MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Niesforna - wszystkiego naj z okazji urodzinek
Paula i Agusia - trzymam kciuki za wasze jutrzejsze wizyty. Napewno będzie wszystko ok
Ja w środę idę zrobić badania a w piątek mam wizytę.
Muszko - mój maluch też jest coś (od wczoraj) bardzo leniwy i daje o sobie tylko od czasu do czasu znać.
weronikabp, Niesforna, Paula222 lubią tę wiadomość
-
Niesforna wszystkiego naj z okazji urodzinek:)
Alexast to juz trzymam Kciuki:)
Ja chyba bede miec złe wyniki moczu bo pierwszy raz mi sie na dnie kubeczka zebrał osad;/ no nic gin tabletki przepisze i bede dzielnie łykaćNiesforna lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
nick nieaktualny
-
Weronika to prawda, ja sie ciesze ze go mam bo mnie uspokaja...niby glupotka a jednak daje duzo.
Zaczelam zamawiac rzeczy dla malej i czekam teraz az kurierzy zaczna sie zjawiacwozek i mebelki dopiero w polowie kwietnia, albo nawet po swietach bede zamawia zeby w polowie maja wszystko najpozniej bylo. Po drodze maz pomaluje pokoj malej. Termin mam na 25 czerwca, wiec sie powinnam wyrobic.
weronikabp, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a my z Michałkiem właśnie wróciliśmy niedawno z placu zabaw. Tak siedzieć na ławce to chłodno bo wiatr zimny powiewa. Za to słońce grzeje po pleckach
wytrzymaliśmy chyba z godzinę, tzn ja bo Michaś siedziałby dłużej, ale w sumie jak oznajmiłam, że pora do domu to i zbytnio nie protestowwał - pewnie też troszkę zmarzł :)zaraz położę go lulu
a sama chyba zacznę porządkować ubrania
bo i u Michałka trzeba posegregować co za małe i te co od siostry przywiozłam dla dzidziusia
już zrobiłam wolne miejsce w komodzie
spać mi się chce - wczoraj siedziałam do 1 w nocy nad deklaracją stowarzyszenia dla męża bo do dzisiaj był termin złożenia :] właściwie to i wczoraj cały dzień na to poświęciłam - straszny bałagan mieli w papierach :] ehhh te chłopy
chyba teraz pora na drugą kawkę. a dzisiaj rano ciśnienie miałam 90/67 heh jak nie za wysokie to znowu ledwo ciepłaGalanea, weronikabp, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
Niesforna wszystkiego najlepszego spełnienia wszystkich marzeń..
Paula, Natalia i Agusia to kciukasy za nasze jutrzejsze wizyty :*
Alexast powodzenia na wynikach jutro
Ja byłam u lekarza z mają córa i to wirus więc dostała tylko leki na wzmocnienie.. mam zbijać gorączkę i powinno być dobrze..
Po drodze do domu zajechałam do sklepu dziecięcego u nas bo widziałam na wystawie nowe wózki więc weszłam.. i nawet spodobał mi się x-lander na rok 2014/2015 bo jest taki zgrabny, model cite
tu link
http://x-lander.pl/product,xcite.html
http://allegro.pl/wozek-x-lander-x-cite-2w1-2014-spiworek-i4077723637.html
a i przyszła paczka z kilkoma ciuszkami upolowanym na allegro..Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 14:59
Mucha, Galanea, Niesforna, Martynika, Agusia2312, weronikabp, NataliaK, alexast lubią tę wiadomość
-
I zapomniałam Martynika gratuluję nowego mieszkania oby żyło i mieszkało Wam się tam najlepiej jak to możliwe
Natalia super że już masz 31 tyg skończonychpamiętam jak trafiłam do szpitala i pytały mnie dziewczyny, który tydz. a ja że 24 a one np. 32 to mówiłam "ale Wam fajnie, też już bym chciała" a to takie odległe i abstrakcyjne było
no i jeszcze trochę mi nadal brakuje ale pod koniec kwietnia i ja będę się cieszyła moim 32 tyg.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 14:55
NataliaK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
weronikabp wrote:Tusiu konkrwetnie ten model chcesz?
