MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMucha wrote:Weronika a co to za napady? Twarda laska jestes to sie nie poddawaj!
) ale już się wypłakałam Męzowi przez tel i trochę mi lepiej, idę na ryneczek i na mani/pedicure, trzeba być gotową jakby co.
Mucha, evas lubią tę wiadomość
-
Magda O, Vikus - trzymam mocno za was kciuki.
Ja dzisiaj wstałam o 5:15 z mężem, zrobiłam mu kanapki do pracy i o 7 położyłam się "na chwilę" no i wstałam o 11tej. to już drugi dzień, w którym nie potrafię ruszyć tyłka. Najchętniej przespałabym cały dzień.
Dziewczyny tak mi przykro, że macie takie przeboje na tej końcówce.
Wyobraźcie sobie, że wczoraj dorwaliśmy z mężem naszego fotografa. Po roku nareszcie dostaliśmy nasze zdjęcia. Fakt, że nie ma z urzędu i brakuje niektórych ujęć ze sesji, ale bynajmniej mamy coś. Teraz mogę porobić albumy dla rodziny
Poza tym siły brak.
Vikus co do podkładów, to ja mam chyba z 12. Jak nie zejdą w szpitalu to wykorzystam w domu lub jako podkład do przewijania małego.vikus001, Limerikowo, monalisa lubią tę wiadomość
-
A więc tak, krwawienie się nie powtórzyło, na ktg zapisały się skórcze, lekarz mówi, ze moze się coś rozwinąć, ale nie musi. Na razie będą obserwować. Szyjka się skróciła, ale ma jeszcze 2 cm. Jest malusieńkie rozwarcie (na opuszek). Czuję się jeszcze nie gotowa na poród,wiec trzymajcie kciuki, aby wszystko się uspokoiło. A i mały waży ok. 3kg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 12:50
weronikabp, Mucha, Limerikowo, monaaa, Paulina1986, karolina1990, Niesforna, excella, NataliaK, ivv, Agusia2312, Galanea, Tusia84, evas, monalisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie mamuśki
Ale emocje od rana. Dziewczyny wytrzymajcie jeszcze kilka dni.
Ja miałam dziś wizytę. Wszystko w jak najlepszym porządku. Mała wazy 2,8 kg. Ja natomiast przytyłam przez 2 tygodnie 1 kg, więc mam już 13 kg na plusie.
Od jutra ginka kazała mi odstawić magnez. Szyjkę mam długa, więc przez najbliższe 2 tygodnie nie powinno być akcji porodowej.
Trzymam kciuki za wszystkie mamuśki i także lecę uciąć sobie małą drzemkę.vikus001, alexast, Limerikowo, AISAK, weronikabp, monaaa, Paulina1986, Agusia2312, Galanea, Tusia84, monalisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo to za seria złych wiadomości dziś!
trzymam kciuki żeby wszystko sie jakos naprostowało!
ja się dziś tragicznie czuje, dobrze,że mam jutro ktg bo coś ewidentnie nie jest tak jak zawsze, juz sama nie wiem z której strony boli mnie bardziej i co boli najbardziej... a remont w trakcie, hell yeaaaaaaah ... :[
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 13:31
Tusia84, sunset, monalisa lubią tę wiadomość
-
A więc to nie wody tylko taki rodzaj wydzieliny. Jestem już tak zmęczona tym wszystkim że masakra. I mam przeczucie że mimo tego ciągłego straszenia że urodzę przedwcześnie to pewnie doczekam do terminu albo i znowu trzeba będzie wywoływać.
Limerikowo, monalisa lubią tę wiadomość