X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • alexast Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niesforna - wszystkiego naj z okazji urodzinek :)

Paula i Agusia - trzymam kciuki za wasze jutrzejsze wizyty. Napewno będzie wszystko ok :)

Ja w środę idę zrobić badania a w piątek mam wizytę.

Muszko - mój maluch też jest coś (od wczoraj) bardzo leniwy i daje o sobie tylko od czasu do czasu znać.

weronikabp, Niesforna, Paula222 lubią tę wiadomość

5djys65g3oi6ttof.png
    17u9j44jpb186k7u.png
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alexast to pewnie taki moment przejsciowy leniuszkowania. Sprawdzalam detektorem i tetno 150 wiec jest ok.
    Ale mi sie chce spaaaaac.

iv09g7rf258kfw3a.png
  • Agusia2312 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niesforna wszystkiego naj z okazji urodzinek:)

Alexast to juz trzymam Kciuki:)
    Ja chyba bede miec złe wyniki moczu bo pierwszy raz mi sie na dnie kubeczka zebrał osad;/ no nic gin tabletki przepisze i bede dzielnie łykać :)

Niesforna lubi tę wiadomość

w4sqsg18dydmngv7.png[/url]

w4sqskjo7ajwjkso.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moja po 2, 3 dniach posuchy od soboty się rozbrykała, co mnie bardzo cieszy ale wiem, ze lada chwila znowu może być cisza, powiem Ci Muszko, że gdyby nie detektor w tych dniach ciszy to bym zwariowała chyba :)

• Mucha Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronika to prawda, ja sie ciesze ze go mam bo mnie uspokaja...niby glupotka a jednak daje duzo.
    Zaczelam zamawiac rzeczy dla malej i czekam teraz az kurierzy zaczna sie zjawiac :) wozek i mebelki dopiero w polowie kwietnia, albo nawet po swietach bede zamawia zeby w polowie maja wszystko najpozniej bylo. Po drodze maz pomaluje pokoj malej. Termin mam na 25 czerwca, wiec sie powinnam wyrobic.

weronikabp, Agusia2312 lubią tę wiadomość

iv09g7rf258kfw3a.png
  • alexast Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się dzisiaj na fejsie trafiła okazja :) dziewczyna z mojego miasta sprzedaje ciuszki, śliczne rampersiki, spodenki i takie tam. Jutro po nie jadę, aż się nie umiem doczekać :)

weronikabp, Mucha, Galanea, Agusia2312 lubią tę wiadomość

5djys65g3oi6ttof.png
    17u9j44jpb186k7u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alexast rampersy dla naszych maluchów są super, sama kupiłam kilka i dostałam od bratowej, na lato genialny pomysł :)

Agusia2312, alexast lubią tę wiadomość

• MonikaS Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a my z Michałkiem właśnie wróciliśmy niedawno z placu zabaw. Tak siedzieć na ławce to chłodno bo wiatr zimny powiewa. Za to słońce grzeje po pleckach :) wytrzymaliśmy chyba z godzinę, tzn ja bo Michaś siedziałby dłużej, ale w sumie jak oznajmiłam, że pora do domu to i zbytnio nie protestowwał - pewnie też troszkę zmarzł :)zaraz położę go lulu :) a sama chyba zacznę porządkować ubrania :) bo i u Michałka trzeba posegregować co za małe i te co od siostry przywiozłam dla dzidziusia :) już zrobiłam wolne miejsce w komodzie :)
    spać mi się chce - wczoraj siedziałam do 1 w nocy nad deklaracją stowarzyszenia dla męża bo do dzisiaj był termin złożenia :] właściwie to i wczoraj cały dzień na to poświęciłam - straszny bałagan mieli w papierach :] ehhh te chłopy
    chyba teraz pora na drugą kawkę. a dzisiaj rano ciśnienie miałam 90/67 heh jak nie za wysokie to znowu ledwo ciepła ;)

Galanea, weronikabp, Agusia2312 lubią tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • Tusia84 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niesforna wszystkiego najlepszego spełnienia wszystkich marzeń..

