MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć Mamusie
Cieszę się, że u Was ok. Ja dziś po wizycie (bez usg). Wszystko ok, szyjka zamknięta, morfologia gorzej. Już mnie lekarka spowrotem straszy zastrzykami z żelaza, a póki co zwiększyła Tardyferon na końską dawkę 6 tabl dziennieCud, że nie mam problemów z wypróżnianiem.
Wczoraj pozwoliłam sobie na krótki spacerek do lasu. Chwilę się przeszliśmy, a później relaks w słońcu nad rzeką na kłodzie
Jeszcze apropos apteki GEMINI, to porównałam kolejne ceny produktów i jestem w szoku. Zamówiłam Bepanthen w promocji 100g i gratis dali mi 2 smoczki Aventu, wszystko za 25zł:
http://www.aptekagemini.pl/bepanthen-baby-masc-ochronna-100g-avent-smoczki-silikonowe-dekorowane-0-6-m-ca-2-sztuki.html
Wczoraj sprawdzam w sklepie, a tam Bepanthen 100g - 41zł
A dziś w Smyku oglądałam smoczki Aventu (dokładnie te, które dostałam) - 39,99zł.
Czyli łącznie wydałabym 80zł. A w Gemini 25złI jeszcze ładnie wszystko zapakowane.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 12:49
weronikabp, NataliaK, Tusia84, Agusia2312, Nalka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGalanea wrote:Cześć Mamusie
Cieszę się, że u Was ok. Ja dziś po wizycie (bez usg). Wszystko ok, szyjka zamknięta, morfologia gorzej. Już mnie lekarka spowrotem straszy zastrzykami z żelaza, a póki co zwiększyła Tardyferon na końską dawkę 6 tabl dziennieCud, że nie mam problemów z wypróżnianiem.
Wczoraj pozwoliłam sobie na krótki spacerek do lasu. Chwilę się przeszliśmy, a później relaks w słońcu nad rzeką na kłodzie
Jeszcze apropos apteki GEMINI, to porównałam kolejne ceny produktów i jestem w szoku. Zamówiłam Bepanthen w promocji 100g i gratis dali mi 2 smoczki Aventu, wszystko za 25zł:
http://www.aptekagemini.pl/bepanthen-baby-masc-ochronna-100g-avent-smoczki-silikonowe-dekorowane-0-6-m-ca-2-sztuki.html
Wczoraj sprawdzam w sklepie, a tam Bepanthen 100g - 41zł
A dziś w Smyku oglądałam smoczku Aventu (dokładnie te, które dostałam) - 39,99zł.
Czyli łącznie wydałabym 80zł. A w Gemini 25złI jeszcze ładnie wszystko zapakowane.
dokładnie ten sam.
Galanea lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
weronikabp wrote:kurna gdyby K był w domu to bym go natychmiast słała do Ciebie a tak nici z tego, bo brzuszko twarde i na razie nie moge się ruszać.
weronikabp lubi tę wiadomość
-
Co do kilogramów to Wam powiem, że teraz wiem iż przybiorę na wadze najwięcej w tych ostatnich miesiącach bo dostałam od jakiegoś czasu wilczego apetytu.. jem i to porcje po prostu dla chłopa styranego całodniową robotą w polu i jak zjem co sobie nawaliłam to jeszcze idę sobie dokładać chociaż czuję się już najedzona to jeszcze dopycham w siebie bo mi tak smakuje
i po prostu ciągle bym mogła coś wcinać...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 13:33
Bea_tina, Galanea, sunset, Mucha, czekajajaca, Agusia2312, ivv lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTusia84 wrote:Co do kilogramów to Wam powiem, że teraz wiem iż przybiorę na wadze najwięcej w tych ostatnich miesiącach bo dostałam od jakiegoś czasu wilczego apetytu.. jem i to porcje po prostu dla chłopa styranego całodniową robotą w polu i jak zjem co sobie nawaliłam to jeszcze idę sobie dokładać chociaż czuję się już najedzona to jeszcze dopycham w siebie bo mi tak smakuje
i po prostu ciągle bym mogła coś wcinać...
OJ TAM OJ TAMnie żałuj sobie
Tusia84, weronikabp, Galanea, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
A ja za to dwa obiadki wcinam
Jeden właśnie zjadłam, a drugi jak mężulek z pracy wróci, czyli ok. 16:00
Ciekawa jestem jak to wpłynie na moją wagę, bo ostatnio ginek miał popsutą wagę, także zobaczę na wizycie 22.04. ile przytyłam w 6 tygodniGalanea, weronikabp, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
No właśnie, ile przytyłyście od początku ciąży? Ja już 8kg, brzuch mi wywaliło. W krzyżu mnie rąbie, jak tylko trochę pochodzę. Apetytu jakiegoś nie mam, ale za to słodycze to moja zmora.. Ciągle o nich myślę
Dziś u lekarza waga 63kg. Nigdy w życiu jeszcze tyle nie ważyłam!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 13:47
weronikabp, Paulina1986, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGalanea wrote:No właśnie, ile przytyłyście od początku ciąży? Ja już 8kg, brzuch mi wywaliło. W krzyżu mnie rąbie, jak tylko trochę pochodzę. Apetytu jakiegoś nie mam, ale za to słodycze to moja zmora.. Ciągle o nich myślę
Dziś u lekarza waga 63kg. Nigdy w życiu jeszcze tyle nie ważyłam!) hehehehe ja przytyłam 13 kg
Galanea lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGalanea wrote:No właśnie, ile przytyłyście od początku ciąży? Ja już 8kg, brzuch mi wywaliło. W krzyżu mnie rąbie, jak tylko trochę pochodzę. Apetytu jakiegoś nie mam, ale za to słodycze to moja zmora.. Ciągle o nich myślę
Dziś u lekarza waga 63kg. Nigdy w życiu jeszcze tyle nie ważyłam!
Idz Ty! Grzeszysz pisząc mnie tu takie farmazony63 kg pff
Mi wskazówka pokazuje ok 13 kg więcejod dłuższego czasu zastopowała,w sensie powoluuutku idzie do góry, na początku był hardcore
-
NataliaK wrote:Idz Ty! Grzeszysz pisząc mnie tu takie farmazony
63 kg pff
Mi wskazówka pokazuje ok 13 kg więcejod dłuższego czasu zastopowała,w sensie powoluuutku idzie do góry, na początku był hardcore
Spoko, spoko, Ty już jedziesz 32 tydzień. Pewnie dogonię Cię zaraz