X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Galanea wrote:
    Dziękuję Dziewczyny, jesteście kochane :)

Mój Krzysiek dorwał się przed chwilą do brzucha. Oto efekt:

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9dee82b2ed11.png

:D
    Zajefajne! zdolniacha z Twego M! Fajnie popatrzec jak rodzice widza swoje dzieci:) jak sie Zosia urodzi poprosze o fotke porywnujaca oryginał z brzuszkiem:)

Galanea, nutka lubią tę wiadomość

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • Nalka Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic Ci nie ujmując Galanea ale Krzysztofowi wyszło to sto razy lepiej niż Tobie. ;D

Galanea lubi tę wiadomość

20120810580117.png

26ympwo.png
  • Tusia84 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina śliczne rzeczy takie urocze :)

Galanea, Paulina1986 lubią tę wiadomość

ggfxf7q.png
  • Galanea Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nalka wrote:
    Nic Ci nie ujmując Galanea ale Krzysztofowi wyszło to sto razy lepiej niż Tobie. ;D

Hahaha, tu się zgodzę :D

Paulina, cudne te ciuszki!

Paulina1986 lubi tę wiadomość

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulino słodkie te rzeczy. Ja też chce takie dla mojej panny:) ślicznie będzie w nich wyglądać.
    Takie malutkie wielkosciowo rzeczy a sprawiają tak ogromna radosc:) Magia...

Galanea, Paulina1986, Agusia2312 lubią tę wiadomość

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • Paulina1986 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki :) Staram się, żeby nie dać się zwariować różowemu szałowi dziewczęcych ubranek :) Mamie też zapowiedziałam, żeby samych słodko-pierdzących ciuszków nie wybierała, bo nie chcę mieć szafy wyglądającej jakby do niej ktoś landrynkami zwymiotował ;)
    No ale na te kilka sukieneczek się skusiłam, bo nie miałam żadnej w wyprawce od szwagierki (w końcu mają synka ;) ). Pozostałe brakujące kilka par śpiochów, pajaców itp. pozwolę kupić mamie i siostrze, bo aż nogami przebierają na myśl o zakupach. A co tam, niech też coś mają z życia :P

Galanea masz super zdolnego męża :) Tylko mu nie przekazuj wszystkich komplementów, które tu padły po jego adresem, bo jeszcze tak w piórka obrośnie, że sobie z nim rady nie dasz ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 20:58

Galanea, weronikabp, Mucha lubią tę wiadomość

iv09io4pj4q7bsdv.png

Moje Aniołki- ukochany synek 23.01.2013 (13tc) i 16.09.2013 (7tc) [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Galanea, Czad! :-))) Krzyśki to super zdolne chłopaki, mój tez :-)
    Paulina urocze ubranka, ja tez sie bronię przed różowym i Hello kitty - juz zastrzeglam, ze mojej Córci w to nie ubiore :-) chociaż taki delikatny pudrowy róż jak najbardziej, super wyglada z innymi pastelami :-)

Paulina1986, Galanea lubią tę wiadomość

• monaaa Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina1986 wrote:
    Powiem Wam, że miałam fatalny dzień. Cały czas coś mnie kuło nad spojeniem łonowym, już się nawet na IP zbierałam. Ale to chyba znowu mój pęcherz, nerki i piasek dają się we znaki. No bo skoro nie mam skurczów ani twardnienia macicy to raczej musi być układ moczowy :/
    Z dobrych wieści zakupowych - przyszły do mnie zamówione pasy ciążowe. Powiem Wam, że super sprawa. Jako, że ja mieszczę się we wszystkie spodnie sprzed ciąży, a jedynie ciasno mi w nich jak są zapięte to takie pasy umożliwiają mi nadal chodzenie w nich gdy są rozpięte. I wilk syty i owca cała. Oszczędzam na ciuchach ciążowych :)
    No i dzisiaj jak się w piżamkę przebierałam, mąż mówi do mnie: "zaczynasz piłkować" a a do niego, że co zaczynam? Na co usłyszałam, że mam ogromny brzuch, tylko tego nie widzę o się garbię :P Ach ci faceci...z nimi źle ale bez nich jeszcze gorzej ;)

Cieszę się, że już wszystkie mamuśki są w domach!
    No i muszę przyznać, że piękne zdjęcia brzuszków wstawiacie :)

Zaciekawiły mnie te pasy, a skąd zamawiałaś? hmm jak się to nosi, spodnie nie spadają? :P poszukuję fajnych i nie za drogich spodni ciążowych, ale póki co nic konkretnego. zastanawiam się czy latem z takim pasem nie bedzie za gorąco, albo w spodniach, spodenkach, które mają taki klin na brzuch?

81clk9i.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć,
    już po wizycie :) mały waży 1431g leży głową w dół nogi zarzucone na ramiona i ręka za głowę - słowem na scyzoryk ;) szyjka 3,7 cm oczywiście buźki nie chciał pokazać tylko jąderka hehe ;)

moja ginka chce porodu nat więc już nastawiam się psychicznie a co będzie to się okaże :) za miesiąc sprawdzi jak tam szew macicy po cc i postanowi co dalej :) nie ukrywam, że cc jest jak dla mnie super rozwiązaniem ale ufam swojej gin i cokolwiek postanowi to jej przyklaszczę :)
    a na następną wizytę mam dużo badań zleconych - toksoplazmoza, odczyn coombsa, hiv, wątrobowe i te ogólne i pewnie jeszcze o czymś zapomniałam :) a na następnej wizycie wymaz na te paciorkowce i inne z pochwy i odbytu(?) coś takiego hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 21:42

