MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
fler wrote:Podczytuje i pozdrawiam ale ja dziś mam dzień odsypiania po ciężkiej nocy. Nie mogłyśmy spać - ja bo dzidzia szalała, a - dzidzia niestety nie wiem dlaczego
cały dzień śpimy, jemy i chodzimy siku
Ale wywołanie do tablicy przyniosło skutekwidać kto nas podczytuje, ale nie pisze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2014, 18:27
fler lubi tę wiadomość
-
Dobra, dobra już się melduję
Ja czytam forum codziennie i codziennie staram się coś napisać, ale jak nie mam nic ciekawego do powiedzenia to się nie udzielam
Ja dzisiaj dwa pranka zrobiłam korzystając z możliwości wysuszenia go na słoneczku. Następnie zrobiłam ostateczną selekcję otrzymanych ubranek dla córci. Zostawiłam tylko to, co na prawdę mi się podoba. Resztę oddam darczyńcomOd tej roboty plecy mnie rozbolały, więc po 15:00 włączyłam tryb leniuchowania i tak się relaksuję do teraz
Moja maleńka też chyba jest odwrócona pleckami do brzucha, bo dzisiaj cały dzień czuję kopniaki w dole brzucha, a dokładniej w pęcherz i (za przeproszeniem) w tyłek
Miłego, spokojnego wieczoru kochaneevas, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
Paulinko dobrze Cię widzieć i czytać dobre wieści
Ale jeden meldunek w ciągu dnia musi być złożony
Ja dziś prałam wózek, a właściwie to wszystko co się udało zdjąć i włożyć do pralki. Ciuszków mam jeszcze niewiele, więc na razie nie piorę. Poczekam do czerwca.Paulina1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja Wam mamuski moge polecic film jak nie ogladalyscie jeszcze, oczywiscie
-Kamienie na szaniec. Jak zwykle takie filmy o takiej tematyce mnie poruszaja,podobnie jak Lista Schindlera... polecam!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2014, 19:14
Niesforna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo do fotek mam dopiero 3 cykniete
ale wybieram sie w kwietniu na sesyje, wiec pamiatka będzie
Ja prac ubranka bede dopiero w maju bo na koniec kwietnia dopiero je dostane. Polozna powiedziala, ze najleoiej prac w platkach mydlanych, bo najmniej uczulaja, ale jeszcze nie doczytalam. Mowila tez, zeby w tym samym wyprac koszule, ktore bedziemy braly do szpitala, zeby dziecko jak bedzie jadlo nie mialo kontaktu ze zwyklym proszkiem, w ktorym moglaby byc wyprana koszula.
Ach wy juz dziewczyny tak przygotowane jestescie a ja daleko w tyle, bede miala pracowity maj cos sie mi tak wydaje, zeby Was dogonicevas, NataliaK lubią tę wiadomość
-
No hura ! Zjadłam połowę dużych lodów śmietankowo- czekoladowych i mały się wierci
Wypina chyba jakąś część ciała i faktycznie może być obrócony pleckami i kopać do środka
Jestem już spokojna
NataliaK, evas, Martynika, Paulina1986, azi, czekajajaca, Agusia2312, MonikaS, excella, monaaa, Tusia84, sunset, Paula222, weronikabp lubią tę wiadomość
-
NataliaK wrote:A ja Wam mamuski moge polecic film jak nie ogladalyscie jeszcze, oczywiscie
-Kamienie na szaniec. Jak zwykle takie filmy o takiej tematyce mnie poruszaja,podobnie jak Lista Schindlera... polecam!
-
evas wrote:Mnie wczoraj mało było, to może przegapiłam
Martynika wrzuć listę, to będziemy wiedziały komu jeszcze manto spuścić, za nie odzywanie się
Oj,to dopiero jutro,bo komputer już spakowany i na nowym mieszkaniu.Jutro będę tam urzędować.Choć jutro znowu będzie pracowity dzień i nie wiem,czy w ogóle będę miała czas go odpalić.Ale jak tylko się dorwę,to wrzucę listę. -
nick nieaktualnyevas wrote:Tym razem się nie skuszę. Jakiś czas temu byliśmy na filmie "W ukryciu" też tematyka wojenna i jakoś nie powalił nas na kolana.
To zalezy czy czytalas ksiazke "kamienie na szaniec"lektura w szkole, byla moja jedna z ulubionych
Niesforna lubi tę wiadomość
-
Martynika wrote:Oj,to dopiero jutro,bo komputer już spakowany i na nowym mieszkaniu.Jutro będę tam urzędować.Choć jutro znowu będzie pracowity dzień i nie wiem,czy w ogóle będę miała czas go odpalić.Ale jak tylko się dorwę,to wrzucę listę.
Tylko się nie przemęczajMartynika lubi tę wiadomość
-
NataliaK wrote:To zalezy czy czytalas ksiazke "kamienie na szaniec"
lektura w szkole, byla moja jedna z ulubionych
bardzo lubię czytać, ale one mnie wyjątkowo nudziły. Zaczynałam i nigdy nie mogłam skończyć. Może teraz jest czas by je nadrobić.
NataliaK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
evas wrote:Coś dzisiaj mało nas na forum, chyba przez tą ładną pogodę.
UWAGA wysyłam LIST GOŃCZY
Pilnie poszukiwane:
Limerikowo,
vikus001
Bankierka
MagdaO
fler
Evelineq
kambel
Mati1980
onka79
Paulina1986
Duchess
Dawno Was dziewczynki nie widziałam, więc odzywać się i pisać co tam u Was i Waszych maluchów słychać
Jestem, jestemPodczytuje w wolnej chwili. Jestem na szkoleniu w Gdańsku, więc nie mam czasu się udzielać
Stanisław "kopie" z finezją napastnika, co najmniej, Barcelony
We wtorek idziemy na usg III trymestru, więc od poniedziałku pewnie zacznę się stresować i zadręczać Was moim strachem oraz przerażeniem, tak, że będziecie miały mnie dość.
evas lubi tę wiadomość
-
NataliaK wrote:To zalezy czy czytalas ksiazke "kamienie na szaniec"
lektura w szkole, byla moja jedna z ulubionych
Na film strasznie bym chciała iść, ale teraz nie mogęa później Synek raczej na kino nie pozwoli.
Więc pewnie zostanie mi czekać aż się pojawi w sieci...
Co do ruchów, to mój Jasiek się wierci strasznie całymi dniami. Czasem się zastanawiam, czy On w ogóle śpi. I tak się wypina, że mój brzuch przybiera strasznie dziwne kształtyevas lubi tę wiadomość