MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
weronikabp wrote:Proszę jak Topa na czasie i to w spzitalu
wiesz ze od wczoraj jedzenie banana jest na "topie" hehe (nomen omen) - no pięknie mi się to powiedziało, walczymy z rasizmem i jemy banany i robimy foty, tak jak ciemnoskóry piłkarz w którego rzucono bananem
)
ale się uśmiałam z tego "na topie" pisząc do Topy hehehhe
Haha, Weronika, dobreNie skojarzyłam z tą akcją, ale faktycznie. We are all monkeys!
weronikabp, alexast lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Miałam wam napisać jaką miałam dzisiaj sytuacje.. idę sobie do mięsnego i mija mnie mężczyzna taki po 30.. i mijając mnie mówi: " córka będzie" nie zatrzymał się tylko idąc tak powiedział ja tak spojrzałam i mówię w szoku "tak córka".. a on: "wiedziałem, że to będzie dziewczynka" i poszedł.. tak mnie zszokował, a mogłam przecież zapytać po czym niby to wie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 19:49
Galanea, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
A ja wlasnie wrocilam z wizyty. Dostalam skierowanie do szpitala bo mam rozwarcie na 1,5 cm
musza mi podac sterydy i leki rozkurczowe. Jestem tak strasznie zla i smutna, ze zaraz bede plakac. Nie chce zeby jeszcze wychodzila
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Monalisa trzymajcie się jakoś, jesteś pod dobra opieka. Cały czas myślę o was
kochana bądź dobrej myśli , niech jeszcze maluszek posiedzi trochę w brzuszku. A jesteś na polnej ? Na jakim oddziale na IV ? ?
Kota w szpitalu się wami napewno zajmą dobrze. Trzymajcie się dzielnie !Wiem łatwo się mówi ale nie stresuj się kochana;)
Tym które miały wizyty i dane dobre wieści to gratuluje, nie wymieniam bo nie chce żadnej mamusi pominąć
Mój maz jutro się bierze za malowanie , oj jaki z niego jest nerwus bedzie ciężko hehalexast, Galanea, Limerikowo, monalisa lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
Przepraszam z góry, że zmieniam temat, ale jestem mega wkur.....!!!!!
Właśnie się dowiedziałam, że mój mąż będzie dopiero o 22 w domu, ale mi ciśnienie mi skoczyło. W domu nie było nic do żarcia, mieliśmy iść na zakupy, a ty dupa. Sklepy jutro zamknięte. Ale bo jakiego diabła się tym przejmować, przecież obolała ciężarna żona pójdzie sama na zakupy i przyniesie torby do domu. Dobrze, że byłam na skromnych zakupach, bo byśmy nawet chleba nie mieli. A jego szef siedzi sobie na ogrodzie z rodzinką. On ma już długi weekend. Dam sobie głowę obciąć, że w piątek ten mój debil też pójdzie do roboty. Jego szef natomiast będzie siedział w domu i odpoczywał (ciekawe po czym, jak gówno robi). Tak to jest jak się u rodziny pracuje. Proszę, żeby zmienił pracę ale po co? A wiecie co jest najgorsze? Jego szef (szwagier) jedzie w czerwcu do norwegii na ryby na 2-3 tyg a mój ma go zastępować. No przecież on zapomniał, że ja w czerwcu rodzę ..... od września 2013 wszyscy wiedzą, że będę w czerwcu rodzić, a on zapomniał. Ha. Powiedziałam mojemu, że niech się tylko odważy w pierwszym miesiącu ruszyć z domu do pracy to będzie rozwód. No do cholery jasnej bez przesady.
Żeby to było mało to 8 miesięcy temu pożyczył od nas "przyjaciel" K. kasę. Miał ją dzisiaj oddać no i oczywiście znowu nas zwodzi. Teraz jest tyle wydatków, a on ciągle nas zwodzi. Już nie wytrzymałam nerwowo i też mu nagadałam. Niestety wcale nie jest mi lepiej ;(Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Kota trzymaj się dzielnie.. tak już jest albo ciąże przenoszone albo z trudem wielkim i wysiłkiem mamy utrzymywane każdy kolejny tydzień żeby dotrwać do 37 tyg.
Z jednej strony się cieszę, że mój ginek taki przewrażliwiony na punkcie szyjki i że sprawdzał ją usg dopochwowym na każdej wizycie, łatwo można wtedy wychwycić moment jej skracania się i zareagować. -
nick nieaktualnyUła z przedluzaczem na spacerze a tu tyle sie dzieje no niee
Topa i Monalisa, trzymam za Was mega kciuki i wierze ze bedzie dobrze, Franek tez trzyma
Kota, za Ciebie tez trzymamy, w koncu tak jak ktoras z dziewczyn napisala Monalisa,Topa i Karolina daja rade,Ty rowniez. Napewno bedzie dobrze
Galanea dzieki za pocieszenie ale czasami nawet twarde babki pekaja... i wiem ze juz koniec blisko a mimo to mam nerwamaz zeby mi smutno nie bylo wymyslil na jutro "majowke w Warszawie",kupil mi nawet warke radlera 0%, taka tam lemoniada
Stwierdzil ze jak na mnie patrzy czasami to tak jest mu mnie szkoda ze z checia by sie zamienil,kochaniulek
Wiecie co dzis po spacerze z piesełem pojechalam do centrum,kurde jakas baba mnie opierdzielila w autobusie " co ty dziewczyno rozumu nie masz z takim brzuchem jezdzic autobusem?!?!co ty sobie wyobrazasz -_-" O fuuuuck, myslalam ze ja popadne. No wiecie co... zwatpilam. Co ja jakis grzech popelnilam? Pozniej zrobilo mi sie mega przykro bo wg niektorych chyba nie wolno sie w ogole ruszac...
