MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Anielka27 wrote:Też się poryczałam, Boże co temu maleństwu było? Ono się urodziło martwe? Podziwiam siłę takich ludzi ja bym nie potrafiła...
Już więcej takich filmików nie wysyłaj bo to jest strasznie smutne
Małżeństwo wkleiło kilka szczęśliwych chwil, spędzonych ze swym nowonarodzonym dzieckiem, które urodziło się z bezmózgowiem. Wiedzieli, że dziecko umrze kilka godzin po urodzeniu, a mimo to przyjęli je z miłością.
Więc ono żyło przez te kilka godzin rodzice przyjęli, dali mu jego pierwszą kąpiel i mieli czas na pożegnanie z miłością... Wielki Szacunek dla nich.. -
Nalka wrote:U mnie nie zapowiada się na to, żeby przed 13 tygodniem mdłości ustąpiły. Jutro zaczynam 12 tydzień i jak wymiotowałam tak wymiotuję. No nic, jakoś trzeba przeżyć.
Mnie tez nadal meczą mdłości.tyle że nanajgorzej na wieczór i rano i jak jestem na prawdę głodna. No cóż trzeba czekać aż będzie lepiej -
Widziałam ten film. Ale tylko kawałek, bo bardzo smutny jest. A oni wydawali się być tacy szczęśliwi, że choć chwilę mogą spędzić ze swoim maleństwem. Oby nikomu nigdy więcej się to nie przydarzyło:(
Anielka27, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Jak tam dziś u Was dziewczyny Ja przymierzyłam spodnie czarne które nie dawno kupiłam i dupa - sa już za małe Tragedia a cycki mi tak rosną że co miesiąc muszę kupić większy rozmiar obecnie mam D juz mały więc trzeba kupić E Wiecie co -robię segregację w szafie i okazuje się że cholerka trzeba kupić spodnie
-
Ze spodniami tez mam problem. Wczoraj kupiłam sobie biodrówki, to zapinają mi się na dole brzucha. Bo tak jak mam wszystkie wysokie w stanie to nie ma szans aby się zmieścić. Coś czuję, że za miesiąc trzeba będzie ciążowe już sobie sprawić.
Modelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa jeszcze na szczęście nie muszę robić zakupów z nowymi ubraniami Troszkę brzuch mi się powiększył, ale nie na tyle aby wymieniać spodnie, w nogach i biodrach nic nie przytyłam na razie jestem zadowolona, wchodzę we wszystkie swoje ubrania. Wczoraj zaczęłam się smarować kremem przeciw rozstępom. Krem będzie mi towarzyszył już do końca ciąży. Mam nadzieję, że mnie uchroni Ani mama, ani siostra nie mają rozstępów po ciąży, to i może mi się uda Miłego popołudnia dziewczyny
-
nick nieaktualny
-
AISAK ja leze gdyż już dwa razy poroniłam na przełomie 16/17 tygodnia. lekarz teraz zalecił odpoczynek ponieważ szyjke macicy mam delikatna i może się skracać od wysiłku.
Filmik naprawdę wzruszający.
baby mop boski maluch ma zajęcie a mamusia czystą podłogę
Pozdrawiam -
nick nieaktualnyJa jeszcze w niektóre spodnie się mieszczę, chociaż za miesiąc już może być problem. W domu śmigam w leginsach więc wygodnie
Z kremem na rozstępy jeszcze poczekam. W pierwszej ciąży w ogóle nie używałam bo nie miałam takiej konieczności.
Co do zgagi też już mnie dopadła kilka razy. Okropne uczucie, kupiłam rennie, ale średnio pomaga ;/
Marcysia86 odpoczywaj dużo. Tym razem na pewno będzie wszystko dobrze. -
Marcysia86 dbaj o Was i duzo wypoczywaj:-) 3 mam kciuki za Was.
Co do ubrań kobitki to ja preferuje legginsy... Chętnie kupilabym sobie nowe ciuszki , Łącznie z cyckonoszem ale lekarz kazał leżeć wiec muszę kobinowac ze szmatkami .
mi pupcia i nóżki schudly, ale za to brzusio mi wypielo :] -
Ja już z jeansów zrezygnowałam - mieszczę się, bo w biodrach i pupie nie utyłam, ale jak siadam, to mi się pasek wpija w brzuch i nie jest wygodnie. I tak najczęściej chodziłam w sukienkach, więc tylko kupiłam sobie kilka ciążowych i śmigam W starych sukienkach chodzić nie mogę, bo wszystkie mega dopasowane, a brzusio mi już widać, bo z płaskiej deski zrobiło się takie zaokrąglenie. W pracy nic jeszcze nie powiedziałam (to dopiero za półtora tygodnia), więc muszę na razie ukrywać.
A właśnie, kobitki, Wam też tak waga skacze? Już myślałam, że mam dwa kilo w górę, a dziś stanęłam na wagę i pół kilo w dół. Nie ważyłam się tydzień i taki spadek...
Ale za to dziś byłam na siłce! Siły mi wróciły, ćwiczę dzielnie z pulsometrem na ręku ćwiczenia przeznaczone dla I trymestru i jakoś od razu się lepiej poczułam -
A ja szczerze polecam spodnie ciążowe wciągane,bez rozporka,ale w formie jeansów.Pas elastyczny,który jest powyżej nie jest mi jeszcze potrzebny,więc wywijam go na zewnątrz i w ogóle nie widać,że to spodnie ciążowe(jakby obciągnięta na spodnie koszulka pod bluzką),a ładnie w nich wyglądam no i niesamowicie mi wygodnie!Brzucha jako takiego nie mam,ale stare spodnie za ciasne i zamiast kupować nowych,które będą za małe za 2 miesiące,mam takie,które będą rosły razem ze mną.Polecam,choć sama się wzbraniałam od zbyt wczesnego kupowania ciążowych ciuchów .