X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • Mati1980 Ekspertka

Wysłany: 22 listopada 2013, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak się dziś czujecie? Ja przyznam ze coraz lepiej .

relganli3wx3d6wm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2013, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój maluch miał wczoraj 162 :) czyli dziewczynka? :)
    Ja dziś sie czuję właśnie kiepsko ,/

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2013, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny podczytałam was kawałek i aż mi się uśmiech pojawił. Jak tak czytam, że dzidzia ma 6cm itp. Takie malutkie dzieciaczki.. Takie to piękne :D! A mój Pączek już 39cm :D

Martynika, Anielka27, Limerikowo, Tusia84, fler lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2013, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sla 39 cm to już spora dzidzia :) zanim sie obejrzymy nasze tez będą takie duże :)
    Pozdrawiam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2013, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekajajaca no tak tak. Ale wy macie ten piękny okres gdzie dzidzia z dnia na dzień szybciutko rośnie.. :)

• evas Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekajajaca wrote:
    Mój maluch miał wczoraj 162 :) czyli dziewczynka? :)
    Ja dziś sie czuję właśnie kiepsko ,/

A u mojej kruszynki było ostatnio 174.

Ciekawe czy ta teoria się sprawdza. Trzeba by podpytać mamy które znają już płeć.

czekajajaca lubi tę wiadomość

9bsp388.png
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mati u mnie samopoczucie juz stanowczo lepsze- chociaz świadomość posiadania krwistka nie pozwala mi normalnie funkcjonować. I niestety nie mogę się przemóc z jedzeniem, a tak bym chciała mieć satysfakcję z jedzenia :(

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • Welonisia Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzis ide do gin na 19:30 i zobaczymy co tam slychac u dzidzi. Ciekawe jak wygląda :)

Ps. co to sa testy PAPPA????

p19uskjohisr6juh.png
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do samopoczucia to ja się właśnie zdziwiłam tym,że dość nagle przeszły mi mdłości,które męczyły mnie od 6 tygodnia.Miałam jakieś głupie myśli odnośnie zbyt dobrego samopoczucia,ale lekarz mi wytłumaczył,że to był właśnie ten moment,kiedy łożysko zaczęło odgrywać istotną rolę w tej całej machinerii i stąd ustąpienie objawów..Więc dla mnie bomba :).

Limerikowo, eta, czekajajaca lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2013, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny podobno tętno Maleństwa związane jest z tętnem matki. Ja przeważnie mam 105/55, a Mały ma 150 uderzeń na minutę. :) Znam też przypadki, gdzie chłopcy mieli 170/min. Więc myślę, że to nie ma reguły :)

• Limerikowo Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bardzo ciekawa teoria tetna , az mnie nakrecilyscie dziewczyny w tym temacie
    u mnie 2 tyg temu male mialo 3,48cm a teraz 7cm, wiec ladnie podroslo, nic dziwnego, bo teraz o 1 w nocy pora karmienia zrobila sie ;-)) maz tez je ..
    tetno malego/lej to 158 a mysle ze bedzie mala kobietka

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • topa42 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku ja też nie mogę doczekać się kiedy usłyszę chłopczyk czy dziewczynka :-)

zem3i09keg891u11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2013, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam przeczucie, że będzie chłopak, ciekawe czy się sprawdzi :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2013, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja czekam tylko do tej chwili kiedy lekarz powie czy chłopczyk czy dziewczynka i lecę od razu kupić pierwsze śpioszki !!! :)

Limerikowo lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2013, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie samopoczucie dzisiaj nie najgorsze. Senność jedynie mnie męczy.

Co do płci to ja też mam przeczucie, że będzie chłopak :) Chociaż przy pierwszej ciąży również miałam takie przeczucia, a urodziła się dziewczynka więc nie nakręcam się. Oczywiście tatuś chciałby synka ;)

Welonisia koniecznie napisz co u lekarza. Ja mam wizytę za tydzień i już nie mogę się doczekać :)

• Marcysia86 Ekspertka

Wysłany: 22 listopada 2013, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej u mnie ok dwa dni temu załapałam mega depresje płakałam całe popołudnie. Smutno mi było ze wszyscy gdzieś chodzą, jeżdżą a ja musze leżeć. ale przecież opłaca się bo na końcu czeka szczęście. Tylko ja cały czas bardzo aktywna a tu nagle przykaz leżeć!!! ja usg we wtorek już się nie mogę doczekać buziaczki.

• Tusia84 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam nadzieję, że nikt nie poczuje się dotknięty wiem, że wszystkie jesteśmy w ciąży ale ten filmik tak mnie poruszył... że się popłakałam ze wzruszenia i z ogromu miłości jaką mieli rodzice do swojego dziecka.. to jest prawdziwe poszanowanie dla życia i miłość przeogromna i bezwarunkowa... polecam

http://pequelia.es/75975/facebook-censura-a-una-madre-que-subio-fotos-de-su-bebe-con-anencefalia/

ggfxf7q.png
  • topa42 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My strzelaliśmy na chłopaka - w dzień pozytywnego testu owulacyjnego ale to może różnie być :-) Lekarz powiedział że okaże się które żołnierzyki były mocniejsze :-) My już mamy córeczkę to tatuś liczy na chłopca ale co by się nie urodziło to będę szczęśliwa - najwazniejsze żeby było wszystko oki :-)

zem3i09keg891u11.png
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcysia86 wrote:
    hej u mnie ok dwa dni temu załapałam mega depresje płakałam całe popołudnie. Smutno mi było ze wszyscy gdzieś chodzą, jeżdżą a ja musze leżeć. ale przecież opłaca się bo na końcu czeka szczęście. Tylko ja cały czas bardzo aktywna a tu nagle przykaz leżeć!!! ja usg we wtorek już się nie mogę doczekać buziaczki.
    wiem co czujesz, na też leżakuje. A ty z jakiego powodu?

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2013, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia84 wrote:
    Dziewczyny mam nadzieję, że nikt nie poczuje się dotknięty wiem, że wszystkie jesteśmy w ciąży ale ten filmik tak mnie poruszył... że się popłakałam ze wzruszenia i z ogromu miłości jaką mieli rodzice do swojego dziecka.. to jest prawdziwe poszanowanie dla życia i miłość przeogromna i bezwarunkowa... polecam

http://pequelia.es/75975/facebook-censura-a-una-madre-que-subio-fotos-de-su-bebe-con-anencefalia/

Też się poryczałam, Boże co temu maleństwu było? Ono się urodziło martwe? Podziwiam siłę takich ludzi ja bym nie potrafiła... :(

Już więcej takich filmików nie wysyłaj bo to jest strasznie smutne

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2013, 08:32

‹‹ 80 81 82 83 84 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