Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A mój facet zostawił mnie i poleciał do straży bo syrena wyje.
O ja Lubie świąteczny klimat
angelcia ja ostatnio na urodzinki kupiłam bratanicy która ma 9 miesięcy w h&m takie spodnio-leginsy i do tego taka kamizelkę z futerkaMyślę , że ciuszki zawsze się wykorzysta
A na mikołaja może jakąś zabawkę edukacyjną ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 19:44
-
nick nieaktualnyTruskawko właśnie myślałam kupic jeden prezent w ramach tych dwoch swiat, bo w sumie.. nie jest to moja rodzina tylko dzieci dobrej kolezanki wiec na dobra sprawe nie mam obowiazku kupowac im nic na Boże Narodzenie - bo dla mnie te swieta sa takie rodzinne, a nie po znajomosci.
Zabawki dobrze powiedziane.. Nie wiem nawet jakieTyle tego jest.
-
czesc dziewczyny,
raz jeszcze sie witamchcialam uzupelnic swoje dane i mojego dzidziusia, udzielam sie bardzo malutko, ale lubie sobie Was poczytac, tak jak pisalam kilkadziesiac stron wczesniej tez zostane mama w lutym, to moja pierwsza ciaza, troszke z tym macierzynstwem zwlekalismy, ciagle bylo cos.. mam 33 lata, jestem z Plocka, moj dzidzius to dziewczynka, bardzo chcialam miec coreczke
imiona mamy wybrane dwa, Iga to moja propozycja, maz jest za Agata, do lutego mam nadzieje, ze sie zdecydujemy na ktores z tych dwoch, wpisana jestem juz na liste przyszlych mam, poprosilabym tylko o aktualizacje danych
pozdrawiam.truskawkax25, megg, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To i ja napiszę dwa zdania dla Justyny. Mam na imię Katarzyna, mam 26 lat - 10 lutego skończę 27. Mieszkam w Rudzie Śląskiej razem z moim chłopakiem i naszym zwierzyńcem. To nasza pierwsza dzidzia. Termin mam na 4.02
Ja również uwielbiam Święta Bożego NarodzeniaUwielbiam ten klimat, a jakby było jeszcze biało to juz w ogóle bosko
Lyona, justyna_cezary, Fedra lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
angelcia z zabawek u moich bratanic sprawdziło się Krzesełko Uczydełko
Gdy dziecko usiądzie na krzesełku, uruchamia piosenki itd. może przeglądać kolorową książeczkę i uczyć się liczenia, kolorów, i kształtów. Pojeździsz po sklepach jest dużo fajny zabawek dla maluchów
Oby był śnieg w te święta bo w tamtym roku niestety nie było
Tak szybko jak święta przydą tak szybko pójdą a kilogramy zostaną:)
-
Faktycznie tez spojrzałam do listopadowek i urodziło juz 16 z 55, kilka nawet co miały termin na koniec listopada
Niektóre juz w 33 tc urodziły... teraz mam nadzieje że mój mały urodzi się dopiero po Nowym Roku heh
truskawkax25 lubi tę wiadomość
-
Lyona wrote:czesc dziewczyny,
raz jeszcze sie witamchcialam uzupelnic swoje dane i mojego dzidziusia, udzielam sie bardzo malutko, ale lubie sobie Was poczytac, tak jak pisalam kilkadziesiac stron wczesniej tez zostane mama w lutym, to moja pierwsza ciaza, troszke z tym macierzynstwem zwlekalismy, ciagle bylo cos.. mam 33 lata, jestem z Plocka, moj dzidzius to dziewczynka, bardzo chcialam miec coreczke
imiona mamy wybrane dwa, Iga to moja propozycja, maz jest za Agata, do lutego mam nadzieje, ze sie zdecydujemy na ktores z tych dwoch, wpisana jestem juz na liste przyszlych mam, poprosilabym tylko o aktualizacje danych
pozdrawiam.
Ooo ja też jestem z Płockakto prowadzi Twoją ciążę? I gdzie będziesz rodziła?
-
ja moze napisze cos o sobie dla Justyny i dla Was bo chyba nigdy nie mialam okazji
Magda-29 lat, ostatniego stycznia 30 wiec bede miala wymarzony prezęt
mężatka od czerwca 2013 po 5 latach zwiazku (juz 6) i 2 mieszkania razem, wczesnije 7 lat w zwiazku z osoba... ktora nie umie byc monogamiczna. Ale teraz jestem bardzo szczesliwa z mezem i mimo ze czesto sobie dokuczamy bo mam dosc wredny charakterek to bardzo sie kochamy
pracuje, najpierw skonczylam studia, potem 2 i 3 podyplomowke i przyszedl czas na dziecko:) moj maz jest mlodszy wiec tez czekalam az bedzie gotowy
pierwsza polowa roku byla dla mnie bardzo ciezka, szpital i jeszcze raz szpital: moja babcia w styczniu, lutym niestety ja stracilam swojego aniolka w 9 tyg ciazy, potem choroba taty, mama szpital i 2 babcia. Ogolnie bylam w rozsypce.
W 1 cyklu staran po zgodzie lekarza cud- udalo sie kolejny raz zajsc w ciaze! bardzo sie balam ale odpukac jest ok i czekam na swojego Franusia, a po okolo roku mysle nad staraniami kolejnymi.
wogule sama jestem w szoku ze tutaj sie udzielam i uzewnetrzniam bo nie mialam nigdy przekonania do takiej formy integracji, ale bardzo sie z Wami dziewczyny zzylam i jak to moj maz twierdzi nic tylko siedze na forum:)
mam nadzieje ze Was nie zanudzam itp
ufff to tyle odemnie
Gosiak, justyna_cezary, Lara 82, Fedra, Januszkowa lubią tę wiadomość
-
Asia chodze do Gravidy, do Macieja Hawryluka, on jest lekarzem na winiarach, wiec pewnie tam bede rodzic, chociaz jak na razie wiekszosc moich kolezanek rodzila ewentualnie mialy cc na kosciuszki, a twoj lekarz jak sie nazywa i gdzie ty bedziesz rodzic?
-
nick nieaktualnyKatiś ja też mam zgagę po czosnku, największą z mozliwych. Po niczym innym mnie tak nie pali! Ja bym zjadła pizzę z Pizzy Hut, nigdy tam nie jadłam, bo przerażały mnie kolejki. Może na mikołaja pojadę i uzbroję się w cierpliwość do tego czasu.
Co do kolejnych dzieci to chciałabym mieć w sumie czwórkę, ale na dzień dzisiejszy finanse absolutnie mi na to nie pozwolą, z resztą mieszkania też nie mam za dużego, a nie chcę dzieci upychać po kątach. Wolę na razie mieć Adusię, a później w przyszłości jeśli Bóg da pomyślę o rodzeństwie dla niej i będę pewna na 100%, że podołam finansowo, bo teraz bez pieniędzy to jak bez ręki, a nie chcę szczędzić na dzieciach, ani im niczego odmawiać. Lepiej od początku wiedzieć, że może nastąpić kryzys niż stworzyć kolejne dziecko i dopiero wtedy myśleć.
W ogóle czytałam różne inne fora i jakoś nie potrafiłabym się na żadne wkręcić! Tutaj jest tak fajnie. Czytając tegoroczne lutówki na innym portalu widziałam, że laski tak się ze sobą zżyły, że robiły sobie drobne prezenty na mikołaja - wzruszające i takie słodkie