Aaaah! Nalka superowe zdjecia, masz swietna pamiatkenaprawde egelanckie
weronikabp, Galanea, Limerikowo, Nalka, monalisa lubią tę wiadomość
-
alexast ja teraz mam tez wkuwa a może bardziej mi smutno i płakać się che bo czekam na męża do godz 19 aby pójść na zakupy żeby coś zrobić na tego grilla jutro a on sobie przychodzi uśmiechnięty z kolega i wyciąga flaszkę, zero zapytania jak mi minął dzień, nic kompletnie. boli mnie ze jak jest ze mna tylko to albo siedzi przed kompem albo marudzi jak mu nudno o niczym nie chce gadać tylko krótkie odp typu aha no ok itp. a teraz siedzi z kolegami szczęśliwy roześmiany a ja sama z psem- chociaż ona rozumie mój smutek bo patrzy na mnie żałośnie
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Kota, trzymaj się tam dzielnie. Wierzę, że wszystkie dotrwamy do bezpiecznych terminów.
Maggda, to jak chłop się tak nudzi z Tobą, to znajdź mu trochę zajęć, jakieś sprzątanko czy coś
Natalia, ja nie wiem co z tymi babami i głupimi tekstami. Już po raz kolejny dziewczyny piszą na forum o jakiś durnych komentarzach. Niech się zajmą własną d**ą. A w moją d**ę dziś w sklepie wjechała babcia wózkiem. I dalej się pchała na chama, ja tylko brzuch rękami osłaniałam. Mówię do niej "proszę ostrożniej", a ta wytrzeszcz na mnie i dalej pcha bez słowaNo żesz kurde, kultury to brak w tym kraju
Limerikowo, weronikabp, Agusia2312, Nalka, monalisa lubią tę wiadomość
-
Magda bidulko, jak on mógł powiedzieć ze się z Tobą nudzi? I bez uprpzedzenia przyszedł z kumplem i jeszcze z flacha? Szok! Mój mąż idealny nie jest ale nie wyobrażam sobie czegoś takiego. Powinnaś z nim poważnie porozmawiać, bo coś tu jest nie tak...
weronikabp lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGalanea o wozkach w sklepach i o ludziach co mi wjezdzaja w tylek nie wspomne
czasami sie zastanawiam czy ja naprawde mam taki szeroki zad ze trzeba w niego wjezdzac?
Ogolnie ja zauwazylam ze niektorzy ludzie dziwnie reaguja na kobietynw ciazy, jedni mega pozytywnie, drudzy niet.
Apropo wózków to macie juz kupione ?bo wiem ze niektore z Was sie zastanawialy nad jakimis i jestem ciekawa wyborow
No Magda powiem Ci ze Twoj maz sie nie zachowal w porzadku... jakby Cie rozumial i faktycznie byloby mu Ciebie zal to by tak nie zrobil ;/ porozmawiaj z nim moze na spokojnieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 22:28
Galanea, Limerikowo, weronikabp, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
Wiesz jak on wróci do domu po 12 godz pracy to nie chce sprzątać bo nie ma siły i gadać tez nie bo nic ciekawego się nie dzieje, no chyba ze tak jak teraz z kolegami to siły ma pełno
ja nie będę z nim gadała o tym tylko jutro sam sobie pójdzie na tego grilla nie umiem rozmawiać jak jest mi mega smutno. Wiem ze mu smutno i zle teraz ale przy kolegach bo teraz jest 2 nic z tym nie zrobiWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 22:32
-
widze ze dzis dzien wkurzania ciezarnych zon przez mezow :--((
a tych chlopow durnych czasem w worek spakowac i wyslac na Marsa
moj tez dzis dostal nieslodkie komentarze po glowie bo oczyw ma zero pojecia o trudach psych i fiz ciazy, kurcze niech to sie zmieni i faceci rodza wreszcie..
tylko jak ten przyslowiowy kuń, klapki na oczy i tylko prace widzi..ehhh
musialam go dzis z praca i dochodami sprowadzic na ziemie ale ten znowu swoje piętroli..
kierownictwo idzie mu na reke z all tacierzynskimi a ten bezplatnych nie chce brac i obraza mi ginke ze terminu nie potrafi co do 2 tyg okreslic , wiec w koncu mu napisalam po lindowemu : " wiesz co, a nie chce mi sie z Toba gadac..czesc"
jak nie moze baran jeden zrozumiec ze termin porodu jak w toto lotku..Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 22:38
maggda lubi tę wiadomość