Galanea, weronikabp, Tusia84, AISAK, Limerikowo, Agusia2312, Mucha, Paulina1986, Nalka, vikus001, nutka lubią tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika - duży chłopak Ci sie szykuje kochana :-)))

AISAK, MonikaS lubią tę wiadomość

• MonikaS Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zobaczymy :) mój pierworodny urodził się 3160 g i też myśkpleli że większy będzie a on urodził się taka chudzinka tylko długi :) no i po terminie - miałam wywoływany poród :) z tym może być podobnie a i zupełnie odwrotnie - sam Bóg wie ;)

na chwilę obecną jest o 3 dni większy niż z planowanej daty porodu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 21:55

Tusia84, weronikabp, AISAK, Paulina1986 lubią tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra dziewczynki do jutra - idę z m film oglądać :) pewnie zasnę jak tylko się zacznie - zawsze tak mam hihi ;) do jutra pa :)

Galanea, Paulina1986 lubią tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez uciekam, oby dzis się dobrze spalo...czego zycze Wam i sobie :-) troche mam dosyć tej bezsennosci

Galanea lubi tę wiadomość

• topa42 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 00:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nadrobiłam ufff - jezu parę godzin mnie nie było a tyle czytania.
    Martynika dzięki za sugestię o ikea - ściągnęłam z ich strony program do projektowania i już sama sobie zrobiłam projekt wraz z wyceną :-) Fakt jak zostaje miejsce bo szafka się nie mieści to jest problem ! Głównie chodziło mi jak rozmieszczę poszczególne AGD itp. Ale udało się i wyszła super. Czy zamówię u nich czy u jakiejś firmy to muszę się zastanowić i porównać ceny.
    Fajnie że dziewczyny jesteście w domku i możecie spokojnie odpoczywać.
    Tusia super że z szyjką ok :-)
    Monika dzidzia już jest duża - super !
    Paulina sukieneczki przesliczne a sweterek -ah piękny !
    Wszystkie macie piękne brzuszki :-)
    Coś mi się spać nie chce :-)

Paulina1986, MonikaS, Galanea lubią tę wiadomość

zem3i09keg891u11.png
  • Agusia2312 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 05:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super ze juz wszystkie dziewczyny są w domu:)
    U mnie jeszcze nic nie wycieka z cycuszkow :P i się tym nie martwie;)
    Galanea twórczość twego męża bezcenna :D Zainspirowalas mnie do zrobienia fotki muszę dziś się za to wziasc;)
    Tusia super ze wszystko ok z szyjka :) Niech taka już zostaje do konca:)
    Paulina sukienusie piekne;) Monika duży juz chłopak z waszego malenstwa;) ciekawe ile nasz teraz wazy :)

Też czekam za ciuszkami z allegro dla synka;) A propos małego to juz się chyba obudził , to ci ranny ptaszek :P

Paulina1986, MonikaS, Galanea lubią tę wiadomość

w4sqsg18dydmngv7.png[/url]

w4sqskjo7ajwjkso.png[/url]
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 05:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie obudził ból bioder i żebra.Mały śpi w najlepsze.Taki to pożyje.Wczoraj miałam tak intensywny dzień,załatwiliśmy tyle rzeczy,że myślałam,że pośpię dłużej,ale gdzie tam.A dziś kolejny długi dzień.
    Nie wiem jak wytrzymam na szkole rodzenia do 21,może będzie opcja niebrania udziału w tych ćwiczeniach końcowych,to zwieję wcześniej ;).
    Dziewczyny,które chodzą na Żelazną-wszyscy zostawali na tych ćwiczeniach na pierwszych zajęciach?

• Martynika Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 05:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A słuchajcie,co z Fler?też coś dawno się nie odzywała,czy ona nie miała ostatnio jakichś problemów?myślę o niej od paru dni,od dłuższego czasu milczy.

• Mucha Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow dziewczyny, ale dzisiaj swiat do opicia niedosc, ze zaczyna sie 28 tydzien to 7 miesiac i jeszcze na dodatek 3 trymestr...ale bedzie popijawa sokiem z burakow ;)

Paulina faktycznie slodziutkie te sukienunie, fajnie ze sa takie proste ale jednak strojne :)

Galanea wow ale piekne dzielo na Twoim brzuniu!

Monika a kiedy masz kolejna wizyte tak z ciekawosci? Te paciorkowce podobno robi sie miedzy 36 a 40 tygodniem, ale moze mozna wczesniej i dlatego pytam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 07:11

Paulina1986, weronikabp, Agusia2312, Galanea, Limerikowo, Tusia84 lubią tę wiadomość

iv09g7rf258kfw3a.png
  • evas Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z Wami i Waszymi brzucholkami w ten piękny słoneczny poranek ;)

Ja dziś przespałam całą nockę. Mały obudził mnie przed 7 i cały czas bryka :D

Miłego dnia kochane mamuśki ;)

weronikabp, Galanea lubią tę wiadomość

9bsp388.png
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszka, teraz ostatnia prosta przed Toba:) mile uczucie prawda? Tylko za bardzo nie szalej z tym sokiem z buraków byś nie zafarbowala ze szczescia:)

Faktycznie śliczny dzien- a ja spędzę go w łóżku z katarem!!!! Zaraz zapodam porcje leków i mam nadzieje, ze w weekend mi juz odpuści. To bardzo optymistyczna wersja ze względu na panujący wirus mutant w naszym mieście.

Mucha, Limerikowo lubią tę wiadomość

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
‹‹ 665 666 667 668 669 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