MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Galanea wrote:Dziękuję Dziewczyny, jesteście kochane
Mój Krzysiek dorwał się przed chwilą do brzucha. Oto efekt:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9dee82b2ed11.png
Galanea, nutka lubią tę wiadomość
-
Dzięki
Staram się, żeby nie dać się zwariować różowemu szałowi dziewczęcych ubranek
Mamie też zapowiedziałam, żeby samych słodko-pierdzących ciuszków nie wybierała, bo nie chcę mieć szafy wyglądającej jakby do niej ktoś landrynkami zwymiotował
No ale na te kilka sukieneczek się skusiłam, bo nie miałam żadnej w wyprawce od szwagierki (w końcu mają synka). Pozostałe brakujące kilka par śpiochów, pajaców itp. pozwolę kupić mamie i siostrze, bo aż nogami przebierają na myśl o zakupach. A co tam, niech też coś mają z życia
Galanea masz super zdolnego mężaTylko mu nie przekazuj wszystkich komplementów, które tu padły po jego adresem, bo jeszcze tak w piórka obrośnie, że sobie z nim rady nie dasz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 20:58
Galanea, weronikabp, Mucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGalanea, Czad!
)) Krzyśki to super zdolne chłopaki, mój tez
Paulina urocze ubranka, ja tez sie bronię przed różowym i Hello kitty - juz zastrzeglam, ze mojej Córci w to nie ubiorechociaż taki delikatny pudrowy róż jak najbardziej, super wyglada z innymi pastelami
Paulina1986, Galanea lubią tę wiadomość
-
Paulina1986 wrote:Powiem Wam, że miałam fatalny dzień. Cały czas coś mnie kuło nad spojeniem łonowym, już się nawet na IP zbierałam. Ale to chyba znowu mój pęcherz, nerki i piasek dają się we znaki. No bo skoro nie mam skurczów ani twardnienia macicy to raczej musi być układ moczowy
Z dobrych wieści zakupowych - przyszły do mnie zamówione pasy ciążowe. Powiem Wam, że super sprawa. Jako, że ja mieszczę się we wszystkie spodnie sprzed ciąży, a jedynie ciasno mi w nich jak są zapięte to takie pasy umożliwiają mi nadal chodzenie w nich gdy są rozpięte. I wilk syty i owca cała. Oszczędzam na ciuchach ciążowych
No i dzisiaj jak się w piżamkę przebierałam, mąż mówi do mnie: "zaczynasz piłkować" a a do niego, że co zaczynam? Na co usłyszałam, że mam ogromny brzuch, tylko tego nie widzę o się garbięAch ci faceci...z nimi źle ale bez nich jeszcze gorzej
Cieszę się, że już wszystkie mamuśki są w domach!
No i muszę przyznać, że piękne zdjęcia brzuszków wstawiacie
Zaciekawiły mnie te pasy, a skąd zamawiałaś? hmm jak się to nosi, spodnie nie spadają?poszukuję fajnych i nie za drogich spodni ciążowych, ale póki co nic konkretnego. zastanawiam się czy latem z takim pasem nie bedzie za gorąco, albo w spodniach, spodenkach, które mają taki klin na brzuch?
-
cześć,
już po wizyciemały waży 1431g leży głową w dół nogi zarzucone na ramiona i ręka za głowę - słowem na scyzoryk
szyjka 3,7 cm oczywiście buźki nie chciał pokazać tylko jąderka hehe
moja ginka chce porodu nat więc już nastawiam się psychicznie a co będzie to się okażeza miesiąc sprawdzi jak tam szew macicy po cc i postanowi co dalej
nie ukrywam, że cc jest jak dla mnie super rozwiązaniem ale ufam swojej gin i cokolwiek postanowi to jej przyklaszczę
a na następną wizytę mam dużo badań zleconych - toksoplazmoza, odczyn coombsa, hiv, wątrobowe i te ogólne i pewnie jeszcze o czymś zapomniałama na następnej wizycie wymaz na te paciorkowce i inne z pochwy i odbytu(?) coś takiego hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 21:42
Galanea, weronikabp, Tusia84, AISAK, Limerikowo, Agusia2312, Mucha, Paulina1986, Nalka, vikus001, nutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zobaczymy
mój pierworodny urodził się 3160 g i też myśkpleli że większy będzie a on urodził się taka chudzinka tylko długi
no i po terminie - miałam wywoływany poród
z tym może być podobnie a i zupełnie odwrotnie - sam Bóg wie
na chwilę obecną jest o 3 dni większy niż z planowanej daty poroduWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 21:55
Tusia84, weronikabp, AISAK, Paulina1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No nadrobiłam ufff - jezu parę godzin mnie nie było a tyle czytania.
