MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Topa ja się boję ważenia w czwartek:P Nie czuję się większa, pierścionki ładnie schodzą z palców, w ubraniach nie widze różnicy, więc mam nadzieję,że dużo nie przybyło. Ale ostatnio pofolgowałam sobie trochę;P jeszcze mam te krówki co robiłam w piątek i jeszcze na pare dni będą;P Już dziś nei jadłam choć mnie do nich ciągnie;P
-
Nutka u mnie od poczatku jest 8 kg na plusie i widzę że przed 3 tyg waga nie drgnęła i brzuch mało co urósł
Już sama nie wiem czy to dobrze czy źle. Jakiś specjalnych zachcianek nie mam więc dziś mogę poszaleć
Słodkie jem raz na jakiś czas. A tak na prawdę ważenie będzie w poniedziałek u gina - zobaczymy..... -
Topa- ja już wiele razy mówiłam o mojej nadwadze, więc mam nadzieję, że przytyłam tyle ile trzeba od ostatniej wizyty.
Dziewczyny, nie wiem czy znacie, ale polecam stronke zszywka.pl
Bardzo dużo tutaj pomysłów na różne rzeczy, trochę głupot też, ale ja zawsze wybieram tylko kuchnia i diy i zawsze cos fajnego znajdę -
A ja znówprzytyoam i waze 79 kg szok masakra, ale godzićsie nie mam zamiaru qaga to sie będę martwićpo porodzie i tyle. Moj syn wazyln 3980 kg i 61 cm długi jak glista, a corka 3690 kg i 51 cm maly klopsik. A teraz ide spać duzo emocji na dzis. Pa kochane
Galanea, Paula222, Martynika lubią tę wiadomość
-
Aisiak ale ona nie koniecznie może źle reagować na kobiety z brzuszkiem
Więc może nie będzie źle? Ja przeszłam podobną sytuację, po ciąży pozamacicznej i nie byłam na nikogo zła ani nikomu nie wytykałam brzuszka, w końcu to niczyja wina...
To wychodzi że ze mnie największy klusek tuPrzed ciążą 65 kg przy 171cm a dziś 76,7 kg, czyli mam 12 kg na +...
Galanea, Duchess, weronikabp lubią tę wiadomość
-
Ja miałam o tyle fajnie, że przed samą ciążą zaczęłam trochę ćwiczyć i zdrowiej jeść i przez to schudłam z 60 do 54kg przy wzroście 170cm. Także teraz dopiero mam na liczniku 62kg. Gdyby nie to, już bym miała 68kg.
Lecę powoli spać, jutro rano usg szyjki. Troszkę się stresuję czy małpa się nie skróciła -
Paula,przybij piątkę-przed ciążą 59 a teraz z 73 czy 74...nawet się już nie ważyłam ostatnio
Paula222 wrote:Aisiak ale ona nie koniecznie może źle reagować na kobiety z brzuszkiemWięc może nie będzie źle? Ja przeszłam podobną sytuację, po ciąży pozamacicznej i nie byłam na nikogo zła ani nikomu nie wytykałam brzuszka, w końcu to niczyja wina...
To wychodzi że ze mnie największy klusek tuPrzed ciążą 65 kg przy 171cm a dziś 76,7 kg, czyli mam 12 kg na +...
monalisa, Paula222, weronikabp lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, moja przyjaciółka jest po poronieniu - zupełnie nie wyobrażam sobie, żeby jej unikać czy coś. Pojechałam do niej natychmiast do szpitala, jak potrzebowała wsparcia, teraz normalnie gadamy: ja o ciąży, ona o przygotowaniach do ciąży. I wspieramy się nawzajem, chociaż każda na innym etapie.
Czy jest jej przykro jak patrzy na mój brzuch? Pewnie tak, ale nigdy mi tego nie okazała.
A ja się na 10tą zbieram na ćwiczenia, u nas dziś zimno, ale piękne słońceBuziaki dla wszystkich.
czekajajaca lubi tę wiadomość
-
Duches witam w klubie "puszystych mam"hihihi
Mati1980 trzymam kciki za synusia i jak tylko bedziesz mogla to daj znać co tam u was
Modelk dobrze że macie siebie nawzajemnie zaszalej na gimnastyce zbytnio, ja gimnastyke mam 8.04 po ostatniej ciągnął mnie brzusio
Martynika lubi tę wiadomość
-
Helllo mamuśki
Ja niestety dzisiaj w nocy się obudziłam bo tak mnie brzuch na dole zaczął bolec ze nie mogłam wytrzymać, nawet najmniejszy ruch potęgował bólale na szczęście maż dal mi no-spe i mi jakoś przeszło.
dzisiaj 0 13 wizyta to sie spytam lekarza od czego taki ból i niech spr moja szyjkęevas lubi tę wiadomość
-
Hej
Ale u mnie słonecznie od rana... Wyspać się nie wyspałam bo spałam tylko 4,5 godz, ale co to jest jak mój mąż po nocy w pracy tylko kawę wypił i poszedł do drugiej pracy...
Mati daj znać potem jak rośnie
maggda ciekawe co to za ból był?
Monalisa a myślałam że to ja wcześnie wstałam :oWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 07:59
monalisa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny powodzenia na wizytach, trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze.
Maggda daj znac co Ci lekarz powie na ten bol, tez jestem ciekawa co to bylo.
Milego i spokojnego dnia dziewczynki
Modelka mistrzostwo swiata ten taniec (to juz wygladalo jak caly specjalny uklad)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 08:27
Galanea, evas lubią tę wiadomość
-
Ja też sie już szykuje na wizytę, wolałabym iść z samego rana bo nie lubie tak siedzieć i czekać.
W pierwszej ciąży złapał mnie raz w nocy taki ból że nie mogłam wstać, ledwo doszłam do łazienki, po prysznicu trochę ustąpiło. Pozniej znowu ból sie nasilił tak że nie mogłam oddychać. Na drugi dzień pojechalam do.lekarza, okazało sie ze to macica tak mi się powieksza i narządy sie przesuwają, stad silny ból.
Dziewczyny, mocne kciuki z dzisiejsze wizyty ! Ja idę spróbować ogolić nogiweronikabp, Galanea, evas lubią tę wiadomość