MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Jedbak sie mala raczej nie przekrecila bo dzisiaj mam wrazenie ze chce mi wyjsc bokami, jakby odpycha sie z jednej strony a z drugiej wypycha
normalnie robi to z takim zawzieciem, ze mam wrazenie ze sie urodzi, ale bokiem
weronikabp, Limerikowo, Duchess, eta, Paulina1986, monalisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMucha wrote:Jedbak sie mala raczej nie przekrecila bo dzisiaj mam wrazenie ze chce mi wyjsc bokami, jakby odpycha sie z jednej strony a z drugiej wypycha
normalnie robi to z takim zawzieciem, ze mam wrazenie ze sie urodzi, ale bokiem
)
moja też dziś ruchliwa bardzoLimerikowo, Duchess, Mucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie Dziewczyny. Wstanę później i już muszę tyle postów nadrabiać
Piękna ta historia z bliźniętami, aż się łezka w oku kręci.
Weronika - eleganckie wyrko ma PolaJa też nie zamierzam na razie używać poduszki i kołdry, ale miałam kupione w komplecie, więc spakuję do torby próżniowej razem z zapasową pościelą. Przykrywać będę raczej kocykiem albo rożek na początek.
Odnośnie klina, to położna mówiła, że warto podkładać, ale że może to być zwykły segregator.
Jutro imieninowo-urodzinowa rodzinna impreza na działce, więc trzymajcie kciuki za pogodę. Chyba dziś spakuję torbę i schowam do samochodu na wszelki wypadek(z działki do szpitala mam 5 min drogi, bo szpital jest w lesie obok
)
weronikabp, Limerikowo, evas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGalanea wrote:Witajcie Dziewczyny. Wstanę później i już muszę tyle postów nadrabiać
Piękna ta historia z bliźniętami, aż się łezka w oku kręci.
Weronika - eleganckie wyrko ma PolaJa też nie zamierzam na razie używać poduszki i kołdry, ale miałam kupione w komplecie, więc spakuję do torby próżniowej razem z zapasową pościelą. Przykrywać będę raczej kocykiem albo rożek na początek.
Odnośnie klina, to położna mówiła, że warto podkładać, ale że może to być zwykły segregator.
Jutro imieninowo-urodzinowa rodzinna impreza na działce, więc trzymajcie kciuki za pogodę. Chyba dziś spakuję torbę i schowam do samochodu na wszelki wypadek(z działki do szpitala mam 5 min drogi, bo szpital jest w lesie obok
)
u mnie dzien przed ślubem padało, a sobota i niedziela slubne były wymarzone
-
weronikabp wrote:Kochana obiecuje kciuki, ale kurna patrząc na niebo trudno wierzyć ze jutro bedzie ładnie, niemniej wszystko jest mozliwe
u mnie dzien przed ślubem padało, a sobota i niedziela slubne były wymarzone
Dzięki za kciukiPowiem szczerze, że u nas od paru dni pochmurno, ale ciepło i nie pada, więc tak mogłoby być
A jak by padało, to jest domek i taras, więc można się schować
Dobra, pierwszy krok podjęty - spakowałam klapki i buty pod prysznic do torbyweronikabp, Mucha, evas lubią tę wiadomość
-
Nalka wrote:A proszę bardzo, moja torba stoi na wpół otwarta i akurat dzisiaj dopakowałam klapki.
Codziennie coś. Do porodu się wyrobię.
DziękiNo właśnie postawiłam torbę na środku pokoju i zdałam sobie dopiero sprawę z tego, że nie ma na co czekać, bo nie spakuję się w jeden dzień. Co chwilę wyłapuję rzeczy, które jeszcze muszę przygotować. Np. Okazało się, że muszę wyprać kosmetyczkę, więc dziś się w nią nie spakuję
Tak samo świeżo wyprane dowiezione ubranka od mamy, muszą wyschnąć zanim je poprasuję itp. itd. Ogólnie bardzo nie lubię pakowania. Najgorsze jest to, że te wielgachne podpaski i pieluszki zajmują dużo miejsca, a nie chcę dwóch toreb.
weronikabp lubi tę wiadomość
-
A to ja w 33 tyg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d498e150a9f8.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 13:24
Galanea, Mucha, Agusia2312, eta, Paulina1986, Limerikowo, weronikabp, Nalka, AISAK, Tusia84, evas, monalisa lubią tę wiadomość
-
A ja od wczoraj mam duzo skurczy i to takich bolesnych
dzisiaj mam wizyte wiec zapytam o co chodzi. Jestem ciekawa jak tam moje rozwarcie sie trzyma.
Dzisiaj udalo mi sie kupic w atlanticu 2 koszule nocne z krotkim rekawkiem i rozpinane bez misiow i innych badziewiTeraz tylko wyprac i spakowac do torby.
Limerikowo, evas lubią tę wiadomość