MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzesc mamuski
Fajnie sie czyta doswiadczone mamy o tych smoczkachja mam zakupiony jeden,mam nadzieje ze sie nie przyda ale wiadomo,bywa roznie.
Chorobska dzien kolejny,juz niewiem jak mam sobie pomoc ;-( dzwonilam do lekarza to stwierdzil ze jak bede lezala pod ciepla koldra,meczyla wszystkie mozliwe domowe sposoby to bedzie git, chociaz ja przez 3 dni nie widze zadnej poprawy
Weronika, powodzeniaweronikabp, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
ja to muszę iść się do okulisty zapisać ale jakoś nie chce się z domu wychodzić... dzień lenia jak się patrzy hihi może temu, że znowu słońca nie ma...
a jeszcze co ddo smoczka - my daliśmy Michałkowi bo miał straszne kolki i mieliśmy nadzieję, że może smoczek pomoże mu te kolki przetrwaća później było jak było
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 09:46
-
Mnie też męczy okropny katar nie cierpię tego..
Mój Kuba jak miał ok 9 miesięcy do zabraliśmy smoka i nie było problemu żadnego nie umiał mówić więc nie umiał się upomnieć ale on smoka dostawał wcześniej tylko ewentualnie do zasypiania ale nie zawsze więc nie było problemu..
z kciukiem jest gorzej faktycznie bo nie da się zabrać.. ale moja Hania też jakoś długo nie ciągnęła ona lubiła spać z pieluszka blisko twarzy czasem wręcz na twarzy i tak ją przekonaliśmy zasypialiśmy przy niej pilnując żeby nie wkładała kciuka za to mogła z pieluszką zasypiać.. bo później pieluszkę łatwiej zabrać i tak się przestawiła.. po prostu długie ssanie kciuka powoduje zniekształcenie podniebienia co prowadzić może do wad zgryzu tak samo jak smoczek.. ale podniebienie u dzieci ssących kciuk jest faktycznie inne..Limerikowo lubi tę wiadomość
-
U mnie dziś śliczny dzień. Zaraz jedziemy odebrać wózek, potem obiadek w restauracyjce , później wizyta u dzina i na chwilkę do znajomych. I tak dzień minie- najważniejsze de we dwoje:)
NataliaK, Tusia84, MonikaS, weronikabp, Agusia2312, Modelka, Galanea, Mucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAISAK wrote:U mnie dziś śliczny dzień. Zaraz jedziemy odebrać wózek, potem obiadek w restauracyjce , później wizyta u dzina i na chwilkę do znajomych. I tak dzień minie- najważniejsze de we dwoje:)
Powodzenia na wizycie, mam nadzieje ze siusiak coreczke nie urósł:D
-
Ja własnie wrocilam.od.polożnej. szybka pogadanka na tematy które są mi już znane. Jedyne co mnie interesowalo to poród naturalny po cc. Powiedziała że spokojnie moge rodzic,mo chyba ze beda problemy zdrowotne. Na usg bedzie sprawdzana blizna itp jak za bardzo sie rozejdzie to nie unikne znowu.cesarki. zobaczymy jak to bedzie, ide do niej za kilka tygodni zrobic badanie na paciorkowca.
Moje.zdrowie dalej do kitu, a katar nie daje mi normalnie funkcjonowaćweronikabp lubi tę wiadomość
-
Excella ja też chyba naturalnie jak z blizną będzie ok
po świętach będzie sprawdzała
i też wtedy wymaz paciorkowce czy co tam
już się psychicznie na ten naturalny przestawiłam
będzie co ma być
Excella szybkiego powrotu do zdrowia życzęexcella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny chore zdrówka !!! Dziekuje za kciuki, byly potrzebne bo bardzo cieżko było sie Pani wbić. Ale juz po i jem śniadanko w coffee heaven. Potem odwiedzę zara home i pewnie znowu cos kupie
)
Aisak powodzenia na wizycie !!Tusia84, NataliaK, Galanea lubią tę wiadomość
-
Uwaga uwaga przyszedł kocyk wybrany zestaw kolorystyczny przez moją Hanię
z oburzeniem stwierdziła, że ma się urodzić dziewczynka, a ja nie chcę jej kupić nic różowego hehe więc o to jest :
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 10:59
NataliaK, MonikaS, weronikabp, sunset, excella, monaaa, Agusia2312, Modelka, monalisa, alexast, Galanea, nutka, Mucha, vikus001, ivv lubią tę wiadomość
-
Uff widze, ze nie dam rady was nadrobic po weekendzie
Mnie dopadlo zapalenie pecherza, lekarka od razu wlaczyla leki plus rozkurczowe i kazala lezec bo przy zapaleniu pecherza moga wystepowac skurcze i moze dojsc podobno do przedwczesnego porodu. To tak informacyjnie jezeli ktoras by tez to dopadlo. Faktycznie brzuch mi sie caly czas dosc mocno stawia nawet jak chodze po domuDodatkowo mala molestuje moj pecherz.
-
Hej dziewczyny!
Wszystkim chorym mamom życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Sama dziś też się kiepsko czuję, ta pogoda, jest pochmurno i zaraz zacznie padać deszcz. No cóż, porobię coś w domu- jak się zbiorę sama w sobie.
Tusiu prześliczny ten kocyk, bardzo mi się spodobał, możesz mi napisać gdzie go kupiłaś? Naprawdę jest super
Tusia84 lubi tę wiadomość
-
A co się z Judi dzieje??
Kota współczuję tego zapalenia - to jest coś czego strasznie nie lubię... dzięki za ino na temat spinania brzucha podczas tej przypadłości bo nie miałam pojęciadobrze wiedzieć
miałam już raz zapalenie pęcherza w tej ciąży ale uwagi nie zwracałam na to czy mi coś tam twardnieje czy nie
teraz miewam te skurcze bh a dzisiaj strasznie mnie cycka boli jedna.
-
nick nieaktualny
-
MonikaS wrote:Excella ja też chyba naturalnie jak z blizną będzie ok
po świętach będzie sprawdzała
i też wtedy wymaz paciorkowce czy co tam
już się psychicznie na ten naturalny przestawiłam
będzie co ma być
Excella szybkiego powrotu do zdrowia życzę
Ja też sie psychicznie nastawiam już nanaturalny. Moja poprzednia.lekarz koniecznie chciala abym rodzila przez cc i tylko kombinowala co mi wpisac skierowaniu do szpitala. Ja dlugo dochodzilam do siebie po cesarce, mialam o tyle dobrze ze moj mąż byl ze mna cale dnie i pomagał przy małym bo inaczej bym sie zapłakała. Co ma byc,to będzie
Wrociłam z lidla, stałam na koncu.dlugiej kolejki i pani kasjerka glosno krzyknęła Zapraszam Panią z brzuszkiemmój mąż widział grozne spojrznia pań obok
Tusia, piekny kocykweronikabp, MonikaS, Tusia84 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, dzisiaj w końcu jedziemy kupić łóżeczko dla Stasia, bo już spędza mi to sen z powiek. W końcu zaczynam już 33 t.c., zaraz trzeba będzie pakować torbę do szpitala, a już lada moment będziemy tulić nasze maleństwa
Tusiu, śliczny ten kocyk
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 12:16
monaaa, excella, weronikabp, NataliaK, Modelka, monalisa, Galanea, MonikaS, Tusia84, evas lubią tę wiadomość