MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa też wczoraj miałam wizytę u gina i USG. Lekarz zadowolony bo maluszek ładnie rośnie. W zeszłym miesiącu wg pomiarów wielkość była tydzień do tyłu, a teraz ładnie się wszystko wyrównało. Super było popatrzeć jak machało do nas rączkami i ruszało nóżkami :)Jak mi się uda to wrzucę później fotki. Jeszcze trochę ponad miesiąc do pracy i na początku stycznia na zwolnienie.
Co do wagi to ja mam jakieś 700g do przodu.
kambel śliczna dzidzia i akie ładne zdjęcie z bliska
Karolajn współczuje tych mdłości, wiem okropne uczucie, idzie się wykończyć. -
Ja schudłam 3 kg od pocztku ciąży ale brzuszka juz każdy widzi, wróżą mi chłopczyka bo tylko brzusio mi rośnie... Swoja droga to mało rzeczy: jem płatki, wszystko z ziemniaków, pieczywo. Do min ograniczylam mięsa, zero ochoty na niezdrowe rzeczy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurcze to tylko ja nie wymiotuje? i tyję? ja mam 2 kg do przodu, jedyne pocieszenie ze zaczynając ciążę nie miałam nadwagi, więc te 2 kg to ok wg wszystkich książek jakie przeczytałam, te które nie maja apetytu i / lub wymiotuja chudną w 1 trymetrze, ja nie, gdyż mam apetyt i tak jak pisałam zero wymiotow, tylko mdłości czasem.
-
a to mój brzusio na dzień dzisiejszy
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/171e9f6744da.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f73927cb3049.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fc01fe1f2495.jpgTusia84, kambel, weronikabp, Limerikowo, evas lubią tę wiadomość
-
Paula222 wrote:Aisiak ale masz spory brzuszek ! To ja mam w takim razie jakiś mały
Powinnam się martwić???
Weronika ja też tyję Mam 2,7 kg na +
Kambel piękna dzidzia
to ja się martwię , że jakiś zaaaduży wg mnie cieszyc sie powinnas- wyobraz sobie mnie w 9 miesiącu... <marny widok> już wszystkie spodnie poszyły w odstawkę- czekam na dostawę z allegro -
AISAK wrote:hehe Tusia84 wiesz ja drożdże łykam temu wiedziałam co u Ciebie jest grane, a tak serio to od tygodnia robi się tak zauważalny... to moja I ciąża a to dopiero końcówka 3 miesiąca, aż jestem przerażona co będzie dalej
Asiak ja w każdej ciąży miałam szybko brzuszek jak wieczorem będę w domu i odszukam moje zdjęcia z końcówki ciąży wcześniejszych to wkleję
ale to że szybko widać brzuszek na początku nie znaczy, że cały czas będzie aż taki duży później może właśnie się trochę zatrzymać -
Też mi się wydaje, że wielkość brzucha na początku ciąży nie ma wpływu na to jak duży brzuch będzie pod koniec.
Paula, ja, póki co, też jestem płaska, więc spokojnie. Mnie lekarz uprzedził nawet jeszcze przed ciążą, że dłuugo nie będzie nic widać, bo mam tyłozgięcie, które często "naprostowuje" się po pierwszej ciąży, więc drugą już powinnam mieć prędzej widoczną . -
Kambel piękne zdjęcie - dzidzia śliczna
Asiak brzuszek już widoczny
Ja wczoraj miałam urodziny i odwiedziła mnie w pracy moja kierowniczka regionu - zrobiła mega duże oczy jezu jaki ty masz już brzuszek no a że byłam w sukience to bardziej go było widaćAgusia2312 lubi tę wiadomość