MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWeronika szczerze mam nadzieje ze zdazymy. Mam nadzieje ze wyrobimy sie w max 2 tygodnie i taki z reszta jest plan, co za tym idzie chcialabym zeby nic przez te 2 tyg sie nie wydarzylo niespodziewanego
torby spakowane leza sobie ladnie, w razie W
Narobilyscie mi ochoty z tymi goframi... eha ja gofrownice mam i chyba nie zawaham sie jej uzyc zaraz
weronikabp, ivv lubią tę wiadomość
-
Weronika ja kupiłam mojemu na urodziny wiele lat temu
Prezent niewypał (choć akurat wtedy ciągle marudził, że chce gofry i nawet raz SAM zrobił), równie dobrze mogłam mu odkurzacz kupić
Przy dzieciach się przyda - do tej pory użyliśmy go może z 10 razy, jakoś nie było okazji
weronikabp lubi tę wiadomość
-
Przypomniało mi się - wczoraj na świat przyszedł syn mojego M kuzynki - wiecie, że "maluszek" ma 60cm i waży 4,5 kg!!?? Co lepiej ona jest tak drobniutka, że nie wiem jak on się zmieścił w jej brzuchu, choć podobno ostatnio miała ogromny
weronikabp, Limerikowo, Galanea, czekajajaca lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! Nawet nie próbuje Was nadrabiać. Wczoraj wyszłam ze szpitala gdzie trafiłam 26.04. po ataku kolki nerkowej. Przetrzymali mnie dosyć długo, podleczyli i już jest ok, ale leki będę brała do kolejnej wizyty 12.05. Dzięki pobytowi miałam robione swoje pierwsze ktg. Mąż cały czas był przy mnie i trzymał urządzonko bo mała strasznie się wierciła i musieliśmy gonić za nią po brzuszku. Dzięki temu mężulek pierwszy raz otrzymał takie porcje kopów od swojej córci
Postaram się teraz częściej zaglądać i mam nadzieję, że u Wasz wszystkich wszystko ok.
No i w ten dzisiejszy piękny dzień proszę o zmianę mojego wieku na naszej liście na 28 latAgusia2312, weronikabp, Limerikowo, ivv, Tusia84, Galanea, Mucha, evas lubią tę wiadomość
-
Paulina wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
To juz wiem jaka jest różnica w pampersach dzięki wamTeraz tylko wybrać jakie kupić i szukać promocji
ostatnio zakupiłam w rossmanie 6x56 sztuk chusteczek nawilżających pampers sensitive za 24 zł . Wg mnie się opłacało w rossmanie. Mam też kartę rosnne a dzięki niej też można więcej kupić niekiedy i taniej
Mi też narobilyscie ochotę na gofry:) mmm... Mam w domu gofrownice muszę kiedyś upiec, już kiedyś o nich myślałam. Ja lubię z bita śmietaną i owocami a najbardziej z jagodamiWiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2014, 18:25
weronikabp, ivv, Paulina1986, evas lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
nick nieaktualny
-
Paulina sto lat!
Dziewczyny poryczałam się ze śmiechu czytając ten fragment:
"Na tym etapie twoje dziecko waży prawdopodobnie około 2,5 kg i mierzy 42-47 cm. Jego jelita zaczęły już produkować smółkę, czyli premierową kupę. Premiera następuje niedługo po porodzie.
Pamietam, jak rwałam włosy z głowy (nie mogąc się ruszyć po cesarce), bo młoda przez paręnaście godzin wstrzymywała debiut. Co jest? Dziecię obok zdążyło już bisować, a moja mała nic. W końcu jak wyszła na scenę, to nie wiadomo było, co ratować najpierw. Przewijak, malucha czy położną. Słowem był to debiut całą gębą i od razu po same pachy.
W dalszym etapie mała wykazywała irytującą skłonność do organizowania zawodów w strzelaniu kupą do celu. Celem była osoba stojąca od strony pieluchy. Po trzecim z kolei strzale w dziesiątkę stawałam już z boku, a mała celowała dalej, nie zwracając uwagi na zmianę okoliczności. Trafiała w ścianę. A rozrzut miała potężny. Ściana malowana była potem siedem razy, a pamiątka po zawodach i tak wychodziła na wierzch."
ivv, Tusia84, weronikabp, Paulina1986, Agusia2312, Galanea, evas, Limerikowo, sunset lubią tę wiadomość
-
Paula Sto Lat! Zdrówka dla Was :*
Dzieciaki szczęśliwe wróciły z gór.. a ja dzisiaj już nie wiedziałam jak mam siedzieć tak mnie te plecy bolały, kurcze nie mogłam sobie poradzić. Jak wróciłam do domku koło 17.00 od siostry to położyłam się i tak sobie drzemałam do teraz.
Wy tu ciągle smaka robicie na coś.. to arbuz to gofry, a za mną jeszcze truskawki chodząPaulina1986, Agusia2312, Galanea lubią tę wiadomość
-
ja też bym truskawek zjadła, arbuza też
póki co pomarańcze mam
Tusia Tobie plecy wysiadają a u mnie wyjątkowo nic a nic plecy nie bolą ale za to biodra i miednica, zapomniałabym - pięty mega bolą jak chodzęw poprzedniej ciąży cierpiałam z plecami, w tej też ale o dziwo we wczesnym etapie ciąży
teraz odpuściły
Tusia84 lubi tę wiadomość
-
Paulina, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!
Gofry, ech... Po co to napisałyście?
Ja dzisiaj michę truskawek zjadłam, ale gofra z bitą śmietaną i owocami to bym zjadła, mniam
U nas dzisiaj pracowity dzień. Nawet mieszkanie wysprzątaliśmyPaulina1986 lubi tę wiadomość