MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja tak jeszcze przy myciu zębów się rozmarzyłam - jaka kiedyś byłam młoda i wysportowana
http://zapodaj.net/a2cb51df3236b.jpg.html
chyba bym się teraz zabiła przy takich akrobacjachGalanea, weronikabp, Camille87, Modelka, excella, Nalka, Agusia2312, Tusia84, czekajajaca, monaaa, Paulina1986 lubią tę wiadomość
-
to prawda - wooow
Ivv masz co chociaż wspominać bo ja to nie mam nawet co wspominać bo zawsze miałam wrażenie, że jestem za gruba... a czym bardziej o tym myślałam tym bardziej robiłam się gruba hehe
no nic dziewczyny - zajrzałam na chwilę i już mykam spaćbranoC
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 22:54
weronikabp, ivv lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIvv szacun, hehehe pomyslalam sobie jakbym miala teraz zrobic cos takiego to chyba z hukiem zlecialabym do sasiadow pietro nizej
Dobrej nocy kochane, ide do dr House'aWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 23:05
Galanea, ivv lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tusia84 wrote:No tak się starałam coś zobaczyć już sobie chciałam wizualizować tego siusiaka ale go nie zobaczyłam
no i lekarz mówi później, że na jego oko córka.. chociaż miało dziecko nogi trochę zaciśnięte ale stawia na córkę..
Najważniejsze, że zdrowe wiadomo ale wszyscy w rodzinie już myśleli, że będzie teraz synwidocznie jest im pisane inaczej
No i udana jestem miałam nikomu nie mówić,a na forum to ogłosiłam
Tusia, tutaj się wygadałaś to nie będzie Cię korciło, żeby podzielić się tym z najbliższymi, bo to by już groziło brakiem niespodzianki, jesteś usprawiedliwionaweronikabp, Tusia84 lubią tę wiadomość
-
alexast wrote:Dziewczyny ponawiam pytanie, czy takie coś może się przydać? Co na ten temat myślicie?
http://allegro.pl/ty-i-my-bezpieczne-waleczki-dla-niemowlat-walki-i4123186230.html
Moim skromnym zdaniem, zbędne. Ten sam efekt uzyskasz zwijając ręczniki -
ivv wrote:To decyzja podjęta, teraz trzeba znaleźć tytuł wątku, może "motylem byłam, ale utyłam?"
a propos - na ostatniej wizycie (tzn przez miesiąc) wskoczyło mi +4kgMina pani doktor - bezcenna
O kochana, to jesteś lepsza ode mnie, bo ja przez miesiąc przytyłam 3kg, a i tak położna skwitowała - Oj, dużo, dużo, bardzo dużo -Grunt to dobić ciężarną
Ivv, ale oglądając Twoje akrobacje stwierdziłam z przykrością, że ja chyba nigdy nie byłam młoda, a już na pewno wysportowanaSzacun...
Sorki, że post pod postem, ale pisałam od razu nadrabiając zaległości w czytaniu i tak wyszłoNadrobiłam, teraz mogę iść spać z czystym sumieniem
Dobranoc Mamuśki :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 00:58
ivv, monalisa lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, mam znów poranną załamkę... Ja już chcę czerwiec... Brzuchol rośnie, waga rośnie, tylu rzeczy nie mogę robić w ciąży. Ja już chcę (wiem, mocno egoistycznie) zacząć odzyskiwać swoje ciało, swój brzuch. Gdybym tak mogła pstryknąć palcami i przenieść się w cudowny sposób na koniec maja, albo początek czerwca, żeby Mały był już na świecie. Moja Mama mówi mi, że kobieta w ciąży wygląda pięknie - ja tam tego nie widzę. Ja się od początku męczę psychicznie z dodatkowymi kilogramami i rosnącym brzuchem i nic nie pomaga tłumaczenie sobie, że to przecież normalne
Wiem, że odchudzać się będziemy po porodzie, ale to tak, jak ostatnio usiłowałam wytłumaczyć mojemu M - niech sobie wyobrazi, że chociaż całe życie ćwiczy i trzyma formę, to nagle przez 9 miesięcy musi patrzeć na degenerację tej formy i musi cierpliwie te 9 miesięcy odczekać, żeby znów mozolnie zacząć powracać do dawnej sylwetki...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 06:43
monalisa lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry Babeczki.
Nie narzekac proszę! Ciąża to ciąża tak ma być !!! Ja mimo, ze czuje się jak żółwica z domem na plecach i brzuchu to baaaardzo mi to odpowiada- kocham swój brzusio-naprawdę. wiadomo jak rośnie to ciężej jest-ale wcale nie myślę aby w ciazy wyglądać jak Top Model. Ciało jest tylko ciałem, uroda z wiekiem i tak przemija. cieszmy się ze mamy zdrowe bobaski i delektujmy sie ciaza:)
Tusia no nie wiem jak ty wytrzymasz druga polowe ciąży siostry w takiej tajemnicy:)
Powodzenia na dzisiejszych wizytach.Tusia84, alexast, monalisa, sunset, nutka, monaaa, Galanea lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMati współczuję..ja się budzę parę razy na siku, ale na szczęscie spałam.
Modelko, rozumiem Cię, że dbasz o siebie i "boli" Cię utrata figury, sama ćwiczyłam od wielu lat i też pewnie to wszystko poszło się rąbaćale ja mam do tego totalny dystans, nie wiem może jestem dziwna
ale wiem, że taka kolej rzeczy, nie chcę się smusić tym że brzuszko mi urosło i bioderka, bo wiem, że zrobiłam to dla Poli i nie chcę żeby Ona odczuwała mój smutek z tego powodu, a dzieci czują wszystko. Jestem przekonana, że wrócę do formy, bo kocham ruch, Ty również. Także, życzę dużo pozytywnego myślenia i radości
Słoneczko świeci, to lubię.
Powodzenia wszystkim wizytującym!Nalka, ivv, alexast, Niesforna, monaaa, Galanea lubią tę wiadomość