Paula, Natalia i Agusia to kciukasy za nasze jutrzejsze wizyty :*

Alexast powodzenia na wynikach jutro :)

Ja byłam u lekarza z mają córa i to wirus więc dostała tylko leki na wzmocnienie.. mam zbijać gorączkę i powinno być dobrze..

Po drodze do domu zajechałam do sklepu dziecięcego u nas bo widziałam na wystawie nowe wózki więc weszłam.. i nawet spodobał mi się x-lander na rok 2014/2015 bo jest taki zgrabny, model cite
    tu link

http://x-lander.pl/product,xcite.html

http://allegro.pl/wozek-x-lander-x-cite-2w1-2014-spiworek-i4077723637.html

a i przyszła paczka z kilkoma ciuszkami upolowanym na allegro.. :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 14:59

Mucha, Galanea, Niesforna, Martynika, Agusia2312, weronikabp, NataliaK, alexast lubią tę wiadomość

ggfxf7q.png
  • Tusia84 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I zapomniałam Martynika gratuluję nowego mieszkania oby żyło i mieszkało Wam się tam najlepiej jak to możliwe ;)

Natalia super że już masz 31 tyg skończonych ;) pamiętam jak trafiłam do szpitala i pytały mnie dziewczyny, który tydz. a ja że 24 a one np. 32 to mówiłam "ale Wam fajnie, też już bym chciała" a to takie odległe i abstrakcyjne było ;) no i jeszcze trochę mi nadal brakuje ale pod koniec kwietnia i ja będę się cieszyła moim 32 tyg.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 14:55

NataliaK lubi tę wiadomość

ggfxf7q.png
  • Agusia2312 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia my kupowaliśmy x-landera ale x- Move:) Tobie tez powodzenia na wizycie:)

Tusia84 lubi tę wiadomość

w4sqsg18dydmngv7.png[/url]

w4sqskjo7ajwjkso.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiu konkrwetnie ten model chcesz?

fajny kolorystycznie ;)

• Tusia84 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronikabp wrote:
    Tusiu konkrwetnie ten model chcesz?

fajny kolorystycznie ;)

No właśnie nie wiem czy ten kolor.. bo ja coś w szarościach chciałam, a nie ma :/
    No ale ten też ciekawy bo taka złamana czerń.. tylko nie wiem czy mnie ta pstrokatość nie będzie denerwowałam :D beżowy też mi się podoba

ggfxf7q.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia84 wrote:
    No właśnie nie wiem czy ten kolor.. bo ja coś w szarościach chciałam, a nie ma :/
    No ale ten też ciekawy bo taka złamana czerń.. tylko nie wiem czy mnie ta pstrokatość nie będzie denerwowałam :D beżowy też mi się podoba
    Beż jest zawsze super ale powiem Ci że to połączenie też bardzo mi się podoba, bardzo oryginalne, a ja takie lubię :)

• Tusia84 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronikabp wrote:
    Beż jest zawsze super ale powiem Ci że to połączenie też bardzo mi się podoba, bardzo oryginalne, a ja takie lubię :)

No Pan mówił, że to limitowana edycja kolorystyczna dlatego jest trochę droższa niż pozostałe kolory :) ale w sklepie mieli właśnie to zestawienie i ciekawie to wyglądało :) fajnie się jeździło taki zwrotny i wygląda na bardzo zgrabnie przy innych wózkach, a gondola wcale nie jest malutka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 15:08

weronikabp lubi tę wiadomość

ggfxf7q.png
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niesforna- wszystkiego najsłodszego życzę.

Witam Mleczną Mamę w gronie Mleczarek.

Dziewczynki powodzonka na wizytach, ja w środę lecę na badania , bo 7-ego mam urodzinkową wizytę.

Vikus- czekamy na relacje z wizyty położnej:)

Co do rapersików to śledzę na allegro ale boje się , że jakieś szmaty przyjdą- może macie sprawdzonego sprzedawce w tym temacie?