Martynika dzięki za sugestię o ikea - ściągnęłam z ich strony program do projektowania i już sama sobie zrobiłam projekt wraz z wycenąFakt jak zostaje miejsce bo szafka się nie mieści to jest problem ! Głównie chodziło mi jak rozmieszczę poszczególne AGD itp. Ale udało się i wyszła super. Czy zamówię u nich czy u jakiejś firmy to muszę się zastanowić i porównać ceny.
Fajnie że dziewczyny jesteście w domku i możecie spokojnie odpoczywać.
Tusia super że z szyjką ok
Monika dzidzia już jest duża - super !
Paulina sukieneczki przesliczne a sweterek -ah piękny !
Wszystkie macie piękne brzuszki
Coś mi się spać nie chcePaulina1986, MonikaS, Galanea lubią tę wiadomość
-
Super ze juz wszystkie dziewczyny są w domu:)
U mnie jeszcze nic nie wycieka z cycuszkowi się tym nie martwie;)
Galanea twórczość twego męża bezcennaZainspirowalas mnie do zrobienia fotki muszę dziś się za to wziasc;)
Tusia super ze wszystko ok z szyjkaNiech taka już zostaje do konca:)
Paulina sukienusie piekne;) Monika duży juz chłopak z waszego malenstwa;) ciekawe ile nasz teraz wazy
Też czekam za ciuszkami z allegro dla synka;) A propos małego to juz się chyba obudził , to ci ranny ptaszek
Paulina1986, MonikaS, Galanea lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
Mnie obudził ból bioder i żebra.Mały śpi w najlepsze.Taki to pożyje.Wczoraj miałam tak intensywny dzień,załatwiliśmy tyle rzeczy,że myślałam,że pośpię dłużej,ale gdzie tam.A dziś kolejny długi dzień.
Nie wiem jak wytrzymam na szkole rodzenia do 21,może będzie opcja niebrania udziału w tych ćwiczeniach końcowych,to zwieję wcześniej.
Dziewczyny,które chodzą na Żelazną-wszyscy zostawali na tych ćwiczeniach na pierwszych zajęciach? -
Wow dziewczyny, ale dzisiaj swiat do opicia niedosc, ze zaczyna sie 28 tydzien to 7 miesiac i jeszcze na dodatek 3 trymestr...ale bedzie popijawa sokiem z burakow
Paulina faktycznie slodziutkie te sukienunie, fajnie ze sa takie proste ale jednak strojne
Galanea wow ale piekne dzielo na Twoim brzuniu!
Monika a kiedy masz kolejna wizyte tak z ciekawosci? Te paciorkowce podobno robi sie miedzy 36 a 40 tygodniem, ale moze mozna wczesniej i dlatego pytam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 07:11
Paulina1986, weronikabp, Agusia2312, Galanea, Limerikowo, Tusia84 lubią tę wiadomość
-
Muszka, teraz ostatnia prosta przed Toba:) mile uczucie prawda? Tylko za bardzo nie szalej z tym sokiem z buraków byś nie zafarbowala ze szczescia:)
Faktycznie śliczny dzien- a ja spędzę go w łóżku z katarem!!!! Zaraz zapodam porcje leków i mam nadzieje, ze w weekend mi juz odpuści. To bardzo optymistyczna wersja ze względu na panujący wirus mutant w naszym mieście.Mucha, Limerikowo lubią tę wiadomość