MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Wróciliśmy z meczyku:) Miało byc 2-0 dla nas- po golu dla mnie i Gabrysia, a było 3-0- jeszcze jeden gol dla tatusia;) Dobrej nocki życzę
Ktoś pytał jak zrobić kruche krówki- trzzeba je gotować dłużej, będą ciemniejsze i bardziej kruche, bo wilgoć z nich wyparuje;)
Moje wyszły mega ciagutki:Pevas, czekajajaca, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiesforna wrote:Ja też ją uwielbiam!
Na film strasznie bym chciała iść, ale teraz nie mogęa później Synek raczej na kino nie pozwoli.
Więc pewnie zostanie mi czekać aż się pojawi w sieci...
Co do ruchów, to mój Jasiek się wierci strasznie całymi dniami. Czasem się zastanawiam, czy On w ogóle śpi. I tak się wypina, że mój brzuch przybiera strasznie dziwne kształty
Nie to zebym byla piratem ale jest dostepny w internecie na torentach :> wiec mozesz w domciu, tylko csi nic nie mowilamogladalam w domciuuu :> a w kolejce do obejrzenia jeszcze Jack Strong o Kuklinskim,rowniez dostepny hyhy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2014, 22:13
Niesforna lubi tę wiadomość
-
evas wrote:Coś dzisiaj mało nas na forum, chyba przez tą ładną pogodę.
UWAGA wysyłam LIST GOŃCZY
Pilnie poszukiwane:
Limerikowo,
vikus001
Bankierka
MagdaO
fler
Evelineq
kambel
Mati1980
onka79
Paulina1986
Duchess
Dawno Was dziewczynki nie widziałam, więc odzywać się i pisać co tam u Was i Waszych maluchów słychać
Jestem, jestem kochana:) Zajmuję się głównie podczytywaniem Was moje drogie bo czas ciągle za krótki na wszystko w ciągu dnia. Chodzę jeszcze do pracy, wieczorami synek a w weekendy spacery, porządki i podczytywanie czerwcówek:) U mojego drugiego chłopczyka wszystko dobrze (mam nadzieję) - nie mogę się doczekać kolejnego usg!
Pozdrawiam serdecznie wszystkie Mamusie!!! Buziaki
evas, Martynika, weronikabp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
evas wrote:Coś dzisiaj mało nas na forum, chyba przez tą ładną pogodę.
UWAGA wysyłam LIST GOŃCZY
Pilnie poszukiwane:
Limerikowo,
vikus001
Bankierka
MagdaO
fler
Evelineq
kambel
Mati1980
onka79
Paulina1986
Duchess
Dawno Was dziewczynki nie widziałam, więc odzywać się i pisać co tam u Was i Waszych maluchów słychaćstaram się podczytac cos codziennie ale nadarzyc za tematami tutaj to ciężko
więc zazwyczaj tylko czytam. U nas dziś była piękna pogoda więc wykorzystalismy to jak się dało .a teraz idę się porozpychac na mojego m bo żeberko znów daje o sobie znać
evas lubi tę wiadomość
-
ha - ja dziś pierwsza
wyspałam się jak nigdy
ostatnio tak dobrze sypiam
słoneczko świeci, m wybył a my z Michałkiem samochodami po łóżku jeźdimy, ale zaraz idę mu kaszkę zrobićsama nie mam zbytnio apetytu. znowu waga w dół poszła. ja nie wiem co z tym apetytem mam...
miłego dnia wszystkimexcella, evas, weronikabp, czekajajaca lubią tę wiadomość
-
Zazdroszczę przespanej nocy
ja sypiam koszmarnie, bolą mnie w nocy stawy, swędzi skóra. Dziś sie obudziłam i poszlam na bujany fotel, licząc ze moze zasnę. Ale.niestety. teraz ledwo siedzę.
Dziś jedziemy do teściów, o tyle dobrze że nie muszę gotować ale bede się męczyć siedząc przy stole.
Maluch szaleje w brzuchu i nie daje mi spokojnie poleżeć
Miłego dniaevas lubi tę wiadomość
-
Excella współczuję. u mnie sekretem dobrego snu jestmnóstwo poduszek powtykanych pode mnie gdzie się da
a i tak parę razy zmieniam w nocy pozycję bo drętwieję. a i tak trzrba na siusiu wstać conajmniejn2x
ja przy stole też męczę się i to podwójnie...a bez podparcia bym nie wysiedziała
chyba szarlotkę upiekę - mam super jabłka do tego - szarą renetęWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2014, 09:44
evas lubi tę wiadomość
-
Zjadłabym szarlotkę z lodami
zobacze dziś z tymi poduszkami, może bedzie lepiej.
