MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
witam dziewczyny przepraszam ze dopiero teraz ale wczorajsza podróż nie zmęczyła i musiałam solidnie odpocząć.
a więc z Groszkiem wszystko dobrze serduszko bije prawidłowo przepływ krwi również odpowiedni tętno 170 uderzeń/min. Maluszek bardzo grzeczny podczas badania zasnął i dał czas panu doktorowi na zmierzenie.
w poniedziałek kolejna wizyta u mojego pana prowadzącego i dowiem się czy mam szanse na założenie szwów o szyjka mi się delikatnie skraca i aby zapobiec odejściu wód należałoby się postarać o szwy.
BuziaczkiLimerikowo, nutka lubią tę wiadomość
-
Tusia juz masz widoczny brzusio mocno Ale taki okrąglutki fajny U mnie jak stoje to widac wypchniety brzusio ale jak sie usiąde to taka wieksza fałda heh Ostatnio jak byliśmy u teściów to tak mnie teściowa obserwowała i brzuch i piersi bo sa wieksze, a zaznaczam że jeszcze nie wiedzą o ciąży NO i sie pytała czy przytyłam po tych zastrzykach hormonalnych a ja że no troche tak
Marcysia napewno bedzie wszystko dobrze Daj znac jak po nastepnej wizycie MYśle że ci założą te szwy Zresztą innego wyjscia chyba nie ma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2013, 16:22
Tusia84, nutka lubią tę wiadomość
[/url]
[/url] -
hehehe to ja jak do pracy ubiorę coś bardziej dopasowanego to dwie Panie, które jeszcze o ciąży nie wiedzą też tak patrzą dziwnie i już coś podejrzewają bo faktycznie brzuszek już się robi widoczny i podpytują inne współpracownice, mnie nie mają odwagi zapytać ale teraz jestem na zwolnieniu i już chyba się nie da tego ukryć szczególnie, że do 10 do dosyć długo
Agusia2312 lubi tę wiadomość
-
z mojej strony rodzina wie bo wszyscy mieszkamy blisko siebie ja z rodzicami i rodzeństwem mam świetny kontakt żyjemy ze sobą naprawdę w bliskich relacjach i oni już wiedzą nawet gdybym im nie powiedziała to oni mnie widzą tak często że po brzuchu już by poznali
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Jak byłas szczupła to szybciej widać napewno Ja przez ostatni rok, przez te wszystkie rzeczy typu podwyższona prolaktyna, Clo i te zastrzyki przytyłam z 4 kg i to widać było . Więc teście i znajomi teraz mysla ze to efekt zastrzyków A nawet nikt sie nie dopytuje Powiemy dopiero w świeta teścią Poprostu chce wiedzieć że jest wszystko dobrze , chce juz I trymestr skonczyć i troche odetchnąć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2013, 16:35
Tusia84, Limerikowo lubią tę wiadomość
[/url]
[/url] -
nick nieaktualnytusia, no piękne brzusio! i całkiem spore.. ja chyba tez jutro sobie zrobię fotę )
Limerikowo, Tusia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarcysia86 wrote:witam dziewczyny przepraszam ze dopiero teraz ale wczorajsza podróż nie zmęczyła i musiałam solidnie odpocząć.
a więc z Groszkiem wszystko dobrze serduszko bije prawidłowo przepływ krwi również odpowiedni tętno 170 uderzeń/min. Maluszek bardzo grzeczny podczas badania zasnął i dał czas panu doktorowi na zmierzenie.
w poniedziałek kolejna wizyta u mojego pana prowadzącego i dowiem się czy mam szanse na założenie szwów o szyjka mi się delikatnie skraca i aby zapobiec odejściu wód należałoby się postarać o szwy.
BuziaczkiMarcysia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgusia2312 wrote:Jak byłas szczupła to szybciej widać napewno Ja przez ostatni rok, przez te wszystkie rzeczy typu podwyższona prolaktyna, Clo i te zastrzyki przytyłam z 4 kg i to widać było . Więc teście i znajomi teraz mysla ze to efekt zastrzyków A nawet nikt sie nie dopytuje Powiemy dopiero w świeta teścią Poprostu chce wiedzieć że jest wszystko dobrze , chce juz I trymestr skonczyć i troche odetchnąć
AISAK, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
U mnie tez miala byc niespodzianka na Mikolajki dla tesciow, no ale pociagneli meza za jezyk i voila, no on nie potrafi klamac ..
wiec wyslalam im mms ze zdjeciem i ok ciesza sie bardzo
wiec przy okazji swoje rodzenstwo poinformowalam, bo jak luzniej ubiore sie to widac i nie widac
Agusia2312 lubi tę wiadomość
-
Moje belly pokazuje 32%,a po brzuchu ani widu ani słychu... Wzdęcia tylko,ale rano jak wstaję bez wzdęć to jestem wklęsła,nawet nie ma co fotografować.Zrobiłam sobie zdjęcie,ale nie wiem po co tak właściwie .Koleżanki z pracy jak mnie spotykają,to się śmieją,że to musi być jakas sciema z tą ciążą.
