MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marcysia86 wrote:6 cm maluszek już ma
Ja mojego zobacze za tydzien akurat w mikołajki tylko nie wiem czy to juz bedzie usg genetyczne bo to bedzie 11 tydz a podobno najlepiej w 12 tyg robicweronikabp lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWelonisia wrote:super zdjecie, jest piękny
Ja mojego zobacze za tydzien akurat w mikołajki tylko nie wiem czy to juz bedzie usg genetyczne bo to bedzie 11 tydz a podobno najlepiej w 12 tyg robicWelonisia lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
Piękne zdjęcie dzidzi!!! A jaka już duża.
Ja genetyczne będę miała w 13 tygodniu i 4 dniu czyli praktycznie na granicy, chciałam wcześniej ale gin powiedział, że ten termin jest ok.
Co do testu Pappa to jeśli usg genetyczne wyjdzie dobrze, to nie będę go robiła.
Siostra mi bardzo odradza, ona robiła i niepotrzebnie się najadła strachu, wynik wyszedł jej zły i robiła te badania dokładniejsze inwazyjne, z których wyszło, że z dzieckiem wszystko dobrze!!! Powiedziała mi, że jakby była drugi raz w ciąży to za żadne skarby by tego testu już nie robiła, bo to jest tylko prawdopodobieństwo i na zły wynik może wpłynąć wiele czynników, nawet to, że przyjmuje się luteine czy duphaston. Myślę, że to są niepotrzebne nerwy, nawet jeśli byłoby coś nie tak to ja bym nie była w stanie usunąć ciąży!
Ale to jest tylko moje zdanie.Anielka27, eta lubią tę wiadomość