Teraz muszę napić sie Prenalenu, wczoraj wieczorem chyba za długo byłm na dworze, teraz czuje sie nie wyraznie, coś mnie łamie w kościach.weronikabp, evas lubią tę wiadomość
-
WItam kochane:) WIelkopolska kłania sie słoneczną pogodą
Ciepło sie robi i czego więcej chcieć
Ja w nocy spie narazie bardzo dobrze
Mału juz od rana daje znaki , chyba ta pogoda tak dobrze na niego działa;) A mamusia jest tez szczęsliwa że czuje szkraba:)
Miłej i słonecznej niedzieliweronikabp lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
Cześć dziewczyny, ja wczoraj byłam i przyjaciółki na klachach, potem pojechałam do mamy. Jak wróciłam posprzątałam, zrobiłam obiad. Mąż wrócił dopiero o 19:30 z pracy ;( ale zaciągnęłam go do kina
film nie powalił mnie na kolana ale bynajmniej wyrwaliśmy się z domu
Niedziela będzie pracowita, klejenie tapety itd. Zobaczymy ile damy radę zrobić, bo póki co formuła 1 jest ważniejsza... jak ja tego nie lubię...
Życzę miłego dniaweronikabp lubi tę wiadomość
-
Witam slonecznie:)
my nie dawno wstaliśmy... Dzień laby dziś. Nic robić nie będę. Wykorzystam męża. Teraz robi śniadanie - niestety tylko grzanki w jajku o wczoraj gości przypadkowa mieliśmy i cały marny asortyment lodowki poszedł na zagryche. Później skoczymy moze na małe zakupki, moze naciagne męża na jakieś smakolyki:)
Wiecie co wczoraj właśnie była moja sis pielęgniarka i pytała o szczepionki. Poleca 5w1, nie poleca 6w1 bo ta zawiera szczepionkę co juz dziecko w szpitalu otrzymuje i z tego co widzi to dzieci ciężko ja przechodzą.
Rota i meningokoki odpuścić kazała, a po roku dopiero pneumokoki. Im później dziecko się na nie zaszczepi to mniej ma dawek, organizm w tym czasie nie walczy z żadna inna szczepionka- poleca i tak samo ona zrobiła dla swego syna
i przy kolejnym też. To jej zdanie.
A poza tym stwierdziła, ze brzuszek mi opadl- ja też to niestety zauwazylam:(
Miłego dnia. pysznych ciast i duuuuzej ilości przyjemnych kopniaczkow.MonikaS, weronikabp, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
Hej
U mnie dziś piękne słonko od rana
Topa super że maleństwo Cię przekopałoJa też mam czasem że zaczynam się martwić a potem wielka radość jak Franek przekopie
Ja właśnie zajadam słodkie cukrzano - galaretkowe malinki
Aisiak a może nie opadł tylko Mała się obróciła?? U mnie jak Franek obrócił się główką w dół to ponad 4 cm obwodu pod biustem spadło...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2014, 10:37
weronikabp, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
no właśnie dla mnie też znajoma dr mówiła, że nie ma sensu tych 6w1 szczepionki brać bo zawiera dokładnie to co już po narodzinach szczepią, i też polecała 5w1 i tak też zrobiliśmy. chcieliśmy skojarzone bo żal tak co któryś raz po 3 kłucia na raz... Michałek dobrze zniósł także mam nadzieję, że Piotruś też tak samo to przejdzie.
na nic dodatkowo nie szczepiliśmy. chciałabym tylko na ospę ale narazie kasy brak bo nie chodzi do przedszkola, gdyby chodził miałby za darmo - bez sensu... -
nick nieaktualnyDzień dobrek Kochane, ja na chwilkę, zostawiam torbę i śmigam do Teściowej na działke, na słoneczko
przez 2 dni dostałam tyle czułości od mojej 4 letniej chrześnicy, że się rozpływam, mam nadzieję, że mi tez się uda wychować tak fantastyczne dziecko jak mojemu Bratu
Jest tak empatyczna i mądra, że az trudno uwierzyć, że ma 4 lata, głaskała mój brzuch i mowiła do Poli, np jeden z tekstów: Poluniu, nie bój się, już niedługo do nas dołączysz" i całowała brzusio - totalna rozklejka
)
Dobra spadam, widze, że pogoda sprzyja zdrowiu i nikt nie choruje i nie ląduje w szptalu, oby tak dalej
ps. Evas - mężulek już wraca z rekonstrukcji, w jednym kawałkunie wpadłam wracając z ryneczku, bo teściowa zadzwoniła, żeby już jechać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2014, 12:23
monaaa, evas, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
Kolejka przy kasie w Biedronce.Pani odłożyła rzeczy na taśmę i wyszła odstawić wózek.Wróciła bardzo zmieszana,bo w ręku trzymała niezapłacone ogórki.Zaczęła tłumaczyć się przed kasjerką,że nie zapikały na bramkach.
A czy Ty już kupiłaś sobie ogórki z paskiem magnetycznym?
monaaa, evas, azi, excella, Duchess, weronikabp, MonikaS lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie tez dzis piekne sloneczko oraz dzien leniuchowania.obiad oo za domem,a potem pyszne lody no i obowiwzkowo spacerek
Co do nieprzespanych nocy na szczesciemnie wiem co to znaczy. Jak juz usne to spie do rana, nawet na siku sie nie budze. Czasami czuje bol plecow, ale jak pocwicze to bol zdecydowanie maleje i problem znika. Dwa razy obudzil mnie skurcz lydki, ale zaraz potem usnelam. Takze kochane wspolczuje tych nieprzespanych nocy, pewnie chodzilabym jak lunatyk, gdybym sie nie wysypiala.