MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymaggda wrote:Nalka i Weronika to mamy tak samo, ja tez nie czuje się dobrze w towarzystwie swojej mamy wręcz wolałabym abym jej nie widziała bo więcej opieki i troski zrozumienia dostawałam od obcych ludzi i tez teściowej. a teraz moja matka ma pretensje do mnie ze jej nie szanuje i milej mowie o teściowej.
Ja też mam bardzo kochaną teściową, ona mi daje to za czym całe życie tęskniłam..Limerikowo, evas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymaggda wrote:ja ile razy płakałam teraz już mężowi dlaczego mam taka matkę i ze bezpieczniej czuje się u niego z jego mamą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 16:06
maggda lubi tę wiadomość
-
ciekawe kiedy mój m wróci
czekam bo już nudno...
kurcze znalazłam ładny wzór na kocyk w kwiatki ale przy tej włóczce co ja mam to chyba najładniej będzie wyglądać najprostszy wzór bo tak za bardzo ciapaty wychodzi kocyka szkoda - taki ajny wzór
monalisa, maggda, evas lubią tę wiadomość
-
Ah I mi sie udzielilo... Moi rodzice nie zyja od 15 lat. Przyzwyczailam sie , ze nie ma ich oraz do faktu braku rodzicielskiej miłości. Nie pamiętam bardzo tego jak się mną zajmowali, ale chyba byli super rodzicami bo bardzo tesknie za nimi.
Wiem, ze nie warto się poddawac- dzięki temu mam kochanego Męża i rozbrykana Córeczkę w brzuszku. To jego bezpieczeństwo i radość życia sprawiła, zezechcialam zostać mama bez żadnego namawiania. wczesniej Nie chciałam, by moje dzieci cierpiały z tęsknoty za mną jakbym za mlodu zginęła. Ale każdy ma prawo żyć i na każdego czeka szczescie:)
Niestey do teściów mam dystans, chociaż to bardzo dobrzy, życzliwi i kochający wszystkich ludzie. Bardzo dbają o rodzinę. A ze mnie dzikus. 15lat nie używałam słów: mama, tata...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 16:48
weronikabp, NataliaK, Nalka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTaki zly dzien a tu jeszcze wchodze i czytam i chyba nie tylko mnie dzis zlapalo
Weronika,Maggda i Nalka, cieszcie sie ze mialyscie okazje chociaz widziec zle zachowania swoich matek,widziec zly wzorzec,wiecie czego unikac,ja tego szczescia nigdy nie mialam, moge powiedziec ze wzorzec po matce mam taki ze nigdy nie zostawie swojego dziecka,to jedyne czego mnie nauczyla. A wlasciwie nie mnie tylko mojego padre, a tata przekazal tona cale szczescie sa na swiecie jeszcze zajebisci ojcowie i jednym z nich jej moj tata. Takze tego... cieszcie sie z tego co macie,niektorzy tego nie mielo nigdy.
Trrr a teraz wracam sie zawijac w koldre i udawac przed calym swiatem ze dzis mnie nie maweronikabp, nutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAISAK wrote:Ah I mi sie udzielilo... Moi rodzice nie zyja od 15 lat. Przyzwyczailam sie , ze nie ma ich oraz do faktu braku rodzicielskiej miłości. Nie pamiętam bardzo tego jak się mną zajmowali, ale chyba byli super rodzicami bo bardzo tesknie za nimi.
Wiem, ze nie warto się poddawac- dzięki temu mam kochanego Męża i rozbrykana Córeczkę w brzuszku. To jego bezpieczeństwo i radość życia sprawiła, zezechcialam zostać mama bez żadnego namawiania. wczesniej Nie chciałam, by moje dzieci cierpiały z tęsknoty za mną jakbym za mlodu zginęła. Ale każdy ma prawo żyć i na każdego czeka szczescie:)
Natalia jesteś z Housem pod tą kołdrą?) kochana, moja i mnie skrzywdziła a na koniec zostawiła i wyjechała ale co tam, spotkałam tylu wspaniałych ludzi potem i na tym muszę się koncentrować, super, że masz fajnego tatę, to bardzo dużo
mój niestety zmarł.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 16:57
NataliaK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWeronika&Aisak, dr House w lozku,pod koldra, jest po prostu NAAAAJLEPSZY
dodatkowo,jak kto lubi goraca herbata z malinkami,zyc nie umieraccc . Dobra ide bo sie obrazi,juz wystarczajaco dlugo byl na "PAUZIE"
HAHHAHAHAHAHA ojweronikabp, maggda, evas lubią tę wiadomość
-
weronikabp wrote:Dziewczyny bolało Was czasem w okolicy pepka? Tak jakby gdzieś tam wlasnie mała ma cos nacisnela, ciężki do opisania bol, chwile boli i puszcza.
weronikabp lubi tę wiadomość
-
NataliaK a ja jako dziecko, marzyłam żeby się okazało, że nie jestem córką mojej matki. Okazało się, że niewiele się myliłam.. niestety. Plemnik który się połączył z komórką jajową mojej matki okazał się nie być mojego ukochanego i najwspanialszego na świecie tatusia. I muszę przyznać rację Weronice. Smutki sobie odejdą. To on do mnie dzwoni, pociesza, nie krytykuje (no.. chyba, że trzeba;P) mówi, że będę wspaniałą mamą i jest ze mnie dumny. Prowadził mnie do ołtarza, zawsze mnie bronił i wiele mu zawdzięczam. Mimo, że nie mieszkał ze mną wiele lat.
No i się rozryczałam. Jennyy te hormony. A mój mąż mimo, że młody, to najcudowniejszy mężczyzna jakiego dane mi było spotkać. I mnie kocha. A mnie trudno kochać, naprawdę.weronikabp, ivv, evas lubią tę wiadomość
-
weronikabp wrote:Dziewczyny bolało Was czasem w okolicy pepka? Tak jakby gdzieś tam wlasnie mała ma cos nacisnela, ciężki do opisania bol, chwile boli i puszcza.
Pytałam gin, sprawdzał wszystko na usg i mówił, że wszystko dobrze, że to przez to że tam się wszystko rozciągaweronikabp lubi tę wiadomość
-
A dzisiejszy dzień też mam taki do d...
Spać mi się cały czas chce, już się na dwie godziny zdrzemnęłam i dalej się chce.
Z M się pokłóciłam i nawet nie wiem o co
Też już się poryczałam i najchętniej do końca dzisiejszego dnia, to bym zapadła w jakiś zimowy sen
Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej... -
nick nieaktualnyOglądam właśnie pierwszy krzyk, wszystkim którzy nie widzieli polecam
)
https://www.youtube.com/watch?v=mAZ4uvQx3tk
Niesforna i wszystkie moje mające trudniejszy dzień koleżanki, jutro będzie na pewno lepszy dzień)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 18:50
Niesforna, vikus001, evas lubią tę wiadomość