WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maggda wrote:
    Nalka i Weronika to mamy tak samo, ja tez nie czuje się dobrze w towarzystwie swojej mamy wręcz wolałabym abym jej nie widziała bo więcej opieki i troski zrozumienia dostawałam od obcych ludzi i tez teściowej. a teraz moja matka ma pretensje do mnie ze jej nie szanuje i milej mowie o teściowej.
    no mamy takie małe gronko, dobrze, że możemy się wspierać i wyżalić :)
    Ja też mam bardzo kochaną teściową, ona mi daje to za czym całe życie tęskniłam..

Limerikowo, evas lubią tę wiadomość

• maggda Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja ile razy płakałam teraz już mężowi dlaczego mam taka matkę i ze bezpieczniej czuje się u niego z jego mamą.

yuuds65g3xczefvz.png

twfgs7p.png

63nqryl.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maggda wrote:
    ja ile razy płakałam teraz już mężowi dlaczego mam taka matkę i ze bezpieczniej czuje się u niego z jego mamą.
    rozumiem Cię kochana, mój K to już z daleka poznaje kiedy mnie to bierze i od razu mocno przytula, powiem Wam, że na naszym ślubie moja mama poszła spać przed północą, tak się wstydziła podziękowań dla Mam (Ojcowie nie żyją)to był dla mnie bardzo trudny moment kiedy dziękowaliśmy teściowej, wszyscy chyba wtedy płakali, bo wiedzieli co ja czuję. Ale tak jak pisałam wcześniej, nie chcę zasmucać Wam dnia, ot taki trudniejszy moment przyszedl, ale K już wchodzi do domku i zaraz smuty pójdą w niepamięć ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 16:06

maggda lubi tę wiadomość

• MonikaS Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciekawe kiedy mój m wróci :) czekam bo już nudno...
    kurcze znalazłam ładny wzór na kocyk w kwiatki ale przy tej włóczce co ja mam to chyba najładniej będzie wyglądać najprostszy wzór bo tak za bardzo ciapaty wychodzi kocyk :) a szkoda - taki ajny wzór :)

monalisa, maggda, evas lubią tę wiadomość

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ah I mi sie udzielilo... Moi rodzice nie zyja od 15 lat. Przyzwyczailam sie , ze nie ma ich oraz do faktu braku rodzicielskiej miłości. Nie pamiętam bardzo tego jak się mną zajmowali, ale chyba byli super rodzicami bo bardzo tesknie za nimi.
    Wiem, ze nie warto się poddawac- dzięki temu mam kochanego Męża i rozbrykana Córeczkę w brzuszku. To jego bezpieczeństwo i radość życia sprawiła, zezechcialam zostać mama bez żadnego namawiania. wczesniej Nie chciałam, by moje dzieci cierpiały z tęsknoty za mną jakbym za mlodu zginęła. Ale każdy ma prawo żyć i na każdego czeka szczescie:)

Niestey do teściów mam dystans, chociaż to bardzo dobrzy, życzliwi i kochający wszystkich ludzie. Bardzo dbają o rodzinę. A ze mnie dzikus. 15lat nie używałam słów: mama, tata...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 16:48

weronikabp, NataliaK, Nalka lubią tę wiadomość

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taki zly dzien a tu jeszcze wchodze i czytam i chyba nie tylko mnie dzis zlapalo :P
    Weronika,Maggda i Nalka, cieszcie sie ze mialyscie okazje chociaz widziec zle zachowania swoich matek,widziec zly wzorzec,wiecie czego unikac,ja tego szczescia nigdy nie mialam, moge powiedziec ze wzorzec po matce mam taki ze nigdy nie zostawie swojego dziecka,to jedyne czego mnie nauczyla. A wlasciwie nie mnie tylko mojego padre, a tata przekazal to ;-) na cale szczescie sa na swiecie jeszcze zajebisci ojcowie i jednym z nich jej moj tata. Takze tego... cieszcie sie z tego co macie,niektorzy tego nie mielo nigdy.
    Trrr a teraz wracam sie zawijac w koldre i udawac przed calym swiatem ze dzis mnie nie ma :P

weronikabp, nutka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AISAK wrote:
    Ah I mi sie udzielilo... Moi rodzice nie zyja od 15 lat. Przyzwyczailam sie , ze nie ma ich oraz do faktu braku rodzicielskiej miłości. Nie pamiętam bardzo tego jak się mną zajmowali, ale chyba byli super rodzicami bo bardzo tesknie za nimi.
    Wiem, ze nie warto się poddawac- dzięki temu mam kochanego Męża i rozbrykana Córeczkę w brzuszku. To jego bezpieczeństwo i radość życia sprawiła, zezechcialam zostać mama bez żadnego namawiania. wczesniej Nie chciałam, by moje dzieci cierpiały z tęsknoty za mną jakbym za mlodu zginęła. Ale każdy ma prawo żyć i na każdego czeka szczescie:)
    Aisak bardzo mi przykro, najważniejsze, że nasze historie kończą się happy endem, że mamy wspaniałych Męzów, że zdecydowałyśmy się mimo wszystko zostać Mamami, tworzyć rodziny :)
    Natalia jesteś z Housem pod tą kołdrą? :)) kochana, moja i mnie skrzywdziła a na koniec zostawiła i wyjechała ale co tam, spotkałam tylu wspaniałych ludzi potem i na tym muszę się koncentrować, super, że masz fajnego tatę, to bardzo dużo :) mój niestety zmarł.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 16:57