A moja Panna przeniosła się dzisiaj troszku wyżej- czuję nad pępusiem. Zjadła własnie i ucichła. Ooooo chyba usłyszała ze o niej klikam i się wierci:)

Tusia84, Galanea, weronikabp, NataliaK, Niesforna lubią tę wiadomość

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś

Dzięki mojej Przyjaciółce i przepisowi od Niej (trochę go zmodyfikowałam) zrobiłam najlepsze babeczki jakie w życiu jadłam, bazyliowe z dużą ilością świeżej bazylii, mąką żytnią i amarantusową, mielonymi migdałami, orzeszkami pini, kozim serem - odjazd kulinarny! :)

3b7213210c36a243m.jpg
    7d45f581edeca9efm.jpg

AISAK, Galanea, Agusia2312, Duchess, Nalka, alexast, vikus001 lubią tę wiadomość

• karolina1990 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rany, jak ja jestem chora :( mam kaszel, katar taki że nie widzę na oczy a głowa mnie boli niemiłosiernie.

• nutka Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikaS wrote:
    Cześć dziewczyny,
    ja się wkurzyłam bo normalnie jakiegoś pecha mam do dziwnych ludzi. Chcieliśmy sobie sprawić szynszylkę. Siedziałam więc w necie szukałam czy przypadkiem ktoś nie chce się pozbyć... nie było a chyba z miesiąc czatowałam. Wkońcu postanowiłam,że kupimy od kogoś bo to szybciej będzie jak czekać na darmowe. Zgadałam się z panem ale z miejscowości innej, że nam dowiezie jak będzie do naszego miasta się wybierał. Dwa tyg minęły a od niego żadnego kontaktu - za to znalazłam ogłoszenie, że ktoś chce oddać. Zadzwoniłam - umówiłam się na następny dzień wieczór odebrać. Drugi dzień i tel, że przeprasza bo jednak siostra do siebie zabierze. A ja już synkowi obiecałam, że szynszylka będzie wieczorkiem i jemu tak smutno było i pół dnia przeżywał, że jednak nie będzie. a tam oczywiście do tego pana maila napisałam, że już nie musi wieźć bo już mamy to czego chcemy :) i że dziękuję. no i nas ta babka wkopała. najpierw obiecała, że nam przetrzyma a później się rozmyśliła. teraz znalazłam znowu w tamten czwartek ogłoszenie, że do sprzedania jest. pytam w mailu czy nadal aktualne bo jak tak to ja jestem zainteresowana. po całej dobie dostałam odp, że "witam, ogłoszenie jest nadal aktualne:)". no to ja piszę: to jestem zainteresowana proszę o kontakt tel podałam i czekam. a tu brak przez 3 dni kontaktu. teraz wchodzę na pocztę, że przeprasza, że nie odpisała bo nie miała dostępu do kompa, i że szynszyla jest do odbioru w miejscowości x. i tyle z inormacji. wkurzyłam się jak cholera. napisałam: to może jakiś adres, lub nr tel? zresztą podałam swój nr tel. i teraz czekaj grom wie ile czasu aż ta babka odpisze. ludzie to jacyć niepoważni są..... grrrrrrrrrrr

a tak z innej beczki - zostało mi 66 dni do porodu hihi

Może tu pomogą znaleźć? Nie wiem jak to z szynszylami, wiem że jest Stowarzyszenie pomocy Królikom i jest bardzo dużo do adopcji. Może szynszylowe też jest?:)

Mój mąż mówi do mnie Szynszyl:P Hhaha:) I w sklepie zawsze jak idziemy po karmę to ogląda szynszyle i mówi, że kiedyś kupi:P

MonikaS lubi tę wiadomość

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
    Jezu ufam Tobie! Jezu Dziękuję Ci!
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronika wyglądają super, czytając sam skład odlatuje:)
    Niestety u mnie w 65tys mieście nie ma nie ktorych skladnikow:)

Potrzebuje pomysłu na ciasto urodzinkowe dla mnie i męża.

weronikabp lubi tę wiadomość

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
‹‹ 704 705 706 707 708 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