MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Azi, wracaj do domku, ale oszczędzaj się
Dziewczynki, za to ja znalazłam artykuł, którym się chciałam podzielić, żeby zobaczyć, co myślicie. Będę jeszcze szukała czegoś na ten temat w zagranicznych źródłach, żeby sobie potwierdzić, ale generalnie wynika z tego, że jeśli ograniczanie kalorii w I i II trymestrze jest powiązane pozytywnie z nadwagą występującą w dorosłym życiu naszych dzieciaczków, to znów ograniczanie ich w III trymestrze jest pozytywnie związane z brakiem takich problemów...
http://www.przepisy-dla-dzieci.pl/Cooking/Article/ff72a5c0-37a7-4885-a628-75b33bace0d2
Miłego dnia, ja ma dziś dzień zabiegany, a do tego jest tak zimno u mnie, brrrr...
P.S. W zagranicznych źródłach jest pełno tego typu informacji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 07:42
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny
Powodzenia dzis na wizytach,szpitalnym dziewczynom zycze powrotu do domu
A dzis znow beznadziejna pogoda i pewnie bedzie dzien lenia nr 2
Chce juz czwartek i usg,im blizej tym bardziej sie boje ale tez juz chce miec to za soba,mam nadzieje ze nie potwierdza sie przypuszczenia lekarza...
Milego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 07:49
Agusia2312, weronikabp, czekajajaca, Galanea lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyModelka,Uklad kielichowo-miedniczkowy byl na granicy dobrego/zleg 28 lutego. Teraz maja sie dokladnie przyjrzec na prenatalnym,czy wrocilo do normy czy bedzie problem. Nie kazdy lekarz zwraca na to uwage na badaniach usg a u chlopcow czesto jest wlasnie z tym problem takze dziewczynki ktore czekaja na synkow,przy najblizszym usg zapytajcie czy jest ok jesli sami nie pomierza tego,dla wlasnego spokoju ale tez i po to zeby po porodzie nic Was nie zakoczylo.
Modelka, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Układ kielichowo-miedniczkowy? Chyba zaraz w google wrzucę, bo w ogóle nie wiem, o czym mówisz...
Trzymam kciuki, kochana, żeby u Ciebie było wszystko w porządku. I przy okazji trzymam też kciuki za siebie, bo przecież ja też czekam na chłopaka...NataliaK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyModelka wrote:Układ kielichowo-miedniczkowy? Chyba zaraz w google wrzucę, bo w ogóle nie wiem, o czym mówisz...
Trzymam kciuki, kochana, żeby u Ciebie było wszystko w porządku. I przy okazji trzymam też kciuki za siebie, bo przecież ja też czekam na chłopaka...
Tez nie wiedzialam o co chodzi bo sczerze nie wiedzialam ze zwezenia czy zwiekszenia czyms tam groza,ale mi wytlumaczyl o wodonerczu itd.,
Trzymamy kciuki i wszystko bedzie dobrze)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 08:38
Modelka, weronikabp lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny:)
Ale jestem zła dzisiaj obudziłam się o 5 rano bo słyszałam jakieś dziwne odgłosy w 2 pokoju wiec wstałam poszłam i krew mnie zalałaz sufitu woda mi kapie na panele.
jeszcze do tego źle się czuje, jakieś przeziębienie mnie chyba bierzenie wiem czy wy tez tak macie ale ja smarkam krwią i nie wiem czy to normalne
-
Ah, a mi znowu zaworek w cycuchu puscil=/
Co powiecie babeczki na placuszki z jabłek w ciescie naleśnikowym??
Moja Córeczka wychodzi ze Malunia jest przy waszych w 26tc6d ważyła 969g. Ale to nic- ma czas nadrobic:)
Kobietki co dobre jest na katar dla brzuchatek? A czy moze ktoras jest alergikiem? Np. Na drzewa, i czy w ciąży moze brać jakieś tabletki?
Magda ja też mam krew w nosku, nasila się ilość przy przeziębieniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 08:54
evas lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam wizytę na 15:45 dzisiaj taka wizyta na szybko.. sprawdzenie tylko jak szyjka wygląda i wyniki wymazu z szyjki, a za tydzień już rutynowa wizyta z wynikami.. muszę się wybrać na glukozę
może w czwartek pojadę.
Dziękuję kochane za kciuki :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 09:00
weronikabp lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny,
Powodzenia na dzisiejszych wizytachJa także czekam na 3cie usg, tyle tylko że do soboty.
Co do drugiego dzidziusia chciałabym jak najszybciej zajść w drugą ciążę, mam nadzieję, że w przeciągu 10 miesięcy się uda od porodu, ale zobaczymy jakie plany ma najwyższy
U ns też dziś ponuro i pochmurno, mąż wyjechał na kilka dni w delegację, więc muszę sobie zorganizować dzień. Może jakieś zakupy
Miłego dnia !weronikabp, MonikaS lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny trzymam kciuki za wasze wizyty oraz za dziewczyny, które są w szpitalu.
ja jestem strasznie śpiąca, najchętniej położyłabym się spać, ale nie mogę. Muszę poodkurzać i pomyć panele, ogarnąć kuchnie, zrobić sobie obiadek, bo o 13.30 przychodzi uczennica na korki i to na 2 godziny. Mam już dość tych korków. Muszę wytrzymać do końca kwietnia i będzie spokójMonikaS lubi tę wiadomość
-
AISAK mala moze jeszcze przerosnac wszystkie dzieciaczki, ale pewnie bys nie chciala wcale
Tusia krotka wizyta, ale wazna. Ja czekam na wiesci.
Maggda biedaku i co to kapalo?
Ja tez chce wiosne juz taka prawdziwa!!!
Co do 2 dziecka to ja nie wiem czy po moich przejsciach bede miala jeszcze odwage sie tego podjac, ale zobaczymy...czas pokaze...teraz sie modle, zeby urodzic zdrowe dziecko!weronikabp, maggda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurde ta pogoda wpędza mnie w jakiś beznadziejny nastrój
Chciałam się czymś zająć,pomalowałam się(wyglądam jak biały truposz z workami pod oczami) włos każdy w inną stronę( mimo ułożenia)...wchodząc w domu po schodach które nie są mega długie mam zadyszke.. proponuje aby czas leciał trochę szybciej bo zwariuje
A WIECIE CO? TERAZ JĘCZĘ A ZA ROK POWIEM ''CIĄŻA TO NAJPIĘKNIEJSZY OKRES W ŻYCIU KOBIETY'' HEHEHEH)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 10:50
Mucha, Modelka, evas lubią tę wiadomość
-
Ta pogoda jest dobijająca, gdzie jest ta wiosna ja sie pytam.
Skorzystałam z okazji że syn spi o zrobiłam porządki, wyrzuciłam torbe kosmetyków i milion nie potrzebnych.rzeczy. teraz musze poukładać w szafie. Znowu bede zdychać cały dzień.
Pół nocy nie spałam i o 5 trzeba było wstać.
Zjadłam batonika i Maluch lata mi po całym brzuchuu mnie jeszcze tydzien i usg, oby szybko zleciało.