MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry;) Wczoraj zalatany dzień, byłam wykończona. Dziś nie planuję za wiele robić, zeby odpocząć
Odkurzę, ogarnę, poczekam na męża, pójdziemy z psem i po jakieś mięsko na obiad. Potem nicnierobienie, wieczorem tylko jedni znajomi na herbatkę wpadną, a potem na chwilkę do drugich. Powinnam dać radę
Zapisałam się do szkoły rodzenia;) Zdążyłam;P Dopiero pierwsza grupa rusza przy szpitalu od 7kwietnia i mnie pani od razu zapisała;) Bo maj to już będę się toczyć i mogłabym się nie wtoczyć po schodach:PAgusia2312, weronikabp lubią tę wiadomość
-
Hej
Ale dziś ładna pogoda
Galanea piękne brzuszki, a z ciebie szczuplinka jestt
Paulina śliczne ubranka
Fler dawno się nie odzywała, mam nadzieję że da znać nie długo...
Wczoraj złapały mnie 3 bolesne skurcze przeszywające cały brzuch ! Już się przestraszyłam, ale mąż kazał mi się położyć to tylko się położyłam i przeszło... Hmm a wizyta 1 kwietnia...
To i ja spróbuje wstawić lokum Franka
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3e4e5c0bb862.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 11:50
vikus001, Galanea, Paulina1986, weronikabp, Limerikowo, Agusia2312, evas, Tusia84, Nalka lubią tę wiadomość
-
monaaa wrote:Zaciekawiły mnie te pasy, a skąd zamawiałaś? hmm jak się to nosi, spodnie nie spadają?
poszukuję fajnych i nie za drogich spodni ciążowych, ale póki co nic konkretnego. zastanawiam się czy latem z takim pasem nie bedzie za gorąco, albo w spodniach, spodenkach, które mają taki klin na brzuch?
Zamawiałam od tego sprzedawcy http://allegro.pl/pas-ciazowy-uniwersalny-najtaniej-na-allegro-i4040763547.html
Raczej gorąco nie będzie w nich latem, a niestety innej opcji nie ma - albo pasy ciążowe albo spodnie ciążowe z wszytym pasem. No i ewentualnie w lato sukienkimonaaa lubi tę wiadomość
-
Pomiary miednicy zapisuję na liście moich pytań do gina na wtorek
Może też wreszcie mnie zbada, bo chciałabym się dowiedzieć, jak jest ułożony mój Mały, a gin to wyczuje przez brzuch.
Ja zjadłam i chwilkę odpoczywam po ćwiczeniach, a potem czeka mnie góra roboty... Dobrze, że chociaż pogoda nastraja dobrze -
Nawet nie wiedziałam, że jest coś takiego jak pomiary miednicy, chyba też muszę podpytać lekarza. Ostatnimi dniami czuję ból bioder po nocy i chodząc, może to właśnie miednica się rozchodzi, bo raczej nie mam szerokich bioder.
Judi, dobrze, że już jesteś w domu. Widzę, że strasznie Cię wymęczyli.
Paula, śliczny masz brzuszekA na tej piłce w tle to ćwiczysz teraz czy trzymasz ją na później?
-
Galanea już teraz raz na jakiś czas na niej ćwiczę ale takie ćwiczenia dla kobiet w ciąży np rolowanie miednicy które wzmacnia między innymi mięśnie Kegla brzucha itd
A czasem na niej Tv oglądam
Galanea, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula śliczny brzusio
) fler i Ivv milczą długo.. Dajcie znac dziewczyny
ja po badaniach, wizycie - wszystko ok
teraz zakupy i jedzonko. W mothercare kupiłam śliczne śpioszki i body letnie
Galanea, Mucha, vikus001, Agusia2312, evas, Paulina1986, Nalka lubią tę wiadomość
-
weronikabp wrote:Paula śliczny brzusio
) fler i Ivv milczą długo.. Dajcie znac dziewczyny
ja po badaniach, wizycie - wszystko ok
teraz zakupy i jedzonko. W mothercare kupiłam śliczne śpioszki i body letnie
Super, że wszystko u Was ok. Przy okazji pokaż co tam ładnego kupiłaśweronikabp, vikus001 lubią tę wiadomość
-
Wiem, wiem, powinnam sprzątać, gotować itp, ale popatrzcie na brzuch tej laski 2 tygodnie po porodzie - JA TEŻ TAK CHCĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=ID2KE-XGtuQ
Galanea, vikus001, Paulina1986, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
Modelka wrote:Wiem, wiem, powinnam sprzątać, gotować itp, ale popatrzcie na brzuch tej laski 2 tygodnie po porodzie - JA TEŻ TAK CHCĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=ID2KE-XGtuQ
Faktycznie, też bym tak chciała. W ogóle widać, że dziewczyna jest mega zadbana. -
Ja wpadłam na nią w sieci wczoraj i oglądam sobie w chwilach "czekoladowego załamania"
Jest bardzo ładna, zadbana, no i ten brzuch piękny po porodzie! Dla mnie to oznacza jedno - jest dla mnie nadzieja
Ale właśnie wpadłam na jej video, gdzie pokazuje, jak robi swój makijaż (a więc jak wygląda bez niego) - i tym bardziej jest dla mnie nadziejaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 14:37
-
Paulina1986 wrote:Raczej gorąco nie będzie w nich latem, a niestety innej opcji nie ma - albo pasy ciążowe albo spodnie ciążowe z wszytym pasem. No i ewentualnie w lato sukienki
ja w poprzedniej ciąży nie nosiłam spodni z pasem ani osobnych pasow, bylo mi w nich za gorąco, a na pewno ni założyłabym ich w lato. Teraz nosze spodnie ciążowe ale tylko jak gdzies wychodze, a pas sciagam nizej bo mnie wszystko swedzi
-
nick nieaktualny
-
Kurcze mnie jeszcze biodra ani miednica nie bola, mam nadzieje, ze mi sie zdaza rozejsc przed porodem?
Dzisiaj mi sie pierwszy raz snil porod, cesarskie ciecie o dziwo bo nastawiam sie na naturalny. Mala byla sliczna
Zbieram sie powoli na wizyte ciekawe czego sie dzisiaj dowiemweronikabp, Limerikowo lubią tę wiadomość