http://x-lander.pl/product,xcite.html
fajny kolorystycznie
No właśnie nie wiem czy ten kolor.. bo ja coś w szarościach chciałam, a nie ma
No ale ten też ciekawy bo taka złamana czerń.. tylko nie wiem czy mnie ta pstrokatość nie będzie denerwowałambeżowy też mi się podoba
-
nick nieaktualnyTusia84 wrote:No właśnie nie wiem czy ten kolor.. bo ja coś w szarościach chciałam, a nie ma
No ale ten też ciekawy bo taka złamana czerń.. tylko nie wiem czy mnie ta pstrokatość nie będzie denerwowałambeżowy też mi się podoba
Tusia84 lubi tę wiadomość
-
weronikabp wrote:Beż jest zawsze super ale powiem Ci że to połączenie też bardzo mi się podoba, bardzo oryginalne, a ja takie lubię
No Pan mówił, że to limitowana edycja kolorystyczna dlatego jest trochę droższa niż pozostałe koloryale w sklepie mieli właśnie to zestawienie i ciekawie to wyglądało
fajnie się jeździło taki zwrotny i wygląda na bardzo zgrabnie przy innych wózkach, a gondola wcale nie jest malutka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 15:08
weronikabp lubi tę wiadomość
-
Niesforna- wszystkiego najsłodszego życzę.
Witam Mleczną Mamę w gronie Mleczarek.
Dziewczynki powodzonka na wizytach, ja w środę lecę na badania , bo 7-ego mam urodzinkową wizytę.
Vikus- czekamy na relacje z wizyty położnej:)
Co do rapersików to śledzę na allegro ale boje się , że jakieś szmaty przyjdą- może macie sprawdzonego sprzedawce w tym temacie?
A moja Panna przeniosła się dzisiaj troszku wyżej- czuję nad pępusiem. Zjadła własnie i ucichła. Ooooo chyba usłyszała ze o niej klikam i się wierci:)
Tusia84, Galanea, weronikabp, NataliaK, Niesforna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Dzięki mojej Przyjaciółce i przepisowi od Niej (trochę go zmodyfikowałam) zrobiłam najlepsze babeczki jakie w życiu jadłam, bazyliowe z dużą ilością świeżej bazylii, mąką żytnią i amarantusową, mielonymi migdałami, orzeszkami pini, kozim serem - odjazd kulinarny!
AISAK, Galanea, Agusia2312, Duchess, Nalka, alexast, vikus001 lubią tę wiadomość
-
MonikaS wrote:Cześć dziewczyny,
ja się wkurzyłam bo normalnie jakiegoś pecha mam do dziwnych ludzi. Chcieliśmy sobie sprawić szynszylkę. Siedziałam więc w necie szukałam czy przypadkiem ktoś nie chce się pozbyć... nie było a chyba z miesiąc czatowałam. Wkońcu postanowiłam,że kupimy od kogoś bo to szybciej będzie jak czekać na darmowe. Zgadałam się z panem ale z miejscowości innej, że nam dowiezie jak będzie do naszego miasta się wybierał. Dwa tyg minęły a od niego żadnego kontaktu - za to znalazłam ogłoszenie, że ktoś chce oddać. Zadzwoniłam - umówiłam się na następny dzień wieczór odebrać. Drugi dzień i tel, że przeprasza bo jednak siostra do siebie zabierze. A ja już synkowi obiecałam, że szynszylka będzie wieczorkiem i jemu tak smutno było i pół dnia przeżywał, że jednak nie będzie. a tam oczywiście do tego pana maila napisałam, że już nie musi wieźć bo już mamy to czego chcemyi że dziękuję. no i nas ta babka wkopała. najpierw obiecała, że nam przetrzyma a później się rozmyśliła. teraz znalazłam znowu w tamten czwartek ogłoszenie, że do sprzedania jest. pytam w mailu czy nadal aktualne bo jak tak to ja jestem zainteresowana. po całej dobie dostałam odp, że "witam, ogłoszenie jest nadal aktualne:)". no to ja piszę: to jestem zainteresowana proszę o kontakt tel podałam i czekam. a tu brak przez 3 dni kontaktu. teraz wchodzę na pocztę, że przeprasza, że nie odpisała bo nie miała dostępu do kompa, i że szynszyla jest do odbioru w miejscowości x. i tyle z inormacji. wkurzyłam się jak cholera. napisałam: to może jakiś adres, lub nr tel? zresztą podałam swój nr tel. i teraz czekaj grom wie ile czasu aż ta babka odpisze. ludzie to jacyć niepoważni są..... grrrrrrrrrrr
a tak z innej beczki - zostało mi 66 dni do porodu hihi
Może tu pomogą znaleźć? Nie wiem jak to z szynszylami, wiem że jest Stowarzyszenie pomocy Królikom i jest bardzo dużo do adopcji. Może szynszylowe też jest?
Mój mąż mówi do mnie Szynszyl:P Hhaha:) I w sklepie zawsze jak idziemy po karmę to ogląda szynszyle i mówi, że kiedyś kupi:PMonikaS lubi tę wiadomość