MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzis malo kto pisze dziewczyny,majowka jest w koncu,wiec to nic dziwnego a Paula pewnie ma ostatnie podrygi spokoju ktory chce wykorzystac:) nie kazdy w domu,niektorzy wyjechali a jeszcze inni nie kisza sie w domu
Weronika,spojrzalam dzis na suwak Limerykowo i zrobilo mi sie goracoweronikabp, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Pogardliwe czerwcoweczki prosze mi tu nie balamucic sierpniowek!
Czlowiek w interesach, a tu widze 'krzyczanie' na biedna mnie, co zaraz rodzi;)
I tak wiecie ze Was wszystkie uwielbiam i jestescie jednymi z ulubionych miesiecy:-) w koncu sama ze czerwca jestem wiec co siedziwic:*Nalka, NataliaK, Tusia84, weronikabp, Judi2014, czekajajaca, Agusia2312, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Laski ja też dzisiaj zaczęłam stresa łapać przed porodem hehe jak sobie z siostrą moją pogadałam i poprzypominałam
ale u mnie jeszcze mam nadzieję do 10 czerwca będzie spokojnie bez akcji.. będą emocje jak się zaczną nasze mamuśki rozpakowywać.. już czuję na skórze dreszczyk kiedy o tym myślę
NataliaK, Mucha, weronikabp, Judi2014, Galanea, Agusia2312, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZostanę Ciocią kilkanaście, dziescia razy w ciagu paru tygodni - wow
))
Natalia no Twój Suwak tez robi wrażenie, Limerykowo, Paula, Vikus tuż tuż... Chciałabym być juz w 36 tci odetchnąć
NataliaK, Tusia84, Agusia2312, evas, Limerikowo, vikus001 lubią tę wiadomość
-
A ja będę tęsknić za naszym forum... Tyle razem przeszlyśmy. .. od początku się wspierałysmy, pomagałysmy w różnych sytuacjach życiowych, razem plakalysmy gdy któraś straciła swoje maleństwo, smialysmy się z wielu spotykających nas sytuacji i choć jesteśmy w różnym wieku i mamy różne poglądy to brnelysmy dalej razem i wiecie co? Dalyśmy rade:-) Juz nigdy nie będziemy wszystkie jednocześnie w ciąży, po porodzie każda z nas pójdzie w swoją stronę, ale zawsze będę Was ciepło wspominac:-)
weronikabp, Tusia84, NataliaK, Mucha, evas, Martynika, Limerikowo, Galanea, ivv lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJudi2014 wrote:A ja będę tęsknić za naszym forum... Tyle razem przeszlyśmy. .. od początku się wspierałysmy, pomagałysmy w różnych sytuacjach życiowych, razem plakalysmy gdy któraś straciła swoje maleństwo, smialysmy się z wielu spotykających nas sytuacji i choć jesteśmy w różnym wieku i mamy różne poglądy to brnelysmy dalej razem i wiecie co? Dalyśmy rade:-) Juz nigdy nie będziemy wszystkie jednocześnie w ciąży, po porodzie każda z nas pójdzie w swoją stronę, ale zawsze będę Was ciepło wspominac:-)
-
Na ostatnim usg jak byłam to nakręciłam kawałek usg tel. ale to nie było usg 3D/4D więc nie widać dobrze..
Coś się jednak nie chce wkleić, a chciałam Wam pokazać bo jak się człowiek dobrze skupi to widać trochę buziaczka mojej córeczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2014, 23:14
-
Tusia84 wrote:Laski ja też dzisiaj zaczęłam stresa łapać przed porodem hehe jak sobie z siostrą moją pogadałam i poprzypominałam
ale u mnie jeszcze mam nadzieję do 10 czerwca będzie spokojnie bez akcji.. będą emocje jak się zaczną nasze mamuśki rozpakowywać.. już czuję na skórze dreszczyk kiedy o tym myślę
Ja też zaczęłam się bać porodu, co raz częściej myślę o znieczuleniu, chyba w czwartek przejadę się do Gdańska do szpitala, w którym chce rodzić na spotkanie z anestezjologiem. Z Zuzą nie bałam się porodu, bo nie wiedziałam do końca co mnie czeka, teraz czym bliżej tym bardziej przypomina mi się ten okropny ból
Ale to prawda, że jak zaczniemy rodzić, to wszystkie Wasze porody, będą napawały masą emocji. I z jednej strony cieszę się, że będę raczej jedną z pierwszych rozpakowanych czerwcówek, ale z drugiej szkoda mi, że później nie będę miała już tylę czasu aby z Wami oczekiwać porodów i przeżywać ich tak jak wszystkiego co do tej pory razem przeżywałyśmy.Tusia84, NataliaK, weronikabp, Mucha, Limerikowo, Galanea lubią tę wiadomość
-
witajcie. Bole mi wczoraj minely i jak narazie odpukac jest spokoj. Ale mam co chwile jakies objawy wiec spakowalam juz sobie torbe do szpitala. Magda,zgadzam sie z Toba- teraz jak wiem co mnie czeka tez sie bardziej boje
dylematu zwiazanego z ZZO nie mam bo w moim szpitalu nie ma takiej mozliwosci. Ale mowie sobie- dalas rade raz to i drugi wytrzymasz
Milego dnia!
NataliaK, Tusia84, weronikabp, Niesforna, Agusia2312, Mucha, Limerikowo, Galanea lubią tę wiadomość
-
Witam z rana
Dokładnie pomyślałam o tym samym o czym napisała Magda...że lepiej tym pierwszym hehe bo jak ja donoszę do terminu tj 25.06 to już będę tak nakręcona tymi wszystkimi Waszymi historiami, że dopiero będę się bała
Wiem jak to jest Magda.. ja przed porodem z Kubą próbowałam sobie wyobrażać najgorsze bóle.. chciałam się przygotować psychicznie, na coś strasznego, żeby później jak już mnie złapie mile się zaskoczyć " o nie jest tak źle, jak myślałam"a tu się okazało przy skurczach " o kurde! to ma tak wyglądać?? to przerosło moje wizualizacje bólu hahah "
No chyba, żę wszystkie będziecie miały porody jak Dorjana to nie będę miała się czym nakręcaćNataliaK, weronikabp, Agusia2312, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaski czy mozecie nas-pierworódki... NIE NAKRECAC!!!! :d wstaje sobie rano, czytam takie newsy i sie przestraszylam jak mi tu twade lasencje pisza o bolach nie do zniesienia xD jestem przygotowana na bol,mega bol, zdaje sobie sprawe, aleeee...no wezcie... 31 dni do TP, dajcie zyc ;-( bo zaczne sie bac a wtedy bedzie szlo gorzej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2014, 07:54
Tusia84, weronikabp, Agusia2312, Mucha, evas, Galanea lubią tę wiadomość
-
oj już się poprawiam Natalia
Słuchajcie nie ma się co martwić ból jest spoko, a poród nie taki straszny i bolesny jak go malująjestem pewna, że każda z Was odkryje w tym bólu większy sens.. bo przecież jest on kwintesencją nowego życia
na które każda z nasz już z niecierpliwością czeka
NataliaK, weronikabp, Agusia2312, Paula222, Mucha, evas, Limerikowo, Galanea lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobra chyba się udało
Na samym początku serce.. później głowa- buzia (z prawej strony) kręgosłup, nogi i płeć pokazuje, brzuszek i na końcu samym też twarzyczkajak się dobrze przypatrzycie to może coś zobaczycie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 23:17
weronikabp, Mucha, Galanea, monalisa lubią tę wiadomość