X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • topa42 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eta też tak myślę, że dzidzia albo wiązadła :-) Nic trzeba jakoś wytrzymać tylko czasem czuję się jak wrak :-) jak stara babcia która nie może się podnieść :-)

zem3i09keg891u11.png
  • eta Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe chyba każda z nas ma takie momenty ;)

weronikabp lubi tę wiadomość

4y2jjaw.png
    8h6qm5d.png
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedbak sie mala raczej nie przekrecila bo dzisiaj mam wrazenie ze chce mi wyjsc bokami, jakby odpycha sie z jednej strony a z drugiej wypycha :) normalnie robi to z takim zawzieciem, ze mam wrazenie ze sie urodzi, ale bokiem :)

weronikabp, Limerikowo, Duchess, eta, Paulina1986, monalisa lubią tę wiadomość

iv09g7rf258kfw3a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mucha wrote:
    Jedbak sie mala raczej nie przekrecila bo dzisiaj mam wrazenie ze chce mi wyjsc bokami, jakby odpycha sie z jednej strony a z drugiej wypycha :) normalnie robi to z takim zawzieciem, ze mam wrazenie ze sie urodzi, ale bokiem :)
    Hehe to będzie 1 taki poród w historii :))

moja też dziś ruchliwa bardzo :)

Limerikowo, Duchess, Mucha lubią tę wiadomość

• Duchess Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj nasze dzieciaczki spały a dziś się rozpychają:) to miło czytać!!
    u mnie też jakaś pięta co chwilę się wypycha z boku;)

weronikabp, Galanea, Mucha, evas lubią tę wiadomość

f2wli09kll2jbdtn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Duchess wrote:
    Wczoraj nasze dzieciaczki spały a dziś się rozpychają:) to miło czytać!!
    u mnie też jakaś pięta co chwilę się wypycha z boku;)
    Wczoraj była zmowa czerwcątek ;-) DUchess zajrzyj czasem do wiadomości ;-)

Duchess lubi tę wiadomość

• Galanea Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Dziewczyny. Wstanę później i już muszę tyle postów nadrabiać ;)
    Piękna ta historia z bliźniętami, aż się łezka w oku kręci.

Weronika - eleganckie wyrko ma Pola :) Ja też nie zamierzam na razie używać poduszki i kołdry, ale miałam kupione w komplecie, więc spakuję do torby próżniowej razem z zapasową pościelą. Przykrywać będę raczej kocykiem albo rożek na początek.
    Odnośnie klina, to położna mówiła, że warto podkładać, ale że może to być zwykły segregator.

Jutro imieninowo-urodzinowa rodzinna impreza na działce, więc trzymajcie kciuki za pogodę. Chyba dziś spakuję torbę i schowam do samochodu na wszelki wypadek ;) (z działki do szpitala mam 5 min drogi, bo szpital jest w lesie obok :D )

weronikabp, Limerikowo, evas lubią tę wiadomość

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Galanea wrote:
    Witajcie Dziewczyny. Wstanę później i już muszę tyle postów nadrabiać ;)
    Piękna ta historia z bliźniętami, aż się łezka w oku kręci.

Weronika - eleganckie wyrko ma Pola :) Ja też nie zamierzam na razie używać poduszki i kołdry, ale miałam kupione w komplecie, więc spakuję do torby próżniowej razem z zapasową pościelą. Przykrywać będę raczej kocykiem albo rożek na początek.
    Odnośnie klina, to położna mówiła, że warto podkładać, ale że może to być zwykły segregator.

Jutro imieninowo-urodzinowa rodzinna impreza na działce, więc trzymajcie kciuki za pogodę. Chyba dziś spakuję torbę i schowam do samochodu na wszelki wypadek ;) (z działki do szpitala mam 5 min drogi, bo szpital jest w lesie obok :D )
    Kochana obiecuje kciuki, ale kurna patrząc na niebo trudno wierzyć ze jutro bedzie ładnie, niemniej wszystko jest mozliwe :-) u mnie dzien przed ślubem padało, a sobota i niedziela slubne były wymarzone ;-)

• Duchess Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronikabp wrote:
    DUchess zajrzyj czasem do wiadomości ;-)

upssss, już zaglądam!
    przepraszam:)

f2wli09kll2jbdtn.png
  • Galanea Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronikabp wrote:
    Kochana obiecuje kciuki, ale kurna patrząc na niebo trudno wierzyć ze jutro bedzie ładnie, niemniej wszystko jest mozliwe :-) u mnie dzien przed ślubem padało, a sobota i niedziela slubne były wymarzone ;-)

