MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaula222 wrote:Ale naskrobałyście tu od 14
Ja mam taki pomysł, że po porodzie zakładamy wątek dla mam odchudzających się po ciąży
Dziś doświadczyłam wyraźnych skurczy bezbolesnych , wow ale miałam siłę napięcia
I pomimo moich 13 kg na + skusiłam się dziś na lody waniliowe z polewą czekoladową i orzechami, w sumie przed chwilą
Ej to ja zarzucilam pomyslem o watku dla czerwcowek odchudzajacych sie
Juz teraz nic Ci nie pomoze,nic Ci nie zaszkodzi kochana, tak jak i mi, te jedne lody w ta czy w tamta...ojtamojtam
Paula222, alexast, weronikabp lubią tę wiadomość
-
To decyzja podjęta, teraz trzeba znaleźć tytuł wątku, może "motylem byłam, ale utyłam?"
a propos - na ostatniej wizycie (tzn przez miesiąc) wskoczyło mi +4kgMina pani doktor - bezcenna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 22:03
Galanea, Paula222, Nalka, weronikabp, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
Galanea wrote:Tusia, a już czytając myślałam, że chłopak
Ale słyszałam, że może się tak zdarzyć, że facet ma plemniki tylko jednej płci
Ale będzie wesoły babiniec
Cieszyłam się, że tylko ja wiemno i teraz jeszcze Wy
No też o tym słyszałam.. no babiniec będzie niezły.. jak dziewczyny podrosną to współczucia dla portfela taty kiedy razem z mamą wybiorą się na szmatkowy shopping
Galanea, weronikabp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTusia84 wrote:oj tam oj tam Wy tu o odchudzaniu już, a my niedawno z pizzy wróciliśmy
ja jestem na etapie pakowania.. później będę myślała o odchudzaniu
rzeklam zajadajac paluszka w czekoladzie
alexast, Galanea, Nalka, NataliaK, Tusia84 lubią tę wiadomość
-
To ja się zajmę planem treningowym, zacznijmy od - idź do lodówki i wyjmij coś pysznego, wracając zrób dwa przysiady
Nalka, wersja dla zaawansowanych - między przysiadami zrób chasseWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 22:13
alexast, Nalka, Galanea, NataliaK, weronikabp, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNalka wrote:i podrap się po d.. (ćwiczenia rozciągające)
Nalka to dlaczego praktykujac owe kg nie spadaja?
Weronika,najpierw masa pozniej rzezba-rzekla Natalia i siegnela po kostke czekolady bajecznej...)
weronikabp, monalisa lubią tę wiadomość
-
NataliaK wrote:Nalka to dlaczego praktykujac owe kg nie spadaja?
Weronika,najpierw masa pozniej rzezba-rzekla Natalia i siegnela po kostke czekolady bajecznej...)
http://www.youtube.com/watch?v=4B0pH7TL8Xc
weronikabp, NataliaK lubią tę wiadomość
-
ja już skończyłam - trzy buły na parze plus orzeszki w czekoladzie całkowicie wystarczą
ps. drugiego przysiadu nie dałam rady zrobić, a ćwiczenia rozciągające spróbuję zrobić podczas mycia zębów
dobranoc wszystkimNalka, NataliaK, Galanea, weronikabp lubią tę wiadomość
-
jejciu jak ciężko Was nadrobić..
dużo chciałam odpisać ale już nie wiem co - będę starała się
oilatum a ciekła paraFina - paraFina jest tłusta i nie miesza się z wodą - pływa po wierzchu jak oka w rosole, emolienty bardzo ładnie mieszają się z wodą i Faktycznie skóra wydaje się być bardzo gładziutka, ja używam na swoje atopowe zapalenie skóry - działają cuda
ja zamiast gąbeczek do mycia ciała używałam kawałek pieluszki
płyny do płukania - używałam i używać będę bo później ubrania są inne w dotyku - miękkie a nie sztywnepoza tym pięknie pachną te dziecięce
Michałek nie miał na nie uczulenia i zakładam, że drugi też nie będzie miał
hmmm co jeszcze?
do naleśników daję ser biały ze śmietaną żółtko (myślę, że może jak do tej pory nic mi się nie stało to i tym razem się uda) cukier i ostatnio z braku cynamonu dodałam troszkę przyprawy korzennej do piernika
wybór traFny - m zachwycony bo i Faktycznie wyszły o niebo lepsze niż z cynamonem
i cukru waniliowego też dodaję
chyba nie zapomniałam o niczym
ja też będę niedługo prać ubranka - po świętach bo wcześniej już się nie wyrobię. jeszcze wszystkich nie posegregowałama siostra dziś mówi, że zapomniała jeszcze o jednej torbie z ciuszkami
muszę do niej zajechać
kliny i wałki moim zdaniem są zbędne bo można je zastąpić czym innymklin segregatorem pod materac czy książkami pod nogi łóżeczka a wałeczki kocyk zwinąć i podłożyć
z kosmetycznych potrzebuję octenisept i sól Fizjologiczną no i ten emolient jak mu tam ten mediderm czy jak, któraś z Was wspominała jako zamiennik oilatum tylko tańszyz innych rzeczy rezygnuję bo niektóre mam już bo Michasiowi np wodę morską do noska
a inne to w razie konieczności podskoczy się do apteki i kupi
potrzebuję tylko aspirator nowy do noska
więcej nie pamiętam
Galanea lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny