MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam dokładnie tak samo... Wczoraj na ćwiczeniach poznałam dziewczynę, która ma 2 tygodnie do terminu porodu i okropnie jej zazdroszczę! Ale też cieszę się, że dwa tygodnie przed porodem ona jest jeszcze super na chodzie i ćwiczy z zapałem
Ja właśnie też wczoraj wyjątkowo zjadłam batonik i maluch tak skakał, że mi brzuch cały się ruszał na szkole rodzenia
Czytałyście ten artykuł, który linkowałam?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 10:51
NataliaK, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyModelka, ja przeczytam, ale muszę mieć natchnienie więc czekam na wenę jak mnie najdzie i wtedy powiem Ci co o tym myślę
Wyjątkowo zjadłaś batonik?! jezu ja też bym chciała żeby słodkie było wyjątkowe, tylko od świętaa tak dzień bez czegoś słodkiego jest dniem straconym dla Franka, to wszystko przez niego, bo ja przecież nie lubię słodyczy tylko on lubi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 10:56
weronikabp, Modelka, evas, maggda, czekajajaca lubią tę wiadomość
-
Modelka- ja jeszcze nie czytałam- muszę na kompa usiąść bo z telefonu nie mogę wejść w żaden link.
Powiem wam tak promocja Carrefour:
- chusteczki Johansona 4-pack 21,99 + 4-pack za 1 zł
- body różne - 5,99 zł
NataliaK, Mucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja lubić to!!! wczoraj też złożyłam 4 zamówienia- będę wyglądać od jutra kurierów:)
Najbardziej jestem ciekawa pościeli
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3d95ca35cb4c.jpg . Narazie kupuję tylko 1 komplet- pewno na odwiedziny ktoś przyniesie pościel to będzie w sam raz.
weronikabp, NataliaK, Tusia84, Mucha, Limerikowo, Galanea, czekajajaca lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo ja się dziwie że po schodach ciężko wejść jak w zeszłym tygodniu wysyłałam Wam zdjęcie i brzuch był jaki był a teraz o. Drogie Panie (i Panowie w brzuszkach) tadaaaam: Nowa odsłona bączka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 12:35
weronikabp, AISAK, Agusia2312, excella, evas, Tusia84, Modelka, Mucha, karolina1990, Paulina1986, maggda, Limerikowo, Galanea, vikus001, Nalka, czekajajaca, MonikaS lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNataliaK wrote:
)) buziaki dla bączka od bączka
)
NataliaK lubi tę wiadomość
-
NataliaK nie jest tak żle- spokojnie mieścisz się w lusterQ:) Super są brzuszki ciążowe- zawsze zazdrościłam innym- a teraz sama mam i nigdy wczesniej bardziej nie akceptowałam siebie niż teraz:)
NataliaK, evas, maggda, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Ja mam dzisiaj dentystę po południu i jestem ciekawa jak maleństwo zareaguje na taką nowość
i na stres mamuśki bo nie cierpię chodzić do dentysty. A jak to jest ze znieczuleniem w czasie ciąży?
moze ktoras z was wie z własnej autopsji
[/url]
[/url]
-
nick nieaktualnyAgusia2312 wrote:Ja mam dzisiaj dentystę po południu i jestem ciekawa jak maleństwo zareaguje na taką nowość
i na stres mamuśki bo nie cierpię chodzić do dentysty. A jak to jest ze znieczuleniem w czasie ciąży?
moze ktoras z was wie z własnej autopsji
Agusia2312 lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczeta;) Trzymam kciuki za dziewczyny które maja dziś wizyty u gina;).
Postaram się za mocno tym dentysta nie stresować żeby nie niepokoić malenstwa;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 11:33
Mucha, weronikabp lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
AISAK wrote:Ah, a mi znowu zaworek w cycuchu puscil=/
Co powiecie babeczki na placuszki z jabłek w ciescie naleśnikowym??
Moja Córeczka wychodzi ze Malunia jest przy waszych w 26tc6d ważyła 969g. Ale to nic- ma czas nadrobic:)
Kobietki co dobre jest na katar dla brzuchatek? A czy moze ktoras jest alergikiem? Np. Na drzewa, i czy w ciąży moze brać jakieś tabletki?
Magda ja też mam krew w nosku, nasila się ilość przy przeziębieniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 11:57
-
A ja dziś znów źle spałam
Nie wiem co ostatnio się dzieje , masakra !
Ja odliczam dni do porodu powoli... Jeszcze aż 56 dni, albo tylko...
NataliaK łał jaki okrąglutki brzuszek
Azi trzymam kciuki aby Cię wypisali
A ja podłamana patrzę że mam 11,8 kg na + wrrrNataliaK, Limerikowo, Agusia2312 lubią tę wiadomość