MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Martynika z tym brzuchem też tak mam a ostatnio mąż stwierdził że brzuch mi się trochę obniżył i teraz nie wiem czy to dobrze czy źle ? A od jakiś 2 tyg właśnie bardzo często chodzę do tolety tak co pół godziny. Wizytę mam za tydzień to popytam lekarza co i jak
-
nick nieaktualny
-
http://motherandbaby.pl/gdzie-i-kiedy/
Kurczę, widzę, że w Warszawie 14-15 czerwca.. W Krakowie chyba już były, bo jest tylko archiwum. We Wrocławiu są w maju, jakby któraś była w okolicach.
Eh i muszę powiedzieć, że to nie tyle ja nałowiłam, co mój mąż. Stał pod bramką przed 10 jak do jakiegoś wyścigu. Brał udział w konkursie "tatusiowie w ciąży" i chodził ze specjalną poduchą imitacją 9 miesiąca ciąży. Chodził z tym brzuchem po całej sali zbierając prezenty w zastraszającym tempie i już szykował się do kolejnych konkursów. Dobrze, że mnie nie opuścił na ktg i usg.Ale fotelik to mi chłop tak przeżywa, że mi go żal. Naprawdę.
weronikabp lubi tę wiadomość
-
Martynika wrote:Ja właśnie nie umiem stwierdzić, czy mi się obniżył, czy nie. Może to kwestia tego, że urósł? Artur 19 marca miał już 1,5 kilo, więc grawitacja, chcąc nie chcąc musi działać. Bo na takie typowe obniżanie się brzucha to chyba za wcześnie?
a co do takiego typowego obniżania to nie mam pojęcia kiedy to się dzieje ? -
Martynika wrote:Coś tam pamiętam jak dziewczyny z III trymestru mówiły, że parę tygodni przed porodem, ale nie wiem dokładnie. Ktoś do tego już doszedł na szkole rodzenia?
i mam nadzieję że synek nie będzie taki szybki
-
Dziś wam rano pisałam, ze też mam zauważalne obniżenie brzuszka, wiec jak i wy zobaczylyscie to też mnie więcej w tym samym czasie- widocznie tak ma być!
Nalka- Słodkie- facet z brzuchem:) musiało to super wygladac:) masz fotke?Nalka lubi tę wiadomość
-
Martynika wrote:Coś tam pamiętam jak dziewczyny z III trymestru mówiły, że parę tygodni przed porodem, ale nie wiem dokładnie. Ktoś do tego już doszedł na szkole rodzenia?
AISAK no właśnie głupol ze mnie, bo zapomniałam aparatu! I nie mam zdjęć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2014, 19:50
-
Nalka to wielka szkoda... Mam też nadzieje ze te brzuchy to czysta fizyka a nie zwiastun wcześniactwa. bo biorąc twój post za proroczy to parę z nas urodzi w kwietniu:) co prawda my chcieliśmy miec kwietniowego bobaska, ale musi poczekać do drugiej polowy maja, bo wtedy będę miec poprane i przygotowane wszystko.
-
Nalka super łupy;) Fajnie ze się wybraliście na takie targi
My dziś byliśmy u teściów w odwiedzinach i zjedliśmy desery lodowe to mały zaczął szaleć po lodach bardzoachh te dzieciaczki naprawdę lubieja takie słodkości
a taka pogoda jak dziś mogłaby być codziennie;)
Nalka, weronikabp, evas lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]