Margotka87, AISAK, Agusia2312, Tusia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTusia brzuszek super, i już całkiem spory U mnie tak jak u Agusi - jak stoję to widać, że jest taki wypchnięty, a jak usiądę to robi się fałda.
Co do wielkości dzidziusia na USG to nie ma się co martwić, u mnie też jest przesunięcie o tydzień. Jak byłam u gina w 7tcto maleństwo wielkość odpowiadającą równo 6tc. Nie martwi mnie to bo wiem, że do zapłodnienia doszło trochę później, a nie w połowie cyklu. Lekarz też potwierdził, że takie rzeczy się zdarzają.
Odebrałam dzisiaj wyniki badań i mam znacznie podwyższone leukocyty w moczu, i do tego liczne bakterie. Miała któraś z Was podobnie? Anemia też na pograniczu, ale tego się spodziewałam.Margotka87, Agusia2312, Tusia84 lubią tę wiadomość
-
Człowiek położy się do łóżka na pare godzinek w dzień a tu tule się dzieje
Tusia84 piękny brzuszek ciekawe kiedy będę miała taki jak Ty. Wczoraj usłyszałam od teściowej że strasznie chudłam i chyba musi zrobić gołąbki aby nas podkarmić.
szczesliwa83 witaj i życzę spokojnej ciąży
1. Paula222 – 20, 22 maja 2014 r.
natalkaa86 – 1 czerwca 2014 r.
Bankierka – 2 czerwca 2014 r.
leniuta29 – 2 czerwca 2014 r.
Martynika – 4 czerwca 2014 r.
czekajajaca – 5 czerwca 2014 r.
fler – 5 czerwca 2014 r.
MonikaS – 5 czerwca 2014 r.
seksualnaa – 6 czerwca 2014 r.
jarzębinka – 9 czerwca 2014 r.
karolina1990 – 10 czerwca 2014 r.
Marcysia86 – 11 czerwca 2014 r.
kabel – 12 czerwca 2014 r.
szczesliwa83 – 12 czerwca 2014 r.
Nalka – 13 czerwca 2014 r.
mała czarna 88 ¬– 13 czerwca 2014 r.
Anielka27 – 14 czerwca 2014 r.
Mati1980 – 14 czerwca 2014 r.
azi – 14 czerwca 2014 r.
MartaM27 – 14 czerwca 2014 r.
Evelineq – 15 czerwca 2014 r.
monalisa – 17 czerwca 2014 r.
vosia – 17 czerwca 2014 r.
Modelka – 18 czerwca 2014 r.
Maksi8 – 20 czerwca 2014 r.
nutka – 20 czerwca 2014 r.
benitka – 20 czerwca 2014 r.
Hankaa28 – 20 czerwca 2014 r.
fasolka13 – 21 czerwca 2014 r.
AISAK – 21 czerwca 2014 r.
Karolajn – 22 czerwca 2014 r.
weronikabp – 22 czerwca 2014 r.
Tusia84 - 23 czerwca 2014 r.
Olena – 24 czerwca 2014 r.
ivv – 25 czerwca 2014 r.
Welonisia - 25 czerwca 2014 r.
onka79 – 25 czerwca 2014 r.
Agusia2312 – 25 czerwca 2014 r.
Kota – 26 czerwca 2014 r.
000kar000 – 26 czerwca 2014 r.
topa42 – 29 czerwca 2014 r.
evas – 30 czerwca 2014 r.
43. Duchess - 30 czerwca 2014 r.
Tusia84, szczesliwa83 lubią tę wiadomość
-
Odebrałam dzisiaj wyniki badań i mam znacznie podwyższone leukocyty w moczu, i do tego liczne bakterie. Miała któraś z Was podobnie? Anemia też na pograniczu, ale tego się spodziewałam.[/QUOTE]
Hanka z tego co wiem to w ciaży jest normalny podwyższony poziom leukocytów ale nie u wszystkich bo ja np narazie mam w normie lekarz nic nie mówił że to źle. W necie wszedzie pisza ze w ciazy jest podwyższony poziom leukocytów ale nie we wszystkich przypadkach. Albo dopiero w poźniejszej ciezy sie podwyzsza też
Hankaa28 lubi tę wiadomość
[/url]
[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHankaa28 wrote:Tusia brzuszek super, i już całkiem spory U mnie tak jak u Agusi - jak stoję to widać, że jest taki wypchnięty, a jak usiądę to robi się fałda.
Co do wielkości dzidziusia na USG to nie ma się co martwić, u mnie też jest przesunięcie o tydzień. Jak byłam u gina w 7tcto maleństwo wielkość odpowiadającą równo 6tc. Nie martwi mnie to bo wiem, że do zapłodnienia doszło trochę później, a nie w połowie cyklu. Lekarz też potwierdził, że takie rzeczy się zdarzają.
Odebrałam dzisiaj wyniki badań i mam znacznie podwyższone leukocyty w moczu, i do tego liczne bakterie. Miała któraś z Was podobnie? Anemia też na pograniczu, ale tego się spodziewałam.Hankaa28 lubi tę wiadomość