NataliaK lubi tę wiadomość

• AISAK Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NataliaK ten Hous to chociaż dobry w łóżQ??:)

ile osob tyle historii. Kobitki co nas nie zabije to nas wzmocni. Najważniejsze to kochać i być kochanym:)

NataliaK, weronikabp, maggda, nutka, ivv, evas lubią tę wiadomość

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronika&Aisak, dr House w lozku,pod koldra, jest po prostu NAAAAJLEPSZY <3 dodatkowo,jak kto lubi goraca herbata z malinkami,zyc nie umieraccc . Dobra ide bo sie obrazi,juz wystarczajaco dlugo byl na "PAUZIE"

HAHHAHAHAHAHA oj ;)

weronikabp, maggda, evas lubią tę wiadomość

• monaaa Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronikabp wrote:
    Dziewczyny bolało Was czasem w okolicy pepka? Tak jakby gdzieś tam wlasnie mała ma cos nacisnela, ciężki do opisania bol, chwile boli i puszcza.
    Mnie bolało, ale to tak już z miesiąc temu. więcej nie. ostatnio babcia pytała właśnie, czy przypadkiem nie boli mnie pępek, bo się rozciąga.

weronikabp lubi tę wiadomość

81clk9i.png
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde ja padne chyba na ten zoladek!!! :( nie wiem juz co mam robic...straszne uczucie takiego klucia i skurczy :( oszaleje, bo nic nie moge zjesc normalnego nawet...jutro badanie krwi, zobaczymy jak wyniki.

iv09g7rf258kfw3a.png
  • Nalka Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NataliaK a ja jako dziecko, marzyłam żeby się okazało, że nie jestem córką mojej matki. Okazało się, że niewiele się myliłam.. niestety. Plemnik który się połączył z komórką jajową mojej matki okazał się nie być mojego ukochanego i najwspanialszego na świecie tatusia. I muszę przyznać rację Weronice. Smutki sobie odejdą. To on do mnie dzwoni, pociesza, nie krytykuje (no.. chyba, że trzeba;P) mówi, że będę wspaniałą mamą i jest ze mnie dumny. Prowadził mnie do ołtarza, zawsze mnie bronił i wiele mu zawdzięczam. Mimo, że nie mieszkał ze mną wiele lat.
    No i się rozryczałam. Jennyy te hormony. A mój mąż mimo, że młody, to najcudowniejszy mężczyzna jakiego dane mi było spotkać. I mnie kocha. A mnie trudno kochać, naprawdę. :D

weronikabp, ivv, evas lubią tę wiadomość

20120810580117.png

26ympwo.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i mój m wrócił z pracy :)
    wiecie co? nie wiem jak to zrobiłam, ale zjadłam pół litra truskawek ze śmietaną i cukrem - taki szejk jakby aż pół litra tego było. zjadłam i nawet nie poczułam hehehe

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • maggda Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja swoich rodziców nie cierpię po prostu, niestety są oni alkoholikami którzy jeszcze do nas (dzieci) podtrawia powiedzieć ze to przez nas wszystko

yuuds65g3xczefvz.png

twfgs7p.png

63nqryl.png[/url]
  • maggda Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikaS mogłabyś podesłać mi ten wzór na kocyk ?

yuuds65g3xczefvz.png

twfgs7p.png

63nqryl.png[/url]
  • Niesforna Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronikabp wrote:
    Dziewczyny bolało Was czasem w okolicy pepka? Tak jakby gdzieś tam wlasnie mała ma cos nacisnela, ciężki do opisania bol, chwile boli i puszcza.
    Mnie tak czasem pobolewa od około 20 tyg. Czasem tak piekący ból, że wytrzymać się nie daje...
    Pytałam gin, sprawdzał wszystko na usg i mówił, że wszystko dobrze, że to przez to że tam się wszystko rozciąga :)

weronikabp lubi tę wiadomość

km5shdgeq6lxrwmj.png
  • MonikaS Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to z gazetki wzór, ale zrobię fotkę i prześlę :)
    42dbf6e3b75c38e0med.jpg
    jakoś marnie wyszło to zdjęcie - to temu, że tabletem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 17:54

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
  • Niesforna Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dzisiejszy dzień też mam taki do d... :/
    Spać mi się cały czas chce, już się na dwie godziny zdrzemnęłam i dalej się chce.
    Z M się pokłóciłam i nawet nie wiem o co :|
    Też już się poryczałam i najchętniej do końca dzisiejszego dnia, to bym zapadła w jakiś zimowy sen :(

Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej...

km5shdgeq6lxrwmj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oglądam właśnie pierwszy krzyk, wszystkim którzy nie widzieli polecam :))
    https://www.youtube.com/watch?v=mAZ4uvQx3tk

Niesforna i wszystkie moje mające trudniejszy dzień koleżanki, jutro będzie na pewno lepszy dzień :))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 18:50

Niesforna, vikus001, evas lubią tę wiadomość

• MonikaS Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cisza w eterze... a ja się tak nudzę ehh
    taki dzisiaj nudny dzień, że szok...

1usa9vvjq7ibxdkr.png
    74di2n0aqoseb314.png
‹‹ 731 732 733 734 735 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