MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Nalka wrote:
Nalka chyba fakt że to moje 3 dziecko robi swoje i widać go dosyć szybko chociaż ja w pierwszej ciąży w 12 tyg miałam już taki ciążowy brzuch widocznie taka moja natura..Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2013, 20:10
-
weronikabp wrote:jak załączacie zdjęcia? u mnie nie ma takiej funkcji...
Ja dodaję zdjęcie przez darmową stronę np. http://imageshack.us/ i tam później pokazuje mi linki do wklejenia na forum i dodaję w odpowiedzi
Wiem, że jest wiele różnych takich stron do dodawania.
Powodzenia i czekamy na zdjęcieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2013, 20:13
weronikabp lubi tę wiadomość
-
Mi się podoba! Przynajmniej jak informujesz o ciąży to Ci wierzą.. a nie narzekają, że przecież nic nie widać. Stare baby w autobusie zabijają mnie wzrokiem kiedy siedzę sobie przy oknie. Często wyciągam foliowy woreczek i niestety ładuję w niego to co zjadłam rano. Wtedy dopiero przestają się gapić ale i tak twardo siedzą obok.
Limerikowo, Modelka, eta lubią tę wiadomość
-
czekajajaca wrote:Ja mam czasami wieczorem klocia po prawej i po lewej stronie, na zmianę. Delikatne, krótkotrwałe i nie powtarzające sie często. A dzis cierpię bardzo, bo wczoraj na noc zachcialo mi sie bigosu i śliwek. Najadlam sie a dziś mi brzuch rozsadza. Nie mam nospy, tylko espumisan i nie wiem czy mogę go wziąć.
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny co do bakterii w moczu moj gin powiedzal, ze trzeba sie rano porzadnie podmyc albo nawet wziac prysznic jesli dam rade i wytrzec sie papierowym recznikiem bo na normalnym, ktorego uzywamy tez jest pelno bakteri.
NIe wiedzialam o tym i osttanio mialam wlasnieliczne bakterie w moczu. Powiedzial, ze nie bedzie mnie bez sensu leczyl skoro to jest kwestia zanieczyszczonej probki i nastepnym razem mam zrobic jak mi kazal.weronikabp, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Tusia84 wrote:
Tusia ale ci zazdroszcze brzusia jak ty to robisz? moj nie chce jeszcze rosnąć a juz bym chciala ehhhhTusia84 lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczyny byłam wczoraj u ginekologa z usg wyliczył 11tc + 4 dc termin przesunął się na 14.06.2014 wszystko dobrze karczek 1,0mm nosek, główka i brzusio super. Cały czas patrze na to zdjęcie naszego malenstwa.
Tusia84, AISAK, Kota, weronikabp, Limerikowo, eta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKota wrote:Dziewczyny co do bakterii w moczu moj gin powiedzal, ze trzeba sie rano porzadnie podmyc albo nawet wziac prysznic jesli dam rade i wytrzec sie papierowym recznikiem bo na normalnym, ktorego uzywamy tez jest pelno bakteri.
NIe wiedzialam o tym i osttanio mialam wlasnieliczne bakterie w moczu. Powiedzial, ze nie bedzie mnie bez sensu leczyl skoro to jest kwestia zanieczyszczonej probki i nastepnym razem mam zrobic jak mi kazal. -
Tusia84 wrote:hehehe dzięki dziewczyny za miłe słowa ma temat brzuchola mojego
Welonisia sam rośnie nic nie muszę robić.. Twój też urośnie i jeszcze mnie przegonicie z wielkością brzuchaTusia84, Welonisia lubią tę wiadomość
-
Tusia a moze to ciąża mnoga???
Az normalnie polecialam ogladac swoj brzuszek no i nie chce bardziej odstawac tylko takie troszke. Znajomi mowią ze juz widac po mnie ale ja sie zastanawiam czy to oby nie jest ciąża spozywczaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2013, 20:41
Tusia84, Martynika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hahaha wy już lepiej nie wróżkujcie wczoraj na usg jedno piękne dziecko stało na głowie i biło jedno serce ale spokojnie w każdej ciąży mi mówili że się lekarz pomylił i że to pewnie bliźniaki hahaha
Welonisia, AISAK, Agusia2312, Limerikowo, eta lubią tę wiadomość
-
wlasnie juz kiedys czytalam , ze pobranie ok probki moczu jest sztuka wbrew pozorom ;--))
czl uczy sie przez cale zycie
Powiem z postu powyzej, ze ja tej pseudo pol kulury szczegolnie chyba bab bo inaczej nie idzie napisac w busach, tramwajach nie rozumiem i chyba nigdy nie pojme by te mlode dziewczyny czy kobiety zganiac z zajetych juz miejsc lub molestowac wzrokiem no ustap mi!
juz nie raz widzialam jak torby tachaja z supermarketow a postać 2 przystanki lub 1 nawet no nie sa w stanie a komentarze leca oczywiscie jak trza.., no ale to temat na dl i nierozstrzygnieta dyskusje
torebka z ranna trescia jest the best po prostu ) -
szczesliwa83 wrote:Mnie też dzisiaj trochę brzuszek bolał. Do pracy cały czas chodzę (praca biurowa), koleżanki już dawno się domyśliły bo niestety albo stety mam już duży brzuch. Szef jeszcze nie wie ale mam zamiar 9 grudnia na tych badaniach prenatalnych wziąć od gina zaświadczenie o ciąży i poinformować mojego pracodawcę.
Szczęśliwa, ja informuję w przyszłym tygodniu, też po USG w 12 tyg. Ale jakoś nie myślałam o przynoszeniu do pracy zaświadczenia o ciąży... trzeba?