MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej;) Przyszły dziś dwie paczuszki- koszule, szlafrok, majtki siateczkowe, prześcieradełko dla małego jeszcze jedno i druga z bluzkami ciążowymi 3ma;) Właściwie jak wezmę od bratowej torbę to mogę się pakować. Jeszcze tylko klapki dla mnie pod prysznic, pieluszki i chusteczki dla małego i chyba wsio;) I dziś pranka ciąg dalszy;)
Tusia- Gabrysia!Gabryś będzie miał koleżankę;P
Dziewczyny w szpitalu- zdrówka życzę!Tusia84, Galanea, Limerikowo, weronikabp, Agusia2312, monalisa lubią tę wiadomość
-
ja też troszeczkę boję się porodu ale staram się o tym nie myśleć
będzie co ma być
u mnie Michaś wirusa jakiegoś podłapał, może temu tak z tym rowerem walczył... teraz właśnie przysnął ale biedaczek ma straszny kaszel i cały czas chce żebym mu plecki oklepywała a mnie już aż ręka boli
aż mi się spać zachciało...
dziewczyny przypomnijcie mi link albo nazwę tej apteki co się tak zaopatrywałyście wszystkie prawiebo teraz jak na złość nie mogę znaleźć...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2014, 13:45
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
popytalam, poczytalam i juz wiem co oznaczaja te moje bole podbrzusza- sa zwiastunem zblizajacego sie porodu i dopoki nie trwaja stale, nie sa zbyt bolesne i nie towarzyszy im krwawienie to nie sa powodem do niepokoju. Normalnie pojawiaja sie ok 37-38 tc, a ze u mnie wszystko troche przyspieszone to mam je juz teraz
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Karolina, oby faktycznie to były niegroźne skurcze przepowiadające. W razie czego, konsultuj z lekarzem.
Tusia, to oczywiście Wasza decyzja z imieniem dla córeczki, ale mi tez osobiście bardziej podoba się GabrysiaA jak będzie starsza, to tak dystyngowanie - Gabriela :>
Dziewczyny, podpowiedzcie, jakie ubranka dla dziecka pakujecie do torby szpitalnej? Czy jakąś butelkę na ewentualne mleko sztuczne też bierzecie czy nie trzeba?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2014, 14:04
weronikabp, Tusia84, monalisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTusiu natchnęłaś mnie i przejrzałam raz jeszcze filmik z USG z 22 tygodnia i zrobiłam dwie foty z filmiku, na jednej są nóżki a drugiej buziulka mojej Poluni
jestem w Niej po uczy zakochana
Bea_tina, Galanea, Tusia84, Limerikowo, Agusia2312, kambel, Mucha, czekajajaca, Paulina1986, monalisa lubią tę wiadomość
-
Cudna Pola
i nie dziwię się, że jesteś w niej zakochana
mimo iż mój filmik nie jest w 3D to i tak jak na końcu pokazuje się twarzyczka to mówię do męża, że usta po nim ma haha bo takie duże
Ja też muszę zamówić koszule i powoli kompletować rzeczy do torby ech.. tak sobie myślę, że sporo mi jeszcze tego brakujeWiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2014, 14:15
weronikabp lubi tę wiadomość
-
Ja się wzięłam ostatnio. Nie chcę dodatkowego stresu jakby coś poszło za szybko;) A gdybym nie miała wszystkiego to byłby ogromny stres pewnie... Jeszcze jedną koszulę muszę zamówić, już wiem jak z rozmiarami to na spokojnie;)
-
nick nieaktualnyGalanea - no właśnie zastanawiam się nad butelką i pojemnikiem na pokarm, bo skoro pakuję laktator to chyba i to trzeba wziąć?
co do ubranek to wzięlam kilka sztuk body, śpiochy 3 pary, pajacyki i taki dresowy kombinezon na wyjśćie a ze nie wiem jaka będzie pogoda to do konca nie wiem co brac:)
jeszcze mam skarpetki, czapeczki i łapki na łapkiGalanea lubi tę wiadomość
-
Ewelineq no co Ty? Jejku
Ale tu szpitalnie... Aż sama zaczynam się bać... Dziewczyny uważajcie na siebie :*
Galnea ja mam praktycznie po 3 kmpl bodów, śpioszków, 2 pajacyki, 2 pary spodenek, 2 pary skarpetek, 2 pary niedrapek i 3 czapeczki...Galanea, weronikabp lubią tę wiadomość
-
No ja nie wiem co się dzieje, nerwowo na Czerwcówkach
Ewelineq, trzymaj się tam, wytrzymaj jeszcze trochę.
Ja to chyba nie wiem do końca czym się różnią pajace od śpiochówPajace mają też okrycie na główkę? Bo jak dla mnie to to samo
weronikabp lubi tę wiadomość
-
Wlasnie wyszla ode mnie bratowa z bracmi ciotecznymi Mai (jeden 9, drugi 4 lata)...chlopaki podsluchiwali mala, a pozniej sie z nia bawili...pukali w brzuszek, a ona odpowiadala rowniez puknieciami
bardzo fajny dzionek
weronikabp, Galanea, Limerikowo, Paulina1986, monalisa, monalisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGalanea wrote:No ja nie wiem co się dzieje, nerwowo na Czerwcówkach
Ewelineq, trzymaj się tam, wytrzymaj jeszcze trochę.
Ja to chyba nie wiem do końca czym się różnią pajace od śpiochówPajace mają też okrycie na główkę? Bo jak dla mnie to to samo
Galanea pajace są chyba na ramiączka a śpioszki z długim rękawem - ale nie jestem pewna hehe biorę jedno i drugie)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2014, 16:18
Galanea lubi tę wiadomość
-
Evelineq wrote:Ja też leżę w szpitalu, od poniedziałku zatrzymujemy skurcze i opóźniamy poród...
No czerwcówki wzięły sobie do serca, że nie chcą przenosić i teraz mamy wysyp szpitali
Trzymajcie się dzielnie i walczcie o każdy dzieńGalanea lubi tę wiadomość