MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
a mi tak brzucho twardnieje od piatku a dzis i wczoraj to kumulacja jak wstaje i postoje chwilke doslownie, ze chyba Dziewczyny normalnie w tym tyg urodze...
ps plus jest juz ponad 100, a jestem po godzinnej drzemce, na szczescie cis odpuscilo 108/73 ladnie w dol zjechalo chyab na ten deszczyk usypiajacy, normalnie cuda sie dzieja ;--))))Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 15:11
Galanea, NataliaK, weronikabp, Agusia2312, Tusia84, Paulina1986, evas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLimerikowo wrote:a mi tak brzucho twardnieje od piatku a dzis i wczoraj to kumulacja jak wstaje i postoje chwilke doslownie, ze chyba Dziewczyny normalnie w tym tyg urodze...
ps plus jest juz ponad 100, a jestem po godzinnej drzemce, na szczescie cis odpuscilo 108/73 ladnie w dol zjechalo chyab na ten deszczyk usypiajacy, normalnie cuda sie dzieja ;--))))ktoras z Was musi
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Hej
Weronika na prośbę dodaję zdjęcia kącika dla Łukaszka z zawartością;P
Wybaczcie wcięcie, ale Was nie jestm w stanie nadrobić
Mam nadzieje, że u każdej wszystko dobrze:)
i słodka zawartość :*
NataliaK, Limerikowo, weronikabp, Evelineq, vikus001, AISAK, Galanea, alexast, nutka, Agusia2312, Tusia84, Paulina1986, eta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykarolina1990 wrote:Natalia, Ty jestes juz tak daleko ze powinnas mowic " z nas"
ja poczekam, z checia oddam ktorejs swoje miejsce w kolejce
Beatina superancki kacik a jeszcze bardziej supernacki ŁukaszekŁukasze to fajne chlopaki, w koncu jeden z nich to moj maz
weronikabp lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie sytuacja opanowana, wyszłam ze szpitala i mam zamiar jeszcze chwilę wytrzymać w dwupaku
Pozdrawiam Was wszystkie i życzę miłego popołudnia
weronikabp, vikus001, NataliaK, Limerikowo, Galanea, Agusia2312, Mucha, Paulina1986, evas lubią tę wiadomość
-
EvelineQ to dobrze ze udało się zatrzymać akcje. Zaciskaj nóżki, odpoczywaj.
Beatina suuuper Synek i jego królestwo. A te kaczuchy -bomba:)
Co do pulsu to ja przed ciąża miałam w granicach 90 taki urok, a w ciąży ok 120. ciśnienie mam oki. Nawet bywa niższe niż powinno.
Limerikowo, Galanea lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny