MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Monika gratuluję 35 tyg! Już masz z górki
Ja wczoraj miałam skamieniały brzuchCały dzień dosłownie co jakiś czas robił mi się kamień, nawet jak się położyłam do spania, aż coś mi cię chyba naciągnęło w prawym boku od tego spinania i mnie bolało
Dziś póki co spokojnie....
Do mojego terminu jeszcze 19 dni, a dla mnie to tak daaaalekoLimerikowo, Galanea lubią tę wiadomość
-
Paula to tak się tylko wydaje a zanim się obejrzysz to zleci
nie powiedziane, że dotrwasz do tego terminu
ciekawe, która będzie pierwsza.
ja właśnie zaraz zabiorę się za prasowanie ubranek dla maluszkawyprałam parę dni temu a nie miałam kiedy poprasować
-
hejka laseczki. U mnie noc minęła dobrze
Kota siedź w szpitalu tam wiedzą co robią na pewno ci pomogą.
Ja teraz patrzę że u mnie 59 dni do porodu zostałojak w poniedziałek wyjdę ze szpitala przyśpieszam zakupy - trzeba już wszystko skompletować
Nadal mam magnez i ktg - jak fajnie jest słyszeć serduszko
Mój mąż szykuje wszystko szaleje z remontem he he he teraz to już włączył drugi biegJedzenie tu jest paskudne no ale wczoraj przywiózł mi wszystko czego potrzebuję więc jest ok
Coś nam pomału puszczają te szyjki i dzieci pchają się na świat - dziewczyny zaciskamy nogi i nie puszczamy nigdzie
Limerikowo, weronikabp, Galanea, Nalka, Agusia2312, Tusia84 lubią tę wiadomość
-
Tusia wiem o czym piszesz.. niestety mam tak samo. Mi dodatkowo dokucza jeszcze ta okropna dyskopatia
Od samego leżenia boli mnie strasznie kręgosłup, czy to na plecach leżę, czy na boku. Chciałabym się tak mocno przeciągnąć, zrobić "łódeczkę" z pleców i na pewno byłoby lepiej. No ale cóż nie można, to nie.
Jeszcze 4 tygodnie, i już będę mogła zacząć chodzić i od razu lecę na masaż do mojego rehabilitanta!
Dziewczyny, które są w szpitalach - trzymajcie się tam, na pewno będzie dobrze!
I oczywiście miłego dnia wszystkim życzęweronikabp, Galanea, Tusia84, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Trzymajcie się dzielnie, maluchy (oprócz Pauli) mają siedzieć jeszcze trochę w brzuszkach
Widzę, że wczoraj znowu był DWM (Dzień Wku...ających Mężów) - mój spędził go u sąsiada na piwie, niby nic złego, ale akurat wczoraj minęło nam 8 latCały wieczór przeryczałam, ale nie odezwałam się ani słowem - dopiero dziś mu powiedziałam, a on do mnie - że co to za rocznica - data ślubu się liczy
Tak czy inaczej ma krechę jak stąd do....
-
poprasowałam, ale zostały jeszcze moje i Michasia ciuchy. Oczy mi się zamykają. Zrobiłam sobie przerwę bo nie mam siły. Czuję się jakbym w ogóle nie spała...a taki miałam zapał... idę kawę strzelę
Swoją drogą dziewczyny to ja mam tyle bodziaków i z długim i krótkim rękawem, że nie mam gdzie ich składać. Dobrze, że i większe ciut i mniejsze... a wczoraj byliśmy w sklepie i taki słodki bodziaczek wypatrzyłam i już już miałam kupić - nawet m siedział cicho - i się w porę powstrzymałam bo tyle tego mam, że szokale to dobrze, bo jak nie będzie się chciało wyprać na bieżąco bo nie zabraknie na zmianę...
a teraz idę na tę kawę
zapomniałam - wczoraj kupiłam paczkę pampersów białych jedynek 78 szt za 43.99, nie wiem czy to tanio czy drogo? patrząc na cenę z allegro to chyba niedrogo? w auchan jakby ktoś chciał wiedziećWiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2014, 12:12
Galanea, Tusia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się z Wami z pięknych Tatr
Pogoda piękna, zaraz wybieramy się na spacerek.
Za mamuśki, które leżą w szpitalach trzymam kciuki. Wytrzymajcie jeszcze trochę.
Nam zostało 36 dni do porodu. Jutro zacznę kompletowanie pozostałych rzeczy dla maluszka i do torby szpitalnej. 16 maja mam donoszoną ciążę, więc dobrze się już przygotować.
Miłej majóweczki kochane kobietki !Galanea, Nalka, Limerikowo, Agusia2312, weronikabp, Tusia84 lubią tę wiadomość
-
Judi2014 wrote:U nas świeci słońce ale jest silny i zimny wiatr.
Monika tanio kupiłaś, w Tesco ostatnio taka paczka była za 49,99. -
Dzień dobry! Ja mam dzisiaj senny dzień. Cały czas chce mi się spać, a nasza mała też coś leniwa, chociaż nie mogę powiedzieć, że się nie ruszała od rana. Poprasowaliśmy ubranka z mężem. I teraz nie wiem czy pakować od razu do torby te, które chce zabrać do szpitala, czy włożyć na razie do szafki? (aleee dylematy:))
Co do piwa, to Bartek na szczęście go nie cierpi (tak jak ja zresztą i ten zapach... fuj) ale zamiast tego mam przeboje z tymi jego kartami. No cóż, wiedziałam jednak za jakiego fanatyka się bierę.I zawsze się "pyta" czy może iść na karty a ja zazwyczaj "łaskawie się zgadzam".
I podobnie jak Weronika staramy się sobie wszystko wyjaśniać przed nocą. Bywa, że się nie udaje. Z powodu mojego charakteru. Uparta jak osioł jestem i zadzieram nosa jak księżniczka czasami.
Idę robić zapiekankę makaronową.
Trzymajcie się nasze szpitalne dziewczynki! Jeść, odpoczywać ładnie i bez nerwów.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2014, 13:15
Galanea, Agusia2312, weronikabp lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny te co w szpitalach to trzymam za was ogromnie kciuki!!!!!badzcie dzielne a wszystko zostanie wam wynagrodzone. Mam pytanko co zabieracie do torby na wypis dla maluszkow? u mnie w szpitalu powiedzieli ze dla dzidzi to tylko na wypis rzeczy ale ja nie mam pojecia co ze soba zabrac....spakowalam tylko kocyk czapeczke i niedrapki....
weronikabp lubi tę wiadomość
-
jeju nawet człowiek sobie w spokoju posiedzieć nie może, mam sąsiadów, którzy mają hopla na punkcie ogródka i każdą wolną chwilę tam przesiadują i gderają mi pod oknem, ani balkon otworzyć ani okno bo i przy zamkniętym słychać gderanie... chyba już ja przewrażliwiona się zrobiłam...
właściwie to nie wiem co tam można ciągle robić... chyba siedzą w tym ogródku żeby sobie nawzajem pogadać... a ja muszę tego wszystkiego wysłuchiwać... grrrrWiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2014, 13:26
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
W lidlu od 5.05 ma być promocja na pampersy (zielono-niebieskie) 29,99zł Ja z rana chyba wyruszę, bo muszę zrobić zapasik dla Zuzki i dla Stasia też wezmę jedne 2 (72szt). Myślę, że na prawdę warto.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2014, 13:34
Galanea, Nalka, Limerikowo, Agusia2312, weronikabp, Tusia84 lubią tę wiadomość
-
Ja też skoczę chyba do Lidla, chyba, że wykupią wcześniej. Ale może tym razem stado emerytów nie rzuci się na pieluchy
Jak coś to kupię Dadę dwójki, podobna cena, jeszcze taniej wychodzi za sztukę.
Dziewczyny w szpitalach, głowy do góry, będzie ok! Jesteście pod opieką.
Ja dzisiaj jakiś słaby nastrój mam. Całą noc mnie zgaga katowała, a zapomniałam wykupić lek, który mi gin na zgagę przepisała. A ból pleców to swoją drogą, stękam i jęczę przy każdym przekręcaniu się z boku na bok.Limerikowo, Agusia2312, weronikabp lubią tę wiadomość
-
Monika, niestety mój sąsiad już taki specyficzny jest. Ma dziwne poczucie humoru, do tego wszystko by chciał wiedzieć o wszystkich i potem to rozgaduje(już nam w listopadzie gadał na sąsiadkę, więc na nas pewnie też gada). Poprzedni właściciele mówili, że jest wkurzający, ale niegroźny, wiec spoko;)
Pranko Gabrysiowe się pierze;)MonikaS lubi tę wiadomość