MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam dokładnie tak samo... Wczoraj na ćwiczeniach poznałam dziewczynę, która ma 2 tygodnie do terminu porodu i okropnie jej zazdroszczę! Ale też cieszę się, że dwa tygodnie przed porodem ona jest jeszcze super na chodzie i ćwiczy z zapałem

Ja właśnie też wczoraj wyjątkowo zjadłam batonik i maluch tak skakał, że mi brzuch cały się ruszał na szkole rodzenia
Czytałyście ten artykuł, który linkowałam?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 10:51
NataliaK, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyModelka, ja przeczytam, ale muszę mieć natchnienie więc czekam na wenę jak mnie najdzie i wtedy powiem Ci co o tym myślę

Wyjątkowo zjadłaś batonik?! jezu ja też bym chciała żeby słodkie było wyjątkowe, tylko od święta
a tak dzień bez czegoś słodkiego jest dniem straconym dla Franka, to wszystko przez niego, bo ja przecież nie lubię słodyczy tylko on lubi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 10:56
weronikabp, Modelka, evas, maggda, czekajajaca lubią tę wiadomość
-
Modelka- ja jeszcze nie czytałam- muszę na kompa usiąść bo z telefonu nie mogę wejść w żaden link.
Powiem wam tak promocja Carrefour:
- chusteczki Johansona 4-pack 21,99 + 4-pack za 1 zł
- body różne - 5,99 zł
NataliaK, Mucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja lubić to!!! wczoraj też złożyłam 4 zamówienia- będę wyglądać od jutra kurierów:)
Najbardziej jestem ciekawa pościeli
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3d95ca35cb4c.jpg . Narazie kupuję tylko 1 komplet- pewno na odwiedziny ktoś przyniesie pościel to będzie w sam raz.
weronikabp, NataliaK, Tusia84, Mucha, Limerikowo, Galanea, czekajajaca lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo ja się dziwie że po schodach ciężko wejść jak w zeszłym tygodniu wysyłałam Wam zdjęcie i brzuch był jaki był a teraz o. Drogie Panie (i Panowie w brzuszkach) tadaaaam: Nowa odsłona bączka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 12:35
weronikabp, AISAK, Agusia2312, excella, evas, Tusia84, Modelka, Mucha, karolina1990, Paulina1986, maggda, Limerikowo, Galanea, vikus001, Nalka, czekajajaca, MonikaS lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyale fajny wiosenny bączekNataliaK wrote:
)) buziaki dla bączka od bączka
)
NataliaK lubi tę wiadomość
-
NataliaK nie jest tak żle- spokojnie mieścisz się w lusterQ:) Super są brzuszki ciążowe- zawsze zazdrościłam innym- a teraz sama mam i nigdy wczesniej bardziej nie akceptowałam siebie niż teraz:)
NataliaK, evas, maggda, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Ja mam dzisiaj dentystę po południu i jestem ciekawa jak maleństwo zareaguje na taką nowość
i na stres mamuśki bo nie cierpię chodzić do dentysty. A jak to jest ze znieczuleniem w czasie ciąży?
moze ktoras z was wie z własnej autopsji
[/url]
[/url] -
nick nieaktualnyja miałam kochana mała plamkę i dostałam znieczulenie dla kobiet w ciązy, nic nie bolałoAgusia2312 wrote:Ja mam dzisiaj dentystę po południu i jestem ciekawa jak maleństwo zareaguje na taką nowość
i na stres mamuśki bo nie cierpię chodzić do dentysty. A jak to jest ze znieczuleniem w czasie ciąży?
moze ktoras z was wie z własnej autopsji 
Agusia2312 lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczeta;) Trzymam kciuki za dziewczyny które maja dziś wizyty u gina;).
Postaram się za mocno tym dentysta nie stresować żeby nie niepokoić malenstwa;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 11:33
Mucha, weronikabp lubią tę wiadomość
[/url]
[/url] -
Ja mam alergię na pyłki i od kilku lat stosuję homeopatię.AISAK wrote:Ah, a mi znowu zaworek w cycuchu puscil=/
Co powiecie babeczki na placuszki z jabłek w ciescie naleśnikowym??
Moja Córeczka wychodzi ze Malunia jest przy waszych w 26tc6d ważyła 969g. Ale to nic- ma czas nadrobic:)
Kobietki co dobre jest na katar dla brzuchatek? A czy moze ktoras jest alergikiem? Np. Na drzewa, i czy w ciąży moze brać jakieś tabletki?
Magda ja też mam krew w nosku, nasila się ilość przy przeziębieniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 11:57
-
A ja dziś znów źle spałam
Nie wiem co ostatnio się dzieje , masakra !
Ja odliczam dni do porodu powoli... Jeszcze aż 56 dni, albo tylko...
NataliaK łał jaki okrąglutki brzuszek
Azi trzymam kciuki aby Cię wypisali
A ja podłamana patrzę że mam 11,8 kg na + wrrr
NataliaK, Limerikowo, Agusia2312 lubią tę wiadomość

[/

[/url]