko w porządku. I przy okazji trzymam też kciuki za siebie, bo przecież ja też czekam na chłopaka...
Tez nie wiedzialam o co chodzi bo sczerze nie wiedzialam ze zwezenia czy zwiekszenia czyms tam groza,ale mi wytlumaczyl o wodonerczu itd.,
Trzymamy kciuki i wszystko bedzie dobrze
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 08:38
Modelka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny:)
Ale jestem zła dzisiaj obudziłam się o 5 rano bo słyszałam jakieś dziwne odgłosy w 2 pokoju wiec wstałam poszłam i krew mnie zalała
z sufitu woda mi kapie na panele.
jeszcze do tego źle się czuje, jakieś przeziębienie mnie chyba bierze
nie wiem czy wy tez tak macie ale ja smarkam krwią i nie wiem czy to normalne
-
Ah, a mi znowu zaworek w cycuchu puscil=/
Co powiecie babeczki na placuszki z jabłek w ciescie naleśnikowym??
Moja Córeczka wychodzi ze Malunia jest przy waszych w 26tc6d ważyła 969g. Ale to nic- ma czas nadrobic:)
Kobietki co dobre jest na katar dla brzuchatek? A czy moze ktoras jest alergikiem? Np. Na drzewa, i czy w ciąży moze brać jakieś tabletki?
Magda ja też mam krew w nosku, nasila się ilość przy przeziębieniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 08:54
evas lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam wizytę na 15:45 dzisiaj taka wizyta na szybko.. sprawdzenie tylko jak szyjka wygląda i wyniki wymazu z szyjki, a za tydzień już rutynowa wizyta z wynikami.. muszę się wybrać na glukozę
może w czwartek pojadę.
Dziękuję kochane za kciuki :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 09:00
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny,
Powodzenia na dzisiejszych wizytach
Ja także czekam na 3cie usg, tyle tylko że do soboty.
Co do drugiego dzidziusia chciałabym jak najszybciej zajść w drugą ciążę, mam nadzieję, że w przeciągu 10 miesięcy się uda od porodu, ale zobaczymy jakie plany ma najwyższy
U ns też dziś ponuro i pochmurno, mąż wyjechał na kilka dni w delegację, więc muszę sobie zorganizować dzień. Może jakieś zakupy
Miłego dnia !
nick nieaktualny, MonikaS lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny trzymam kciuki za wasze wizyty oraz za dziewczyny, które są w szpitalu.
ja jestem strasznie śpiąca, najchętniej położyłabym się spać, ale nie mogę. Muszę poodkurzać i pomyć panele, ogarnąć kuchnie, zrobić sobie obiadek, bo o 13.30 przychodzi uczennica na korki i to na 2 godziny. Mam już dość tych korków. Muszę wytrzymać do końca kwietnia i będzie spokój
MonikaS lubi tę wiadomość
-
AISAK mala moze jeszcze przerosnac wszystkie dzieciaczki, ale pewnie bys nie chciala wcale

Tusia krotka wizyta, ale wazna. Ja czekam na wiesci.
Maggda biedaku i co to kapalo?
Ja tez chce wiosne juz taka prawdziwa!!!
Co do 2 dziecka to ja nie wiem czy po moich przejsciach bede miala jeszcze odwage sie tego podjac, ale zobaczymy...czas pokaze...teraz sie modle, zeby urodzic zdrowe dziecko!
nick nieaktualny, maggda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurde ta pogoda wpędza mnie w jakiś beznadziejny nastrój
Chciałam się czymś zająć,pomalowałam się(wyglądam jak biały truposz z workami pod oczami) włos każdy w inną stronę( mimo ułożenia)...wchodząc w domu po schodach które nie są mega długie mam zadyszke.. proponuje aby czas leciał trochę szybciej bo zwariuje 
A WIECIE CO? TERAZ JĘCZĘ A ZA ROK POWIEM ''CIĄŻA TO NAJPIĘKNIEJSZY OKRES W ŻYCIU KOBIETY'' HEHEHEH
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 10:50
Mucha, Modelka, evas lubią tę wiadomość
-
Ta pogoda jest dobijająca, gdzie jest ta wiosna ja sie pytam.
Skorzystałam z okazji że syn spi o zrobiłam porządki, wyrzuciłam torbe kosmetyków i milion nie potrzebnych.rzeczy. teraz musze poukładać w szafie. Znowu bede zdychać cały dzień.
Pół nocy nie spałam i o 5 trzeba było wstać.
Zjadłam batonika i Maluch lata mi po całym brzuchu
u mnie jeszcze tydzien i usg, oby szybko zleciało.

[/url]
[/url]

[/url]
[/