Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A mój facet zostawił mnie i poleciał do straży bo syrena wyje.
O ja Lubie świąteczny klimat
angelcia ja ostatnio na urodzinki kupiłam bratanicy która ma 9 miesięcy w h&m takie spodnio-leginsy i do tego taka kamizelkę z futerka
Myślę , że ciuszki zawsze się wykorzysta 
A na mikołaja może jakąś zabawkę edukacyjną ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 19:44
-
nick nieaktualnyTruskawko właśnie myślałam kupic jeden prezent w ramach tych dwoch swiat, bo w sumie.. nie jest to moja rodzina tylko dzieci dobrej kolezanki wiec na dobra sprawe nie mam obowiazku kupowac im nic na Boże Narodzenie - bo dla mnie te swieta sa takie rodzinne, a nie po znajomosci.
Zabawki dobrze powiedziane.. Nie wiem nawet jakie
Tyle tego jest.
-
czesc dziewczyny,
raz jeszcze sie witam
chcialam uzupelnic swoje dane i mojego dzidziusia, udzielam sie bardzo malutko, ale lubie sobie Was poczytac, tak jak pisalam kilkadziesiac stron wczesniej tez zostane mama w lutym, to moja pierwsza ciaza, troszke z tym macierzynstwem zwlekalismy, ciagle bylo cos.. mam 33 lata, jestem z Plocka, moj dzidzius to dziewczynka, bardzo chcialam miec coreczke
imiona mamy wybrane dwa, Iga to moja propozycja, maz jest za Agata, do lutego mam nadzieje, ze sie zdecydujemy na ktores z tych dwoch, wpisana jestem juz na liste przyszlych mam, poprosilabym tylko o aktualizacje danych 
pozdrawiam.
truskawkax25, megg, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To i ja napiszę dwa zdania dla Justyny. Mam na imię Katarzyna, mam 26 lat - 10 lutego skończę 27. Mieszkam w Rudzie Śląskiej razem z moim chłopakiem i naszym zwierzyńcem. To nasza pierwsza dzidzia. Termin mam na 4.02
Ja również uwielbiam Święta Bożego Narodzenia
Uwielbiam ten klimat, a jakby było jeszcze biało to juz w ogóle bosko
Lyona, justyna_cezary, Fedra lubią tę wiadomość
Pola

Hania

-
angelcia z zabawek u moich bratanic sprawdziło się Krzesełko Uczydełko
Gdy dziecko usiądzie na krzesełku, uruchamia piosenki itd. może przeglądać kolorową książeczkę i uczyć się liczenia, kolorów, i kształtów. Pojeździsz po sklepach jest dużo fajny zabawek dla maluchów 
Oby był śnieg w te święta bo w tamtym roku niestety nie było
Tak szybko jak święta przydą tak szybko pójdą a kilogramy zostaną
:)
-
Faktycznie tez spojrzałam do listopadowek i urodziło juz 16 z 55, kilka nawet co miały termin na koniec listopada
Niektóre juz w 33 tc urodziły... teraz mam nadzieje że mój mały urodzi się dopiero po Nowym Roku heh
truskawkax25 lubi tę wiadomość
-
Lyona wrote:czesc dziewczyny,
raz jeszcze sie witam
chcialam uzupelnic swoje dane i mojego dzidziusia, udzielam sie bardzo malutko, ale lubie sobie Was poczytac, tak jak pisalam kilkadziesiac stron wczesniej tez zostane mama w lutym, to moja pierwsza ciaza, troszke z tym macierzynstwem zwlekalismy, ciagle bylo cos.. mam 33 lata, jestem z Plocka, moj dzidzius to dziewczynka, bardzo chcialam miec coreczke
imiona mamy wybrane dwa, Iga to moja propozycja, maz jest za Agata, do lutego mam nadzieje, ze sie zdecydujemy na ktores z tych dwoch, wpisana jestem juz na liste przyszlych mam, poprosilabym tylko o aktualizacje danych 
pozdrawiam.
Ooo ja też jestem z Płocka
kto prowadzi Twoją ciążę? I gdzie będziesz rodziła?

-
ja moze napisze cos o sobie dla Justyny i dla Was bo chyba nigdy nie mialam okazji
Magda-29 lat, ostatniego stycznia 30 wiec bede miala wymarzony prezęt
mężatka od czerwca 2013 po 5 latach zwiazku (juz 6) i 2 mieszkania razem, wczesnije 7 lat w zwiazku z osoba... ktora nie umie byc monogamiczna. Ale teraz jestem bardzo szczesliwa z mezem i mimo ze czesto sobie dokuczamy bo mam dosc wredny charakterek to bardzo sie kochamy
pracuje, najpierw skonczylam studia, potem 2 i 3 podyplomowke i przyszedl czas na dziecko:) moj maz jest mlodszy wiec tez czekalam az bedzie gotowy
pierwsza polowa roku byla dla mnie bardzo ciezka, szpital i jeszcze raz szpital: moja babcia w styczniu, lutym niestety ja stracilam swojego aniolka w 9 tyg ciazy, potem choroba taty, mama szpital i 2 babcia. Ogolnie bylam w rozsypce.
W 1 cyklu staran po zgodzie lekarza cud- udalo sie kolejny raz zajsc w ciaze! bardzo sie balam ale odpukac jest ok i czekam na swojego Franusia, a po okolo roku mysle nad staraniami kolejnymi.
wogule sama jestem w szoku ze tutaj sie udzielam i uzewnetrzniam bo nie mialam nigdy przekonania do takiej formy integracji, ale bardzo sie z Wami dziewczyny zzylam i jak to moj maz twierdzi nic tylko siedze na forum:)
mam nadzieje ze Was nie zanudzam itp
ufff to tyle odemnie
Gosiak, justyna_cezary, Lara 82, Fedra, Januszkowa lubią tę wiadomość
-
Asia chodze do Gravidy, do Macieja Hawryluka, on jest lekarzem na winiarach, wiec pewnie tam bede rodzic, chociaz jak na razie wiekszosc moich kolezanek rodzila ewentualnie mialy cc na kosciuszki, a twoj lekarz jak sie nazywa i gdzie ty bedziesz rodzic?
-
nick nieaktualnyKatiś ja też mam zgagę po czosnku, największą z mozliwych. Po niczym innym mnie tak nie pali! Ja bym zjadła pizzę z Pizzy Hut, nigdy tam nie jadłam, bo przerażały mnie kolejki. Może na mikołaja pojadę i uzbroję się w cierpliwość do tego czasu.
Co do kolejnych dzieci to chciałabym mieć w sumie czwórkę, ale na dzień dzisiejszy finanse absolutnie mi na to nie pozwolą, z resztą mieszkania też nie mam za dużego, a nie chcę dzieci upychać po kątach. Wolę na razie mieć Adusię, a później w przyszłości jeśli Bóg da pomyślę o rodzeństwie dla niej i będę pewna na 100%, że podołam finansowo, bo teraz bez pieniędzy to jak bez ręki, a nie chcę szczędzić na dzieciach, ani im niczego odmawiać. Lepiej od początku wiedzieć, że może nastąpić kryzys niż stworzyć kolejne dziecko i dopiero wtedy myśleć.
W ogóle czytałam różne inne fora i jakoś nie potrafiłabym się na żadne wkręcić! Tutaj jest tak fajnie
. Czytając tegoroczne lutówki na innym portalu widziałam, że laski tak się ze sobą zżyły, że robiły sobie drobne prezenty na mikołaja - wzruszające i takie słodkie

nie ma tej magii