MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Vikus faktycznie kłopot. Sama sledze różne str. Ale myślę ze jak ma się profesjonalna sesje to fotograf sam powinien zasugerować coś. Ja na Twoim miejscu skupilabym sie tez na dodatkach, wzielabym jakieś buciki/ skarpetki/zabawke zakupiona dla bobaska. Moze zdjęcie usg.
Bluzki ze 2 bym wzięła dla urozmaicenia , sexi wygodny staniczek założyła. a M na wpół elegancko- dzins koszula jakas i sexi klata:)weronikabp lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVikus pamietaj przede wszystkim ze musisz sie czuc komfortowo,nawet najpiekniejsze ubranie,w ktorym bedziesz sie zle czula nie wplynie korzystnie na zdjecia,pozniej jak bedziesz je ogladala bedziesz sobie przypominala swoje skrepowanie a nie przyjemnosc
ja tak zawsze doradzam,jak robie sesje
swoboda i przyjemnosc z faktu sesji da ci sto procent satysfakcji
-
No,tak,ale ja się zastanawiam,czy to,że wcześniaki były u męża w rodzinie ma jakiekolwiek znaczenie.Bo u mnie kobiety nie rodzą raczej przed terminem,moja mama przenosiła siostrę o ponad dwa tygodnie!Jeśli to ma związek na przykład z niewydolną szyjką u kobiet z rodziny męża,to nie powinno mnie to dotyczyć...hm,muszę podpytać lekarza,tylko teraz mam wizytę jakoś dopiero za dwa tygodnie.
Vikus,jeszcze pytanie,czy sesja w plenerze,czy w studio,jaki ma mieć charakter,jakie będą akcesoria,itd.
Ale warto wziąć ze sobą trochę rzeczy,można z nich stworzyć fajną kompozycję.No i liczę na to,że pokażesz nam efekty.
-
no ja tez na to licze:)))) sesja w studio poniewaz roznie to teraz z ta pogoda....tez tak mysle ze komforot to juz polowa sukcesu:)a jak mnie bedzie chciala babka rozebrac i na golasa tam bede miala paradowac przed nia? oooo nieeeeeee:)
NataliaK, weronikabp lubią tę wiadomość
-
ja też często pisałam o izycie i zbytniego zainteresowania nie odnotowałam, tzn np pisałam, że mam wizytę i nie było komentarzy powodzenia, czekamy z noecierpliwością a jak wracałam to nikt nigdy nie napisał ciekawe jak tam wizyta u Moniki bo się coś nie odzywa... czasami mam wrażenie, że jakbym przestała się odzywać to nikt by tego nie zauważył. chyba siły przebicia nie mam poprostu
fajnie, że poruszyłyście ten temat bo naprawdę bywa to przykre i rozumiem dobrze inne dziewczyny w tym temacie... ale rozumiem, że niektóre dziewczyny lepiej się ze sobą zżyły a inne mniej. ja też mam swoje faworytki które bardziej lubię
także staram się tym nie przejmować. bądżmy jednak bardziej tolerancyjne i interesowne w stosunku do wszystkich forumowiczek
to moja prośba
sunset ja się zastanawiałam gdzie Cię wcięło i to bardzo często myślałam o Tobiesunset, Kota, karolina1990, Galanea, monaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyvikus001 wrote:no ja tez na to licze:)))) sesja w studio poniewaz roznie to teraz z ta pogoda....tez tak mysle ze komforot to juz polowa sukcesu:)a jak mnie bedzie chciala babka rozebrac i na golasa tam bede miala paradowac przed nia? oooo nieeeeeee:)
)a nie to było Vanity Fair
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 17:10
NataliaK, vikus001, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
A to obiecane moje zakupkii:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/57b6bf52e762.jpg - z tego tatuś duumny najbardziej:)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4ae8920d5dd8.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0cea5a65cb6f.jpg
i na koncu 3-częsciowy komplecik za 20 zł z allegro Nówki- na żywo wygląda o wiele lepiej:)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5d246927d2e0.jpgMonikaS, NataliaK, excella, weronikabp, Paulina1986, maggda, Galanea, Tusia84, Agusia2312, Nalka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki Monika za poprzedni post.
MonikaS wrote:a ja muszę iść do sklepu po jakieś zakupki bo nie ma co jeść. jakiś pomysł na obiadokolację? bo ja to narazie na śniadaniu samym jadę...
Ja miałam dziś placki ziemniaczane i do tego pierś z kurczaka duszona ze szpinakiem, ale jak chodzi za Tobą coś na słodko to albo ryż z jabłkami z dużą ilością bitej śmietany albo makaron z twarogiem - tego nigdy nie odmówię, a do zrobienia mega szybko i prosto.
Smacznego! Cokolwiek tam sobie upichcisz
MonikaS, Tusia84 lubią tę wiadomość