Dzięki za kciuki :) Powiem szczerze, że u nas od paru dni pochmurno, ale ciepło i nie pada, więc tak mogłoby być :) A jak by padało, to jest domek i taras, więc można się schować ;)

Dobra, pierwszy krok podjęty - spakowałam klapki i buty pod prysznic do torby :P

weronikabp, Mucha, evas lubią tę wiadomość

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • Galanea Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nalka, pozwoliłam sobie wydrukować Twoją listę gadżetów do torby szpitalnej i ją sobie modyfikuję pod siebie ;) Pora się pakować.

Nalka, weronikabp lubią tę wiadomość

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • Nalka Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A proszę bardzo, moja torba stoi na wpół otwarta i akurat dzisiaj dopakowałam klapki. :D Codziennie coś. Do porodu się wyrobię.

Galanea lubi tę wiadomość

20120810580117.png

26ympwo.png
  • topa42 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja tez już wszystko mam do torby ale jakoś boję się spakować :-( Mam wrażenie że jak się spakuje to już urodzę he he he. No dobra może zacznę dziś pakowanie ;-)

Galanea lubi tę wiadomość

zem3i09keg891u11.png
  • Galanea Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nalka wrote:
    A proszę bardzo, moja torba stoi na wpół otwarta i akurat dzisiaj dopakowałam klapki. :D Codziennie coś. Do porodu się wyrobię.

Dzięki :) No właśnie postawiłam torbę na środku pokoju i zdałam sobie dopiero sprawę z tego, że nie ma na co czekać, bo nie spakuję się w jeden dzień. Co chwilę wyłapuję rzeczy, które jeszcze muszę przygotować. Np. Okazało się, że muszę wyprać kosmetyczkę, więc dziś się w nią nie spakuję ;) Tak samo świeżo wyprane dowiezione ubranka od mamy, muszą wyschnąć zanim je poprasuję itp. itd. Ogólnie bardzo nie lubię pakowania. Najgorsze jest to, że te wielgachne podpaski i pieluszki zajmują dużo miejsca, a nie chcę dwóch toreb.

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • topa42 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to ja w 33 tyg :-)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d498e150a9f8.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 13:24

Galanea, Mucha, Agusia2312, eta, Paulina1986, Limerikowo, weronikabp, Nalka, AISAK, Tusia84, evas, monalisa lubią tę wiadomość

zem3i09keg891u11.png
  • Galanea Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    topa42 wrote:
    A to ja w 33 tyg :-)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d498e150a9f8.jpg

Ślicznie, ładny brzuszek :) A gdzie to taka słoneczna pogoda? :>

monalisa lubi tę wiadomość

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • Mucha Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To prawda, ze te podklady i podpaski zajmuja duzo miejsca i dlatego ja musialam w dwie torby sie spakowac, jedna dla mnie, jedna dla malej.

iv09g7rf258kfw3a.png
  • topa42 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Galanea wrote:
    Ślicznie, ładny brzuszek :) A gdzie to taka słoneczna pogoda? :>
    To było robione w poniedziałek więc pogoda jeszcze była - teraz leje i jest zimno brrr

zem3i09keg891u11.png
  • Kota Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja od wczoraj mam duzo skurczy i to takich bolesnych :/ dzisiaj mam wizyte wiec zapytam o co chodzi. Jestem ciekawa jak tam moje rozwarcie sie trzyma.

Dzisiaj udalo mi sie kupic w atlanticu 2 koszule nocne z krotkim rekawkiem i rozpinane bez misiow i innych badziewi :) Teraz tylko wyprac i spakowac do torby.

Limerikowo, evas lubią tę wiadomość

syy2cwa1kqnjs0p4.png
  • Agusia2312 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WItam u nas dzis pochmurno i pada... I w dodatku zimno brr..;P

Weronika śliczny kącik ma Polunia:)

Powodzenia na wizytach :) Mi sie dzis nic nie chce, przez ta pogode..
    Dziś przyszedł termometr bezdotykowy :)

w4sqsg18dydmngv7.png[/url]

w4sqskjo7ajwjkso.png[/url]
‹‹ 991 992 993 994 995 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