MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czekajajaca wrote:Mój maluch miał wczoraj 162 czyli dziewczynka?
Ja dziś sie czuję właśnie kiepsko ,/
A u mojej kruszynki było ostatnio 174.
Ciekawe czy ta teoria się sprawdza. Trzeba by podpytać mamy które znają już płeć.czekajajaca lubi tę wiadomość
-
Co do samopoczucia to ja się właśnie zdziwiłam tym,że dość nagle przeszły mi mdłości,które męczyły mnie od 6 tygodnia.Miałam jakieś głupie myśli odnośnie zbyt dobrego samopoczucia,ale lekarz mi wytłumaczył,że to był właśnie ten moment,kiedy łożysko zaczęło odgrywać istotną rolę w tej całej machinerii i stąd ustąpienie objawów..Więc dla mnie bomba .
Limerikowo, eta, czekajajaca lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
bardzo ciekawa teoria tetna , az mnie nakrecilyscie dziewczyny w tym temacie
u mnie 2 tyg temu male mialo 3,48cm a teraz 7cm, wiec ladnie podroslo, nic dziwnego, bo teraz o 1 w nocy pora karmienia zrobila sie ) maz tez je ..
tetno malego/lej to 158 a mysle ze bedzie mala kobietkaczekajajaca lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie samopoczucie dzisiaj nie najgorsze. Senność jedynie mnie męczy.
Co do płci to ja też mam przeczucie, że będzie chłopak Chociaż przy pierwszej ciąży również miałam takie przeczucia, a urodziła się dziewczynka więc nie nakręcam się. Oczywiście tatuś chciałby synka
Welonisia koniecznie napisz co u lekarza. Ja mam wizytę za tydzień i już nie mogę się doczekać -
hej u mnie ok dwa dni temu załapałam mega depresje płakałam całe popołudnie. Smutno mi było ze wszyscy gdzieś chodzą, jeżdżą a ja musze leżeć. ale przecież opłaca się bo na końcu czeka szczęście. Tylko ja cały czas bardzo aktywna a tu nagle przykaz leżeć!!! ja usg we wtorek już się nie mogę doczekać buziaczki.
-
Dziewczyny mam nadzieję, że nikt nie poczuje się dotknięty wiem, że wszystkie jesteśmy w ciąży ale ten filmik tak mnie poruszył... że się popłakałam ze wzruszenia i z ogromu miłości jaką mieli rodzice do swojego dziecka.. to jest prawdziwe poszanowanie dla życia i miłość przeogromna i bezwarunkowa... polecam
http://pequelia.es/75975/facebook-censura-a-una-madre-que-subio-fotos-de-su-bebe-con-anencefalia/ -
My strzelaliśmy na chłopaka - w dzień pozytywnego testu owulacyjnego ale to może różnie być Lekarz powiedział że okaże się które żołnierzyki były mocniejsze My już mamy córeczkę to tatuś liczy na chłopca ale co by się nie urodziło to będę szczęśliwa - najwazniejsze żeby było wszystko oki
-
Marcysia86 wrote:hej u mnie ok dwa dni temu załapałam mega depresje płakałam całe popołudnie. Smutno mi było ze wszyscy gdzieś chodzą, jeżdżą a ja musze leżeć. ale przecież opłaca się bo na końcu czeka szczęście. Tylko ja cały czas bardzo aktywna a tu nagle przykaz leżeć!!! ja usg we wtorek już się nie mogę doczekać buziaczki.
-
nick nieaktualnyTusia84 wrote:Dziewczyny mam nadzieję, że nikt nie poczuje się dotknięty wiem, że wszystkie jesteśmy w ciąży ale ten filmik tak mnie poruszył... że się popłakałam ze wzruszenia i z ogromu miłości jaką mieli rodzice do swojego dziecka.. to jest prawdziwe poszanowanie dla życia i miłość przeogromna i bezwarunkowa... polecam
http://pequelia.es/75975/facebook-censura-a-una-madre-que-subio-fotos-de-su-bebe-con-anencefalia/
Też się poryczałam, Boże co temu maleństwu było? Ono się urodziło martwe? Podziwiam siłę takich ludzi ja bym nie potrafiła...
Już więcej takich filmików nie wysyłaj bo to jest strasznie smutneWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2013, 08:32